Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta M7 výměna

Rád bych poprosil o radu, zda lze ještě vyměnit starou cryptoworks kartu skylink, případně cs-link (mám obě) za novou kartu M7 výměna. Zkoušel jsem to na stránkách skylinku, ale nabízí mi to pouze výměnu za kombinaci karty M7 s nějakým placeným balíčkem (mini atd.). Měl bych zájem pouze o základní nabídku digital (s cenou za výmenu 349,- Kč), ale nikde jsem již tuto možnost objednání nenalezl. Je možné, že jsem již zmeškal lhůtu na výměnu, ale nejsem si zcela jistý a proto žádám o Vaši radu a zkušenosti. Předem díky za info.

Luboš
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta M7 výměna

Zkus Tvého regionálního mamažéra Skylinku.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Popátrej na netu..nejmenovaný obchod v přerově ji má za 400..levněji asi neseženeš..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

Luboš

Máš pravdu, právě jsem se na to koukal. Je to další odrb od Skylinku, který prohlašoval, že karty výměna nebudou u prodejců, ale pouze u Skylinku za 349,- a teď je v tichosti zrušili a umožňují poze výměnu s nějakým balíčkem.

sirda
Registrace: 11/2006

Luboš

Poslední dva kousky seženeš ještě i na Alze, i ta registrace pokud příp. napíšeš i přímo na Skylink by neměla být problémem, určitě ti je zaregistrují velmi rádi. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

O ukončení možnost zaregistrování také není nikde ani zmínka, takže by měla fungovat i nadále, zvlášť když samotný SL nabízí tyto karty na svém webu. Mezi lidmi je ještě plno nevyměněných karet a SL by byl sám proti sobě, kdyby se těchto zákazníků chtěl zbavit.

sirda

Díky za info. Zkusím se podívat do e-shopů na výprodeje. Snad to půjde ještě zaregistrovat. Většina e-shopů má u této karty info: prodej ukončen, nebo ji nemá v nabídce.

Luboš
Registrace: 1/2005

Luboš

Kromě již mého zmíněného.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

sirda

Proč píšeš nepravdy? Skylink neprohlašoval, že karty Výměna nebudou u prodejců. Byl jen stanoven termín 31.8.2014, kdy mohli prodejci provést poslední velkoobchodní objednávky. Viz zde:
https://www.parabola.cz/zpravicky/22474/registrace-karet-skylink-vymena-m7-bude-mozna-i-po-31-8-2014
Takže jestli ještě teď nějaký prodejce karty Výměna má, je to díky tomu, že si je k tomu datu objednal, obdržel je a zatím všechny neprodal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

joscer

OK, máš pravdu, nepřesně jsem se vyjádřil, je to tak jak píšeš, ale to nemění nic na faktu, že Skylink nikde neoznámil ukončení možnosti objednat Výměnu za 349,- přímo u nich.

sirda

Ak chces, mam este jednu taku kartu.

midke
Registrace: 1/2006

sirda

Pokud něco nemají v ceníku tak to asi objednat nejde. Proč nějaké speciální oznámení?
Zkusil třeba někdo objednávku pomocí Zákaznického servisu přes formulář nebo telefonem?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

sirda

sirda přímo vtom článku píše že ukončil prodej. „ Společnost M7
Group se totiž rozhodla ukončit prodej karet Skylink Výměna M7". Si to přečti celé.

satman1
Registrace: 9/2010

Na aukru jsem výměnu viděl za 400,cs link by měl jít vyměnit,nikde nepíší STOP,jen že není v prodeji,karta je ICE,měnil jsem dvě ,ikdyž před rokem,přinejhorším pošli dotaz na skylink! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Karta Vymena se jiz do obchodni site nedodava, zbytky se jeste daji sehnat u nekterych prodejcu/montazniku nebo objednat u Skylinku. Cena 349Kc uz davno neplati.

J a
Registrace: 7/2005

Proč stim čekal tolik roků, proč to ne vyměnil dokud to bylo zadarmo. Lidi jsou nepoucitelni. Teď dělá Uraženého.

satman1
Registrace: 9/2010

To byla rychlost,ta vyměna na aukru už zmizla/2dni/,takže zájem tu je a velký! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

17.04.2014
Vypínání systémů CryptoWorks
Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link, společnost M7 Group, informuje o ukončení provozu systémů CryptoWorks.

Vypínání se dotkne méně než 1% zákazníků Skylinku a CS Linku, kteří přes opakovaná doporučení dosud nevyměnili svoji dekódovací kartu. Výměna starých dekódovacích karet je stále možná u některých prodejců satelitní techniky nebo prostřednictvím Zákaznického servisu Skylink. Nové karty jsou v prodeji pod obchodním názvem Výměna M7 s doporučenou maloobchodní cenou 349 Kč.

"""Jejich registrace bude možná do srpna 2014.""" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra