Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SAMSUNG UE40ES6300

Chtěl bych požádat o radu,jak odstranit přednastavené nebo dříve vložené frekvence sat.kanálů,které jseou již neaktuální.V CHANNEL PC EDITORu mohu jen upravovat již naladěné programy,ale vymazat přes něj nepotřebné frekvence nejdou.Díky.

vaseta
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SAMSUNG UE40ES6300

Rucne pridane jedine kompletnim resetem telky, ty prednastavene nijak. Ale stejne moc nechapu, k cemu by to mohlo byt dobre.

Mikek
Registrace: 7/2011

vaseta

nefunkční TP tě nemusejí trápit,telka z nich nic nenaladí,když tam nic nevysílá R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

SAMSUNG UE40ES6300

ahoj přes chanel editor jde úplně vše dělat i mazat programy co nechceš mám dvě verze a obě ok zrovna včera jsem upravoval na 2 tv seting

kanon
Registrace: 2/2007

zamrzání programů skylink transp.11876/H/29900

Chtěl bych poprosit o radu.Vlastním receiver AB Cryptobox 550HD a po naladění HD programů z transp.11876/H/29900 mě u všech stanic z tohoto transp.zamrzá na vteřinku obraz,pak se to rozjede a znovu cca po 20 sec.znovu.Na kartě od Skylinku mám balíček kombi a u ostatních stanic mě to nedělá,vše jede normálně.Mám stejný receiver i u druhé tel.a tam je to, to samé.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Děkuji.

ppp666
Registrace: 12/2014

ppp666

a kvalita signálu je jaká,ve srovnání se starými funkčními TP? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra