![]() |
|
Zamrzání ČT HD na nové frekvenciNazdárek, nevím kam, tak píšu sem. :)Všechny programy ČT v HD na nové frekvenci (od 10.1. bude ta stará frekvence vypnuta), mi zamrzají, prostě se každou chvíli seknou, zvuk jede, ale obraz tak na 10 vteřin ztuhne. Mám Skylink, přijímač nějaký Mascom, byl bych docela nerad, kdybych se od 10.1. musel na ČT dívat jen v SD. Má k tomu někdo nějakou informaci? Nebo bude stačit hodit jen Mascom z okna? :) Díky všem. |
Luposos
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Vláknodole proč nové? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
ASTRA 3B/ČESKÁ TELEVIZE HDZdravím,reakce ohledně tohoto problému piště prosím do vlákna s názvem "Humax IRHD-5100S", díky! (@info: Česká televize/technika) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
PRO REDAKCIVšiml jsem si jedné,vcelku nepochopitelné situace - v redakčních článcích je rozebírána problematika satelitního příjmu někdy hodně exotických operátorů.K tomuto problému(a dotýká se především českých uživatelů) však redakce zatím mlčí.Prosím o nějakou reakci - např.připnout příslušné vlákno dopředu,napsat nějaké informace z oficielních zdrojů(aniž bych chtěl snižovat snahu nicku ORBITAL) apod.Tuto prosbu jsem nevyjádřil z nějakých osobních pohnutek(u mne jiný receiver funguje),ale domnívám se,že je potřeba společně věc řešit.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvencitáhlovej:Máš pravdu chlape, když napíšu do ČT, tak dělají, že se jich to netýká, nebo ať si zavolám do SkyLinku, zkrátka od čerta k ďáblu. Tady se neřeší nic a přitom, kde jinde by se to řešit mělo, vždyť tohle je pro ně nejlepší zpětná vazba. R^ DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
kostičkování hd programů?Někdo má problém u hd čt?Já jsem žádný nezaznamenal,vše mi jede bez problémů,takže chyba bude na straně příjemce.Může to být cokoliv-špatně seřízená parabola,nekvalitní přijímač,špatný LNB,rozvody.Jestli je ovšem chyba pouze u čt hd,je problém asi v nekvalitním přijímači.Já mám sat. přijímač TECHNISAT a nikdy jsem žádné problémy s kostičkováním neměl.Před instalací varuji každého,aby si nekupovali nejlevnější přijímače a tu tisícovku nebo i dvě zainvestovali,určitě nebudou litovat! |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
@KibicakTak tady je ten "mrtvý brouk" -http://www.radiokomunikace.cz/o-spolecnosti/tiskove-centrum/archiv-tiskovych-zprav.html/11_1327-pilotni-satelitni-vysilani-programu-ct-v-hd-kvalite/1.a včil buď zdráv,já se odebírám na blacklist. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvenciHm, na Arivě 200 a také 202E a rovněž i na VU+ DUO s VTI 3.0 mám vše OK.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvencitáhlovej:Snad to nebude tak zlý, vždyť jde o společnou věc, co redakce? :))) DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
chl32-zásadně nesouhlasímTo jako bys radil "kupujte si drahá auta", ta levná vám mohou vynechávat a škytat. I levná auta také jezdí bez cukání a škytání, jen nemají výkon a fajnovosti jako drahá auta.Vadí mi, že digitální vysílání není tak normalizované, aby fungovalo jako kdysi analog na každém přijímači. Možná normalizované je, ale firmware na straně poskytovatelů, na vysílačích nebo u přijímačů má chyby, které nejsou důsledně řešeny a odstraňovány. Děsí mne, že digitální vysílání by se mělo před spuštěním transpordéru testovat samostatně na každém přijímači, modulech a kartách, které mohou být u uživatelů. Někde je něco shnilého, zejména, jak je vidět, u DVB-S (S2). |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
špatná kvalita nového CT HD NewA stížností bude nadále přibývat,jak se bude krátit doba ukončení staré frekvence.Musí s tím něco udělat.Rovněž kvalita obrazu nového CT HD New je špatná,bitrate o 1/3 horší,(než na původním),na obrazu v HD to je dost viditelné, včetně ostrosti obrazu atd. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
špatna kvalita noveho programu ct hd newnejdeto sekase to i na techny satu polepšetese dik :(( |
miri
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvenciOprav si ty svoje technikrámy a nic se sekat nebudeKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Zamrzání ČTMi jde taktéž vše OK, bez problémů. Ariva 202E. |
charli
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvenciKruci,na vymyšlení hov.adin,natačení nesmyslů a podporu svých an.alních alpinistů mají peněz dost,na bitrate a kvalitní obraz ne?,pozeptáme se na radě a nebo vládě?,přeci nejde donekonečna čumět na brak v hnusné kvalitě a platit! :fuming:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoNa Radě se na nic neptej,oni tam nejsou od toho aby něco zařídiliale aby jim dobře sloužila Trafika!!! |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvenciV pozemáku má Česká televize pro 3 HD a jeden SD program vyhrazenou kapacitu 22 Mb/s a na satelitu má pro 3 HD programy 27 Mb/s. Tak co tady furt někdo prská o kvalitě? Jasně, Němčourům se to nevyrovná, ale jsme v ČR a ne v SRN.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Zamrzání ČT HD na nové frekvenciOsobně mám příjimač HUMAX IRHD 5100S. Na tomto přijímači programy fungují bezproblémově. Občas však vyskočí samo od sebe info o červeném tlačítku na HbbTV a dále při sledování programů ČT po osmé hodině večerní se mi přijimač sám od sebe jednou restartuje.Zákazníkům co jsem tyto programy dolaďoval na přijímače HUMAX HDCI 5000 a TOPFIELD TF 7700HSCI je chod bezproblémový. O nějakých výpadcích či sekání není ani náznak. Dle mého soudu bych to připisoval špatnému nastavení HbbTV. |
zlabek79
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Xtrend 8000 ... takyRikal jsem si o cem to pisete, ale uz to dela i na Xtrendu 8000. Kostickuje to a zastavuje se obraz. Signal na t90ce mam 16.8 dB.T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
ivo2001no já o problému vím pouze odtud,nikde jinde jsem se osobně nesetkal,i hybridy tvsat vše v jednom jedou OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Gosat 7056, Ariva 252 v pořádku1. Na Gosatu 7056 nevidím žádné zamrzání na nové rekvenci,2. stejně tak jsem kontroloval záznam pořadu HD z ČT1 HD new "Vraždy v kruhu" na Arivě 252 s modulem Irdeto Cl+ SmarCAM (Made in Malaysia)a obraz na záznamu nezamrzá. 3.V ložnici jede další Ariva 252 s modulem Technisat a rovněž bez problému. Podotýkám, že ve všech případech jedu na malou T 55! 1.+ 2. mají společnou T 55, 3. má samostatnou T 55. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
TV Panasonic se sat. tuneremzdravím, rovněž mám problém se zamrzáním všech tří programů ČT v HD u jiných HD programů se to neděje a že je mám všechny včetně HBO. |
prozby
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
![]() |