![]() |
|
polska karta NC+Zdravím,už jsem to tady dával před silvestrem,ale nikdo mě moc neporadil,tak to zkouším znova.Mám svou prvni kartu od NC+ a v unoru me končí platnost 18měsíců.Chtěl bych vědět,jak dlouho jěště bude karta funkční pokud s tím má už někdo zkušenost.Mám pocit,že tady někdo psal,že funguje ještě 2měsíce přes.A dále bych se chtěl zeptat jestli je možné si zakoupit novou kartu osobně v satsklepu v některém polském městě nebo se musí koupit v jejich hlavní prodejně.Jsem z Hradce K.,tak bych uvítal třeba Klodsko.Dík za rady. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: polska karta NC+Jestli máš bloker tak ano, jestli ne, tak ne. Tu kartu ti už nikdy neprdolouží, musíš koupit novou. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
pluhyKdyž víš, že jsi to sem dával před Silvestrem, proč zakládáš nové vlákno? Proč "neoživíš" to původní přidáním dalšího příspěvku s dotazem?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pluhyV Katovicích, Sosnowci a Zabrze má satsklep své prodejny otevřené i v neděli. Kartu Ti nikdo neprodlouží, karta se ani neplatí, protože je většinou použitá a jen nově nabitá. Ani Ti nikdo nedá slevu, když tam přijedeš osobně. Nehledej problémy a kup si ji přes internet v jejich obchodě v ten samý den když Ti přestane fungovat a druhý den ji máš. Pro kartu se vyplatí zajet pouze v okamžiku, když kupuješ paket komplet, platíš hotově u stánku a peníze si vyměníš u občana polského. Ale musíš i nakoupit v Auchanu, abys kompenzoval cenu cesty.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+Já vím,že se nedá prodloužit,že se koupí nová.Ale poprvé,když jsme jí s klukem kupovali,tak s tím měl problémy s odesláním z účtu.Jak jste to kupovali vy,taky z vašeho ůčtu na jejich v eurech,zlotý nešli.A trvalo to skoro týden než přišla s jejich dekodérem. |
pluhy
![]() |
|
RE: polska karta NC+Nemůžeš jkako obchodník posílat zboží, když nemáš peníze :DTakže téma by jsme mohli změnit na: Jak platit přes internet. A odpověď zní: Nejlépe platební kartou. Absolutně žádný problém, osobně několikrát vyzkoušeno. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+Proč řešíš Sat sklep když máš cca 100km od baráku :Karta Cyfra+ NCplus pakiet C+ Platinum HD 12 miesięcy Karta kodowa NC+ z pakietem Canal+ PLATINUM HD , czyli pełna oferta kanałów polskojęzycznych wraz z wszystkimi kanałami HD oraz pakietem 6 kanałów CANAL+ .Karta jest ważna przez okres 12 miesięcy od daty wysyłki i na ten czas klient otrzymuje gwarancję. Pakiet telewizji NC+(Cyfra+) bez miesięcznego abonamentu i rachunków !!! Do zakupu karty kodowej nie są wymagane żadne polskie dokumenty. Oferta polecana klientom, którzy cenią sobie brak zobowiązań i oczekują rabatu przy przedpłacie. Cena produktu: 999,00 zł Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+To se dá jistě taky koupit přes internet. Vůbec není potřeba nikam cestovat. http://cardsplitter.pl/karta-cyfra-ncplus-pakiet-platinum-hd-12-miesiecy-p-2729.html |
toothpick
![]() |
|
RE: polska karta NC+Přesně jak píše toothpick, objednej přes internet, zaplať kartou a pozítří máš kartu doma. Už jsem to takhle dělal čtyřikrát a nikdy sebemenší problém. Mluvím o Satsklepu, s jinými zkušenosti nemám. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+Ten cardsplitter shop vypadá o pěkných pár procent levnější. Běží tam nějaká akce. Já mám momentálně jenom TNK HD, kterou si dobíjím právě u satsklepu. |
toothpick
![]() |
|
RE: polska karta NC+Dal jsem to sem protože si chtěl proto zajet osobně a platit hotově.........Jsem z Hradce K.,tak bych uvítal třeba KlodskoMají pobočku 8-100 ŚWIDNICA a prodáývají i přes allegro http://allegro.pl/karta-cyfra-pakiet-c-nc-platinum-hd-12-mies-i4967338650.html Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: polska karta NC+Ted sem si všiml že mají pobočku i 58-300 WAŁBRZYCH ten je blíž hranici.Na allegru mají napsáno Zgadzam się na wysyłkę za granicę Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: polska karta NC+Určitě to působí dobrým dojmem. Podle mě tenhle shop patří spolu se satsklepem mezi ty dobré. Ale nikdy jsem u nich zatím nenakupoval. |
toothpick
![]() |
|
RE: polska karta NC+Ahoj, ja jsem na Cardsplitteru pred par lety kupoval Polsat Pre-paid a prestoze zbozi dorazilo vcas, tak komunikace ohledne aktivace karty byla priserna. Pote karta neustale vypadavala (koupil jsem ji od nich i s CAM), takze jsem z tech tusim 18 mesicu sledoval v souctu mozna tak 9. Nevim, jestli byla chyba na strane Polsatu, ale Cardsplitter mne rozhodne nevychazel vstric (a to hovorim plynne polsky). Takze od te doby nakupuji vyhradne na Satsklepu, se kterymi mam ty nejlepsi zkusenosti. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+O Polsatu mi ani nehovoř, tam si dávají lhůtu na aktivaci snad několik dní. Přirovnal bych Polsat k našemu UPC a polskou nc+ zase naopak ke Skylinku. |
toothpick
![]() |
|
RE: polska karta NC+tak si zajed Klodzka, kdyz jses z HK ( Mechova)jak ke Carrefour - obchodni centrum Twierdza, tam je prodejna primo.. jezdim tam casto na nakup |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+bylo to vedle vstupu do Carrefouru vevnitr vedle Rossmanaaspon v kvetnu tam jeste byla urcite |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
karta nC+V satsklepu jsem kupoval tento týden paket comfort+, objendnáno a zaplaceno v neděli (platba kartou) a v úterý jsem měl doma aktivní kartu, takže úplně bez problémů. Dokonce běží víc programů než bylo avizováno v jejich nabídce vč českého Eurosportu SD. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+S tím Eurosportem v HD kvalitě (jediná rozumná volba) je to takhle:Eurosport 1 HD - POL, ENG Eurosport 2 HD - dostupné všechno včetně CZE |
toothpick
![]() |
|
RE: polska karta NC+V74, jak si kupoval ten paket comfort+ v tom asi nejsou stanice canal+,canal+ sport atd.alespon je tam nemaj uvedene.Chtěl bych tu sportovní za 16000zl.pěkně podražili,ale DIGI nechci kvůli jednomu HD kanálu(Digisport1) pořizovat,jinak obraz hrůza.Poláci paráda,obraz i komentátoři né jako ty naši.U toho člověk usíná. |
pluhy
![]() |
|
to PluhyStanice Canal+ tam nejsou, z těch. Pro mě zajímavých sportovních pouze nSport+HD, TVP Sport HD a Eurosport HD. Chtěl jsem hlavně BBC HD. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
toš synkutyden pred vypršenim platnosti vypni emm -ono kolegove z polska posilaji zapis na 2 mesice dopredu nemaji čas riešit problemy z reautorezaci a podobnymi sprostostami ako zlodeji zo skylinku ;P proste vypni emm a kartu potahneš o 2 mesice dele :8) ... |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+Jakou kartu jsi kupoval?Karta na 15 mes.ma stanice CANAL+,jinak naprosty souhlas obraz super,komentar taky,takze budu v unoru taky kupovat R^ |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: polska karta NC+Wader,nevím co je to emm,jsem laik,takže prosím o upřesnění. Dík |
pluhy
![]() |
|
RE: polska karta NC+V74 kupoval kartu comfort+,tam canaly+ nejsou.Já chci kvůli ang.lize tu sportovní za 1600zl.na 15měsíců. |
pluhy
![]() |
|
pluhykolego prohledej svuj stbox nekde tam možna maš nastaveni emmm/ecm zapnout /vypnout vetšinou v nastaveni čitačky :8) napiš typ setboxu ktery maš kouknu se ti na to R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |