![]() |
|
Nahrávání z HBO, průšvihUdělal jsem dva nepříliš povedené pokusy nahrát film z HBO.V prvním případě, to bylo před mnoha měsíci HBO dáno na tři dny do balíčku zadarmo za účelem reklamy, jsem na Arivě 252 zapnul nahrávání a jel až na doraz nastavení (25 hodin). Nahrávku jsem ale nepřehrál.Flešku jsem musel znova zformátovat. Tehdy to šlo. V druhém případě, na Gosat 7056 jsem řádně nastavil nahrávání z EPG konkrétního filmu a nahrávání se zhroutilo po 1 hodině, přijímač se "sám" z nahrávání přepl do normálního režimu, možná v důsledku použití jiného ovladače (doma je příliš aktivních lidí moc, žena, vnuci). Flešku teď vůbec "nevidí" žádný přístroj, PC, satelit, TV, notebook. V obou případech jsem jel na flešku 128 GB, která není obvyklá. Je příčinou neúspěchu: a) vlastnosti flešky, která nevyhovuje parametrům kanálu HBO, podotýkám, že z jiných kanálů HD byly nahrávky na ni úspěšné, b) ochrana HBO proti nahrání, c) vlastnost přijímače "Skylink ready", d) jiný důvod. Flešku nic nevidí a proto se ani nedá zformátovat. Musím najít experta na PC, který mi pomůže vůbec ji vzkřísit k životu, pokud to bude možné. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
to kynolog07V kolonce disk E je uvedeno "žádné medium", nevidí ho.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
treba 2.5= usb2 ext.disk a nie flash (ani usb3).Zrejme mas falosnu flashku a ked sa prepisala jej skutocna velkost, tak sa nasledne zacala prepisovat odzaciatku. A pri niektorych sa prepise i indentifikacna oblast, preto zahadne "zhasne".Sikmaci bezne takto okaslavaju ludi lacnymi flashkami. Nedavno som riesil preprogramovanie flashky na jej skutocnu velkost ktora bola 2GB, ale hlasila sa ako 16GB (aj na nej to bolo vygravirovane, proste cisty fake) a klient ju kupil v indii... |
alma2200
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihk čemu to nahrávat, když k hbo máš i GO? potom si ti můžeš pustit kdekoliv |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
to alma2200Možná je falešná, ale ještě před rokem na ní bylo 64 hodin záznamu!!!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
možná jenormálně vadná,jako všechno může být ,vraz tam jinou a zkus nahrávat do rána R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihPrijímač od Digi nemá nijaký problém s nahrávaním z HBO. Tam začínajú filmy dosť presne na rozdiel od slovenských komerčných televízií, preto nie je ani s programovaním najmenší problém |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 926 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihA ta tva fleska, nebyla nahodou fake? Z ebaye?Do google dej vyhledat :-) pred nahravanim na flashku z ciny, ji nejprve otestuj specialni utilitou, kdyztak poslu. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
LuboTSjasně cigi to přebírá,potom posune čas a vysílá přesně,momentálně se nebavíme o času začátku programu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Hollysautor píše"ještě před rokem na ní bylo 64 hodin záznamu!!!"fake to může být až letos R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pejvl2To bych byl rád, kdyby jsi měl pravdu. Ale má TV Panasonic, BD LG, MMC Xtreamer, SAT VU+Solo2 bohužel nejsou podporovány. A na Z3 compact, Lenovo Yoga, NB ani PC na to rozhodně koukat nehodlám, propojovat NB každou chvíli kabelem k TV také ne a kupovat si zařízení podle toho, jestli to podporuje HBOGO už vůbec ne. Takže (nejen) já si budu nahrávat a ty si koukej na 5" displej, nebo NB, popř TV podporovaných značek, ale nevnucuj nám tuto rádobyalternativu jako nějaký všudepřítomný zázrak ....Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihJa som tiez raz zabil niejaku flashku(nie v satelitnom stb) na opravu nic nezaberalo, ani tu zmienovana utilitka od HP, ale gparted si s nou nakoniec poradil. Najlepsi program v tejto oblasti. Existuje aj boot verzia z cd, pre tych nemaju nainstalovanu niejaku distribuciu linuxu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
jak napsat bigjAmiko Alien 2 - HDD WD 320GB a NIKDY!! zadny problem. kdyz uz se problem vyskytl tak to byla chyba moje a satelit v tom byl nevine....Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihJenom bych ještě doplnil že ten HDD samsung je 3.0AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigiCo 3.0?Usb? To ti je prd platne, ked stb ma iba 2.0! |
Kasr
![]() |
|
Flash prohlášena za mrtvouodborníkem na PC.Čest její památce! Nikdy nezapomenu na 64 hodin C music (jsou toiž zkopírovány). Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihbyl nejlevnější tak proto ,to že alien má 2.0 samo vímAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
samorostA podla coho ju prehlasil za mrtvu? Dufam, ze nie podla niejakeho zakladneho programu na spravu diskov vo windows?!!! |
Kasr
![]() |
|
samorostto už byla v 09.01.2015, 22:58.36 prohlášena na dálku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihSamozrejme, ze moze byt a aj pravdepodobne je ko, ako vsetko v dnesnej dobe. Zivotnost elektroniky (schvalne) klesa), ale nastroje vo windows na spravu diskov (bezne aj platene) neprekonaju jednoduchy gparted v linuxe. Vlastna uz spominana skusenost, aj ked to je uz par rokov naspat, a flashdisky vtedy boli kvalitnejsie aj ked malej kapacity a tzv fake este vtedy neboli. |
Kasr
![]() |
|
to Kasr, pierrepetrZeť je amatérský nadšený fanfa IT, jinak kardiolog, syn vystudoval IT obor na VUT v Brně. Jejich shodné stanovisko beru vážně, další experty nehodlám najímat. Obřad rozloučení byl již vykonán....Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
@samorostPotom nechápu tvoji úvodní otázku :scared:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
to bigiByla tu možnost, že HBO nějakou ochranu má. Vždy mi flashka zkolabovala při HBO. Bylo to tedy náhoda.Syn bydlí 200 km daleko, zeť zachraňuje pacienty před smrtí. Najít jejich volný čas není samozřejmost. Když bylo jasné, že ostatním HBO bezproblémově funguje, šli na řadu experti, tedy oni. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihHBO by mohlo mít ochranu tak leda když změní CI na CI+, a to není aktuální. Takže za tím hledej něco jinýho.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihS nahráváním z HBO čí jiného HD nebo SD programu ze SkyLinku nemám problém v jakékoli kombinaci nahrávaných programů VU+ Ultimo 4tunery 1,5 tera HDD. |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |