![]() |
|
Skylink CT HD bez teletextuJaromír Glisník je asi kapku blbej. Spousta lidi pouziva teletext. Navic je na strane 888 vysilani podtitulku pro cizi reci - idealni zpusob uceni jazyku. CT by si mela u Skylinku stezovat, ze svevolne vypnul vynikajici sluzbu. A to jen kvuli lenosti a deb**lite. Samozrejme ze to skvele funguje, jen chtit: ARD ZDF ORF jen tak namatkou priklady statnich HD televizi s teletextem. Hanba vam, diletanti! |
anzik
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121 | |
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextupierrepetr, souhlasím s tebou často ale tentokrát seš úplně vedle a plácáš nesmysly tzn. plně s tebou nesouhlasím. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextu@pierrepetr "pro ně budeme udržovat zastaralý systém,to můžeme udržovat analog,aby k těm skleněnkám nemuseli kupovat settopboxy,těch je o mnoho více,nebo secam,pro pár majitelů rubína,nebo esdéčka,aby mohli dál používat homecasty a topfieldy 6000,vždycky s něčím novým bude někdo nas.r a.nej"Ta srovnani kulhaji na obe nohy. Analog se musel vypnout, aby na jeho kmitoctech vysilal digital. Secam se musel vypnout aby se misto neho pouzil pal. SD se muze vypinat aby bylo vic datoveho toku pro HD, treba. Ale teletext se nemusi vypinat aby prislo hbbtv! |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
ivovi0Obávám se ale že někteří hodně natvrdlí tohle stejně nikdy nepochopí, je to jako mlácení prázdné slámy. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
v pořádku,proto jsme tady,abychom s názory druhých nesouhlasili,pak jedině se můžeme dozvědět další cenné argumenty od ostatních,děkuji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
obecněJoscere R^ překvapuješ.Na závěr této kvalitní disputace, shrnutí: -nikdo nemá povinnost sledovat TTX -TTX minimálně zatěžuje datovou náročnost -je dostupný pro všechny a všude -nikoho neobtěžuje, což je asi trnem v (nevhodné slovo) šaškům z public relations -je zobrazen ihned, jelikož je v RAM -přesto-že tuto službu používá stále méně uživatelů, neberme jim tuto možnost být in. Stop ditaktuře kremlu :))) ,nebo Krymu? |
bubenin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
piereto 1% jsi schopen doložit? |
bubenin
![]() |
|
bubenina ty jsi to schopen vyvrátit? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kristepanejá mám vyvracet tvoje tvrzení? |
bubenin
![]() |
|
kristepanejistě,pokud máš odlišný názor a důkaz R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kristepaneNapřed je potřeba předložit důkaz, potom se vyvrací, již od antiky.Nyní budu tvrdit, že TTX používá 78% populace, vyvrať mi to. |
bubenin
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextuTaky souhlasím s pierrepetr.Teletex jsem používal na skleňenkách v komunismu. Za celou éru montáží jsem se setkal jen s 2 křiklouny, že na ČT HD nejede teletex a chtěli mi vrátit přijímač, oba měli kolem 65let. Uklidnili se, že jsem jim řekl, že hold zastaralá technika bude postupně mizet a na žádném přijímači to už neuvidí, pak se uklidnili.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1Honzo ahoj, já jsem na ten RUSKÝ internet nekoukal ani na CRT. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextuznova volám po toleranci, těch pár bitů na plazmě nemůžete zaznamenat! |
bubenin
![]() |
|
bubenintady nejde o bity,to co píšeš přesně a doslova napiš do čt,tam to bude mít význam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextuNejsme v dobách krále klacka... Samozrejme, ze jde udelat HbbTV, kdy je hlavní aplikace (spouštěč - ona červená ikonka a následné menu) vysílaná v rámci vysílání a jednotlivé náročné aplikace po postranním kanálu (Internetu). Stejným způsobem tedy může být ve vysílání spouštěč, menu a HbbTV teletext a zbytek aplikací přes net. Pokud net u uživatele není, tak se u náročných aplikací zobrazí, že prostě net není a tak nejsou dostupné. Tak bych si to osobně představoval a byla by to plnohodnotná náhrada teletextu, která by zabírala plus mínus stejný datový tok ve vysílání jako současný TXT. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextuHbbTV má velice málo lidí .1 nemají na to TV 2 Mají TV s HbbTV , ale zase nemají připojený internet který je třeba na sledování HbbTV ( některý nemají internet doma vůbec ani ho nechtějí ) jinak to nefunguje . 3 U teletextu je to jinak to chodí všude a proto ho mají lidi rádi a je oblíbený . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111máš pravdu,ale co my tady můžem?,jen nadávat a už je vás asi pět R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
StaníkA Standíku, už jsi ten svůj krám rozchodil, nebo ti na d.i.g.i.z.o.n.e. ještě neporadili ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahbretahnevím co by měl rozchodit ? Můj panasonik nemá HbbTV je z roku 2009 tam to nerozchodím , na philipsu to mám , ale zase já to nepoužívám nemám čas na TV a koukat na každou kravinu , ale žena když chce počasí koukne na philips TELETEX než na HbbTV na víc to nepoužívá nebo panasoniku teletex . pierrepetr Já chtěl jen upozornit na to , že HbbTV v televizi musí mít internet jinak to nechodí , plno lidí to neví . Jinak at si každý kouká na co chce a koupí si co chce . :laughing: R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111plno lidí netuší ten zázrak HbbTV,co si koupili a další kraviny v TV vše v jednom R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink CT HD bez teletextupřesně tak teletext pár roků ať funguje než se vymění tv za nové sám mám plazmu a lcd a jen kvůli Hbb je nevyhodím a nekoupím novéVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121 | |
![]() |
|
![]() |