Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

lg60ph670s

Zdravím,mám tv LG60PH670S.A cca po roce jsem ještě nepřišel na to jak si mohu seřadit kanály podle svého,které mám naladěny přes satelitní tuner.Dnes jsem si naladil nové ČTHD,ale vzhledem k tomu že tam jsou ještě funkční staré ČTHD tak se mi to naladilo kamsi do seznamu.Sice na liště je nábídka seřadit kanály,ale jak mile kliknu na program který chci přesunout tak nabídka zešedne a stává se nefunkční.Třeba u německých nezakodovaných kanálů funguje vše ok a lze je libovolně přesouvat.Favoritní položka taky moc nefunguje protože se mi do ní vybrané kanály uloží pod čísly pod kterýmy jsou v seznamu a vše je ještě více chaotyčtější než bylo.Pokud někdo máte zkušenost s touto tv tak mi prosím napište bo mi připadá,že čím více vychytávek tak tím méně to vývojáři dělají pro lidi.

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: lg60ph670s

Nesmí se ladit přes skylink,ale zvolit jiný způsob ladění.To mě bylo zděleno přímo od LG.

milord
Registrace: 12/2005

Máš na mysli přesouvání kanálů nebo to občasné vymazání se?

labi

Musíš to znovu naladit,ale ne přes skylink.Zvolit jinou možnost a mělo by se to dát přesouvat.Problémy jsou ve skylinku.Proto Ti jdou přesouvat německé kanály,jak jsi psal.

milord
Registrace: 12/2005

Ok diky moc.Hned jak na to budu mit naladu tak na to vlitnu.

labi

Lg 42 la 640

Niekoľko krát so reštartoval, naladil nie cez skylink, uložil poradie, niekoľko krát sa mi to samo vymazalo- postupne mizli predvoľby. Po poslednom reštarte asi pred týždňom som uložil len prvých dvadsať predvolieb, zatiaľ to drží. Možno uložím ďalšie. Pozdravujem.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

Je třeba ladin ne přes skylink, ale přes nabídku: jiní provozovatelé, nebo použít prog.na PC ChanSort http://jdem.cz/brd624 . V nabídce ladění kanálů na TV je položka kopírování kanálu z TV na USB kde nakopíruješ soubor s příponou ttl, otevřeš ho v tom programu na PC a pohodlně upravuješ seřazení kanálu a pak nakopíruješ upavenej soubor zpět do TV přes nabídku kopírování kanálu z USB do TV. Funguje to tak u mé LG 55LB671V. Pokud nebudeš mít nabídku kopírování kanálu z TV na USB, zkus nejnovější firmware.

knight
Registrace: 10/2009

Technik LG mi poradil ať vypnu akt. seznamu kanálů.Pak se to prý nebude samo restartovat či mazat.Stávalo se mi to cca 1x za 4 měsíce.Od té doby to neudělalo.Vzhledem k tomu že jsem těsně před tímto tématem dával tovární nastavení a znovu ladil tak uvidím pozdejc co to udělá.Bohužel jsem nezadal jinou volbu,ale dal jsem ladit přes skylink tak uvidíme.

labi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra