Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Humax IRHD-5100S a nová frekvence Skylinku 12 363

Dobrý den, už několik let bez problémů používám dva přijímače Humax IRHD-5100s s kartami Skylink (jeden doma, druhý s next kartou na chalupě). V obou je verze softu 1.01.27. Před několika dny jsem aktualizoval seznam programů Šítlinku a u obou přístrojů se objevila zvláštní závada. Pokud nechám přístroje zapnuté na nové frekvenci ČT1HD nebo ČT2HD nebo ČTsportHD (12 363 Ghz) samovolně se vždy zhruba každou hodinu restartují. Pokud je nechám naladěné na jakémkoliv jiném programu (včetně původní frekvence ČTHD), k restartu nedojde. Oba přístroje se chovají úplně stejně. Už jsem vyzkoušel reautorizaci karet i tovární nastavení. Teď už mě napadá jen dobře volený úder kladivem... Má někdo podobnou zkušenost?

guruguru
Registrace: 1/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax IRHD-5100S a nová frekvence Skylinku...

Na Xtrendu 8000 vše běží bez problému.

jjery
Registrace: 12/2012

orbital

u Technisatu DigiCorder HD S2 zamrzne obraz zvuk jde normalně dál,odpojit ze sítě a znovu spustit.

jave
Registrace: 10/2010

Zdravím, taktéž potvrzují restartování příjímače u tohoto programu. No nic, budu se dívat na sd. U Vantage v poho. Problém byl hned na začátku cca v polovině prosince.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

orbital, jave.

Co má v T.DC.HD S2 za modul, mi to v T.HD8 SX s modulem Smit na TP 12363/V/29500 chodí na 100% OK bez skopičin. R^

CES
Registrace: 4/2007

orbit v Tv

2 sharpy a čahonky se satem ani jeden záznam problemu,všechna 5 Amik mini Hd jeden za druhým včera výpadky,ale nejen na čtčkách?!?!GM bez problému,Sat elita jeden výpadek.

korkoran
Registrace: 10/2006

ještě dodám

dozvěděl jsem se z infa,že byly všeobecně velmi přetížené přenosové sítě,zejména O2

korkoran
Registrace: 10/2006

Technisat HDS2X, moduly CI Multicrypt cryptoworks/conax karty ICE bez problému.
CT2HD mám od 15.12., no problem

Dagy2
Registrace: 11/2010

ASTRA 3B/ČESKÁ TELEVIZE HD

Díky za reakce! Bohužel práve
u přijímače HUMAX IRHD 5100S
se restart projevuje s kartou
ve čtečce, tak i s CA modulem!

Musí se docílit toho, aby se
jakýkoliv problém nevyskytoval
na žádném ze satelitních přijímačů,
ať už je karta přímo ve čtečce nebo
v CA modulu!

Některé přijímače na tento problém
reagují zamrzáním obrazu či úplným
výpadkem! Některé zase jedou bez
jakýchkoliv problémů!

V následujícím týdnu proběhnou
intenzivní testy na přijímačích!

@info: Česká televize/technika)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

Co chtěj ti "národní umělci" z ČT nebo ČRA testovat?Nechť to nechají u providera,který to umí(MEDIABROADCAST).Taky ORBITAL by se mohl trošku představit,když má informace přímo od pramene - počítám,že jako běžný divák by se mohl těžko ohánět tak závažnými informacemi.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

ORBITAL

Dle reakcí usuzuji, že jste v tomto řešení problému přímo zainteresován a řešíte tento problém.Líbí se mi, jak jste se k problému postavili čelem ne jak určité nejmenované společnost.Každý ví o kom se mluví.Fandím vám at se podaří vám to co nejdříve vyřešit. R^

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Díky! Samozřejmě, že v tom nejsem sám
a vyřešit se to musí i pro ty, kteří
nebudou spokojení nikdy! Koneckonců
všechny reakce, ať už jsou pozitivní
nebo negativní jsou důležité, aby se
mohly jakékoliv problémy řešit k tomu
lepšímu! .-)

ORBITAL

@ORBITAL

ale to hlavní jsme se nedověděli - jak moc zainteresován?Jako někdo z Impesatu,z ČT nebo ČRA?

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej

To TÁHLOVEJ
ČT, nemluvím tady za ČRa,
ani za TowerCom, ani nemohu!

ORBITAL

Dík za info,jestli budeš potřebovat udělat nějaké testy,tak já mám času dost a Humaxe mám s ICE kartou kdykoli k dispozici(mám doma i jiné funkční komplety).V případě zájmu se ozvi na SZ.Tož nechť sa daří.

táhlovej

Jistě si tady dáme vědět, jak
to bude probíhat a věřme, že
se všechny ty mouchy podaří
odstranit!!! .-)

Čím více poznatků a informací,
tady bude, tím lépe!

ORBITAL

Vantage 1100HD 02.55.01T-O

také občas zamrzá obraz (ne natvrdo, ale obraz je trhaný), naštěstí jen na jednotky max desítky sekund a poté se rozběhne normálně. Zvuk je poškozen jen výjimečně, ale zato je to pak pořádná digišlupa do repráků.

HaryFotr
Registrace: 2/2006

Humax iCord HD 500GB

Já mám Humax iCord HD 500GB a poslední dobou ( od vánoc 2014 ) se mi někdy rozpadá obraz jen u frekvence 12109 eurosport HD přitom kvalita 95% síla 100% parabola 85 fuba cm značkový kabel 10m Ostatní frekvence jdou super i ty slabší jako frekvence 11876 , 11797 , 12207, atd. s nima není problém . Několikrát přehraná frekvence 12109 a stále problém hlavně ve večerných hodinách( jak kdy ) . Prosím o radu kde hledat chybu nebo má někdo podobný problémm ? děkuji

amater3389
Registrace: 7/2012

TO:amater3389
Sori toto je vlákno o problému s frekvencí 12363V, na které se řeší problém.prosím nemotej zde frekvence šitlinku. Myslíš že to čt vyřeší za ně,když s těmito frekvencemi nemají nic společné? :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@ORBITAL

Zkuste dat prosim pokyn docasne odpojit vsechny doplnkove sluzby, vcetne HbbTV, AC3 stopy, EPG atd. Dela Vam to i kdyz prepnete na zalozni trasu nebo ji jeste CRa nemaji pripravenou??

koudelka
Registrace: 4/2009

lachtan

já tě chápu a to mám zavádět nový vlákno ? Přitom se tady řeší i počítače ve vláknech o satelitech nic se neděje , Děkuji za upozornění Příště zavedu nový vlákno o frekvenci 12207 a nevím co na to řeknou zase ostatní .

amater3389
Registrace: 7/2012

satmana

A u jakého FW?

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

@ORBITAL

Tož jsem ještě ze studijních důvodů vložil ICE kartu do mého letitého,leč přesto vynikajího receiveru Clarke Tech5100HD s UNI čtečkou.Všechny HD programy jdou stále OK,jen ne ty na tom našem řešeném tr.12363 - receiver se sice nerestartuje,ale občas se projeví trhání obrazu,jako kdyby receiver zobrazoval jen klíčové snímky a chyběla GOP.Stejný problém jsem zaregistroval při velkém přelaďování SKYLINKu v únoru 2012 - což tehdy bylo po několika dnech odstraněno.Tudíž jsem toho názoru,že někdo kompetentní(jen ho najít,že?) musí "někde otočit nějakým trimrem" a vše bude OK.

táhlovej

Takže přijímač se restartuje pouze při vypnutém FS?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Jenom

pro doplnění.Jak tady někdo zminoval ty německé SD a Vantage.Tam byla příčina EPG.Po naladění pomocí audio-video- PCR pidu závada zmizela ale nešlo EPG. ;) Možná tady muže nebo taky nemusí být podobný problém.

hobo
Registrace: 1/2007

Humax se SW verzí 1.01.27 se bohužel restartuje při jakémkoli nastavení.

táhlovej
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra