Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přidá Skylink další kanály ?

Ahoj.

Nemáte info, zda přidá Skylink další kanály v tomto "přelaďovacím" kole?

Nebo je současná sestava již kompletní ... ?

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přidá Skylink další kanály ?

člověk

„(„Nezapomínejte pořád taky na program ČT Art které mu dá dost diváků přednost před programem ČT 24“
Ale to by se dalo napsat o kterémkoliv jiném programu včetně výše uvedeného Aktive a naopak!
Je zřejmé že se Tobě líbí Art a pro mě za mě by bylo nejlépe mít všechny programy v HD (UHD))“

Je mi opravdu líto takových jak jsi ty, co by chtěli kdejakou stanici jen samých hovadin vysílat HD nebo dokonce v UHD. Napiš prosím do Activě ať Ti ho už konečně vysílají už v tom UHD protože i to HD by bylo nedostačující!!!

„(„ČT 24 se např. celou noc opakuje dokola „
Jenže ne každý může koukat 20 hod. denně a proto třeba vítá možnost se dozvědět závažné správy v kteroukoliv hodinu. 100 lidí, 100 různých povah a možností kdy sledovat TV. Je to vše o kompromisu, tak jako v životě.)“

Víš vůbec o tom, že dnes každá TV, satelitní, kabelové a jiné setoboxy mají USB konektory na které je možné připojit přenosné HDD a podobně na které je možné zaznamenávat?! Dost setoboxů má i interní pevný disk a některé společností jako např. O2 nabízí i archív dané stanice který lze sledovat třeba až týden pozadu. Dnes je snad úplně normální si pořad načasovat, nahrát si ho a podívat se na něj až se vrátím z práce a podobně.

risposta
Registrace: 2/2012

Maneto

Úplný súhlas

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

"co by chtěli kdejakou stanici jen samých hovadin vysílat HD"
Nejsi to náhodou ty co tu pořád propaguješ Art do HD ? (sledovanost 0,27%)

"Dost setoboxů má i interní pevný disk - O2 nabízí i archív dané stanice který lze sledovat třeba až týden pozadu."
Na týden staré správy ti většina lidí kašle a na in disk v boxu také. Tady je zájem o čerstvé správy a ne o tvé inteligentní boxy (a nejenom boxy). Ale nejsem si už jist že to dokážeš pochopit.

člověk
Registrace: 3/2006

silesian: To myslíš že sem tak blbej že budu dávat někomu nekřesťanský prachy za kyselej patok co by mi natočil nějakej zloděj ve smradlavý putice? No a ohledně tý čt, to víš na čt24 Tě to neřeknou co je šef čt. zač. Ale zkus se o to zajímat.

jiri51
Registrace: 12/2008

No Měl by tam být SPORT1 HD, slibivali Fine Living v HD a Food HD, asi mi dáte za pravdu že by neuškodil pro děti nějaký HD program napr.Disney HD nebo alespoň ten RIK. ;)
Já bych přivítal Animal HD ,zbylé 2 AXN-ka a Discovery Science a world v HD ale stačilo by SD MPEG-4 :)))

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

jiri51

Co je šéf ČT zač mne až zase tak nezajímá. Každý jsme nějaký a každý máme nějakou minulost. A co naděláš. Budeš střílet? Minulost už byla a nikdo ji už nedokáže ovlivnit. Mne spíše zajímá budoucnost. Jak si kdo život udělá, takový ho má. Jen jsem chtěl říct, že radši zprávy od ČT než od Novy, která si v rámci ,,objektivity a vyjímečnosti" ráda něco přidá.

silesian
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra