![]() |
|
Topfield sbi-2060Ahoj všem,prosím o radu pokud má někdo zkušenosti s tímhle přijímačem. Kamarád si pořídil tento přijímač Topfield sbi-2060 a po naladění programů se mu začal občas přijímač vypínat a na displeji skočilo dL. Používá tam Skylink Irdeto. Setkal se někdo s tímhle problémem? Děkuji za rady. Screen displeje: http://www.imghosting.cz/view-72dl.jpg |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
sbi - 2060Od září jsem jich namontoval cca 15 kusů.Před svátky se mě 4 kusy vrátily s tím, že když se zapne HD program, nebo něco v MPEG4, tak se začne neustále restartovat. SD programy MPEG2 jedou normálně. Pokud tě ještě nějak jede, tak odpoj koax od paraboly a odmaž všechno HD a MPEG4. Pokud na SD pojede, tak reklamuj kus jako já ty 4 kusy. Vada tuneru. Zdar. |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Topfield sbi-2060Ano také stejný problém. Prosincová várka se nějak nepovedla! :-/ Pojedou na reklamaci!Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
AktualizácieHlásenie dL (čiže Download) naskakovalo už pri type SBI-2050 vtedy, keď sa prijímač pokúšal o sťahovanie novšieho softvéru cez službu OTA. Nepomohlo by vypnutie automatického aktualizovania prijímača, ak sa to vypnúť dá? Tieto prijímače sa mi aj tak nikdy zo satelitu neaktualizovali, takže pre koncových zákazníkov je to možno aj zbytočná funkcia. |
Surfer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Topfield sbi-2060Nepomůže to. Tím to není. Nejdříve zlobí na HD programech a po zahřátí vytuhne i na SD. Restartuje se, četnost restartů se zvyšuje s teplotou!Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Topfield sbi-2060No tak to bude naozaj teplotou. Inak tá bývala dosť vysoká už aj pri predchádzajúcom type, takže zrejme kórejskí súdruhovia tento problém decentne obišli. |
Surfer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
![]() |