![]() |
|
Jakou vybrat TV?Prosím o radu. Jakou???LG 50LN575S LG 55LB561V Philips 50PFL5008K Děkuji předem. |
Dadadan
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 159 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
hdpeAhoj mam tuto UE55H7000 3 týdny a mužů jen doporučit , mám 42 pdp panasonik obraz super, ale je malá divám se z 2.8 m tak jsem se rozhodoval co koupit když pdp se už u nás nedá sehnat.Co se tyče ue55h7000 tak jsem překvapen jak obrazem tak zvukem, mrkni na AVforums/com a studuje, už netvrdim, že plazma je plazma.Preji ostrý obraz a čistý zvuk.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
ladinekTo UE55H700 je co za výrobce ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
pro CESSamsung jinak má cenu EIASA za nejlepší Full HD tv rok 2014÷2015Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
@ladinekZdar a diky,predpokladam,ze funguje i setting editor.Ty DVB-S/S2 tunery jsou reseny jak? Pise se tame o 1 x CI+.Zakaznik (tedy muj dobry kamos,futsalovy nadsenec,byvaly hrac,asistenttrenera CR a dnes rozhodci...),pozaduje napr.sledovat DVB-T a pres timer nahravat DVB-S (Fotbaly z DIGI TV pres modul s kartou).Jelikoz ja jsem se zasekl u monitoru a stare plazmy,nemam o dnesnich TV prehled,tak se potrebuji trochu dat do kupy (a hlavne bych nerad slysel pozdrav "nazdar byvaly kamarade"):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?Jak tu zde ty diskse o TV sleduji, tak nějak odjeli do "" jiných lovišť "" Panasonici. Čím to je ? R^ :ogre: R^ |
CES
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?Protože lidi nemají rozum a jsou nepoučitelní.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Mikekměl jsi pravdu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?Ha, je to přesně naopak. Lidi mají rozum a poučili se, a proto výrobky Panasonic nikdo nekupuje !47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
CES..neboj,panasonikářů a plazmáků tu bude dost ještě dlouho,za 5-6let OLED panasonic! :O :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?od člověka s Arivou to sedí.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Děda Petrti nejchytřejší samšunty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Saxonto mu křivdíš,arívu má jistě v garáži R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to DadadanNa obrazovce je, řekněme, neoblečená ženská.Chceš ji vidět v rozměru pohlednice nebo v rozměru přesahujícím skutečnost? To je návod na volbu úhlopříčky. Takové obrázky můžeš v HD mít! Doma mám Samsung LED UE405570, obraz má nádherný, ostrý, je to ale dáno také malou úhlopříčkou, dole má zeť LED LG 60 palců, obraz je o něco méně zářivý, než moje 40, to má logiku, nedá se mu nic vytknout. Na Tvém místě bych se spojil s místním servisem TV a poradil se s nimi o poruchovosti jednotlivých značek a schopnosti servisu TV opravit. R^ Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
pierrepetrKolego to je na konec jedno, co lid doma má : Panas, Sony, LG, Philips, Samsunga,... atd.. , když si to neumí obrazově v modech seřídit a jistě to i Ty pozoruješ u klientů - někdy děs. """ A dál mimo vlákno, jako příklad pro ponaučení : si všimni co se děje lidu s tím novým TP 12363 HD pro ČT. No jasný obraz skutečnosti, co krám, to problém. """ A to, to nezhodnotil ten zaběhnutý !! :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
CES.........alespoň nikdo neštěká,TP 12363 HD pro ČT všem mým zákazníkům i mě osobně jede OK,problém znám pouze odtud R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?Pánové, kteří tu machrujete s TP 12363, vy víte v čem tyto problémy spočívají a proč zrovna vaše přijímače hrají OK a jiné "krámy" ne? Tak máte možnost, ven s tím, v ČT už na váš objev čekají... pokud to ovšem není jen prachobyčejnou náhodou... víme na koho občas štěstí sedá, že? ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lancepokud to chodí,nepídím se proč to chodí a nic neobjevuji,řešení musí přinést potrefené husy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pro hdpeMrkni na tv freak tam máš o tom dost popsáno, Já nahrávám jen na ISIO S ale pip sat t. a externí sat T. nebo Dvb t. Jde na teto tv v pohodě. Přeji ostrý obraz a čistý zvuk.Take jsem plazmak, ale tato tv je obrazove o třídu víš jak plazma, kterou mám a asi ji pověsit kuchyně a šlus.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
pro CESJo a ještě jedna věc tv mam kalibrovanou sondou, zrejme nebudeš sám co si umi seridit tv.Ono také seřídit a seřídit muže být sakra rozdíl, ale jinak máš pravdu to co někdy lidi doma sledují to se nedá ani popsat . dobrou noc.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
ladinekproč to neseřídí už ve výrobě,aby si to uživatel jen koupil a užíval R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
piereepetrPřeji hezký den, tv se kalibrovala v podstatě jen abych se ujistil, že barvy jsou tak jak mají být,hýbalo se jen s podsvicenim a nějake fičury se vyply.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
pierrepetrJeště dodám, že výrobce to nenastaví, nebo nastaví ale dělal jsem to také kvůli barvám jak jsem psal a hlavně k vůli umístění TV a osvětlení pokoje tak, že tak,přejí ostrý obraz a čistý zvuk.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?no já bych spíš taky řekl že každému se líbí jiný obraz, takže super pro někoho může být hnus pro druhého a naopak...je to jak s ženskýma,autama,jídlem,pitím...atd |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
vyber TV - Changhonga co tak Changhong? nas vykopnuty skylink z Presova chce medzi ludi tlacit prave tuto "cesku" znacku! VO nakup po 80 a predaj po 189 euracov.. no to sa oplati kupit v sieti SAT profesionalov a nie v hypermarkete! mame my slovaci ale stastie ze tu mame takehoto SAT TV profesionala R^ |
Zello
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Jakou vybrat TV?Tuto značku ani omylem. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |