![]() |
|
Philips channel editorZdravím, díky přelaďování jsem se dostal k modelu PFS6609/12 a jelikož má zapnutou automatickou aktualizaci je v něm aktuální fw, který bohužel nepodporuje editaci satelitních kanálů jako to šlo dříve přes položku Seřadit znovu. Stáhl jsem channel editor, ale v žádné z dostupných verzí nemohu editovat seznam, neboť program sice seznam vidí, ale při otevření píše, že nejsou v seznamu žádné programy a u dvb-s vypisuje špatnou cestu. Máte někdo zkušenosti jak setřídit programy u tohoto modelu od Philips, nebo je jediná možnost nacpat seznam do Oblíbených? DíkyVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Philips channel editorJak by řekl strážmistr Crabtree - přísně tak.Hlavní seznamy se dají editovat ve dnešních strojích už jen ojediněle.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
ChanSortJá mám zase trochu problém s edit.programem ChanSort.Nemohu přijít na to jak vymazat rádia v DVB-T.Rádia v programu vymažu uložím a zavřu program.Když ale znovu otevřu soubor tak rádia jsou tam opět.Satelitní rádia vymazat jdou tak nevím jestli dělám někde chybu při práci s programem nebo to nejde smazat.Poradí někdo jak na to?Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Philips channel editorA favoritne neexistuju? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
tkanZeť má dva roky starý Philips 55PFL5507K/12. U nového TV řazení přes položku "Seřadit znovu" nefungovalo. Po přehrání novějšího FW už to fungovalo. Takže je otázka, zda tam máš skutečně aktuální SW.Používám kanal editor "Version 2.0.5.10 Release Date: 26-October-2012". Pouze si však stáhnu z TV soubor Repair a v kanálovém editoru seřadím stanice podle abacedy. Pak vyhledám, pod kterými čísly jsou požadované stanice, které po naladění chci přesunout. Vlastní přesouvání v TV již dělám přes tu položku "Seřadit znovu". V kanál editoru lze stanice také přesouvat a pak uložit na flešku, ale zpět do TV jsem upravený seznam ještě nenahrával. Myslím, že to jde jen z továrního nastavení, a že se přes USB nedá přepsat stávající seřazení novým seřazením přes USB a složku Repair na flešce. Zeť má také automatickou aktualizaci zapnutou. Stanice na TP 11876 už byly včera automaticky naladěny někde na konci seznamu. Stanice ČT na TP 12363 jsem v seznamu ještě nenašel a musel jsem provést manuální naladění toho TP. Automatická aktualizace myslím neprovádí upgrade FW, takže tam můžeš mít skutečně starý FW. Na ty další TP 11914, 11797, 12070 a 12207 se chystám tento týden. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
Standa3Díky, ještě prověřím tu verzi fw. ale když jsem tu televizi v cca. květnu ladil, vše šlo normálně přes Seřadit znovu, nyní však tato položka v Menu vůbec není. Koukal jsem i na web Philips a k tomuto modelu je tam manuál z listopadu 2014, v něm jsem našel řádek, že řadit programy lze pouze v záložce Oblíbené, tak nevím. Nezbude asi nic jiného než to nacpat do Favorites, dotyčný jede stejně pouze základ.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
RE: Philips channel editorto tkan:Pokud už máš novou verzi, která ti hned v úvodu dá na výběr ladit Skylink, tak ti naladí a setřídí stanice podle FastScanu Skylinku-bez možnosti třídění hlavního seznamu. Pak ti zbývají pouze oblíbené! Toto je všeobecný jev napříč všemi přístroji! Pokud chceš třídit-editovat podle sebe hlavní seznam, nesmíš použít v úvodu nabídku Skylink nebo FastScan. Zkus ji dát do továrního nastavení a laď normálně, buď automaticky nebo ručně s vyhledáváním sítě! Pak to zpravidla editovat jde. Zkus a uvidíš ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1Díky, zkusím, jen je mi divný, že když jsem jí ladil před devíti měsíci tak to normálně šlo editovat, teď jsem naladil pouze dvě frekvence a už s tím nehnu.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
![]() |