Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Philips channel editor

Zdravím, díky přelaďování jsem se dostal k modelu PFS6609/12 a jelikož má zapnutou automatickou aktualizaci je v něm aktuální fw, který bohužel nepodporuje editaci satelitních kanálů jako to šlo dříve přes položku Seřadit znovu. Stáhl jsem channel editor, ale v žádné z dostupných verzí nemohu editovat seznam, neboť program sice seznam vidí, ale při otevření píše, že nejsou v seznamu žádné programy a u dvb-s vypisuje špatnou cestu. Máte někdo zkušenosti jak setřídit programy u tohoto modelu od Philips, nebo je jediná možnost nacpat seznam do Oblíbených? Díky

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Philips channel editor

Jak by řekl strážmistr Crabtree - přísně tak.Hlavní seznamy se dají editovat ve dnešních strojích už jen ojediněle.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

ChanSort

Já mám zase trochu problém s edit.programem ChanSort.Nemohu přijít na to jak vymazat rádia v DVB-T.Rádia v programu vymažu uložím a zavřu program.Když ale znovu otevřu soubor tak rádia jsou tam opět.Satelitní rádia vymazat jdou tak nevím jestli dělám někde chybu při práci s programem nebo to nejde smazat.Poradí někdo jak na to?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

A favoritne neexistuju?

Kasr
Registrace: 8/2008

tkan

Zeť má dva roky starý Philips 55PFL5507K/12. U nového TV řazení přes položku "Seřadit znovu" nefungovalo. Po přehrání novějšího FW už to fungovalo. Takže je otázka, zda tam máš skutečně aktuální SW.
Používám kanal editor "Version 2.0.5.10 Release Date: 26-October-2012". Pouze si však stáhnu z TV soubor Repair a v kanálovém editoru seřadím stanice podle abacedy. Pak vyhledám, pod kterými čísly jsou požadované stanice, které po naladění chci přesunout. Vlastní přesouvání v TV již dělám přes tu položku "Seřadit znovu". V kanál editoru lze stanice také přesouvat a pak uložit na flešku, ale zpět do TV jsem upravený seznam ještě nenahrával. Myslím, že to jde jen z továrního nastavení, a že se přes USB nedá přepsat stávající seřazení novým seřazením přes USB a složku Repair na flešce.
Zeť má také automatickou aktualizaci zapnutou. Stanice na TP 11876 už byly včera automaticky naladěny někde na konci seznamu. Stanice ČT na TP 12363 jsem v seznamu ještě nenašel a musel jsem provést manuální naladění toho TP. Automatická aktualizace myslím neprovádí upgrade FW, takže tam můžeš mít skutečně starý FW.
Na ty další TP 11914, 11797, 12070 a 12207 se chystám tento týden.

Standa3
Registrace: 1/2006

Standa3

Díky, ještě prověřím tu verzi fw. ale když jsem tu televizi v cca. květnu ladil, vše šlo normálně přes Seřadit znovu, nyní však tato položka v Menu vůbec není. Koukal jsem i na web Philips a k tomuto modelu je tam manuál z listopadu 2014, v něm jsem našel řádek, že řadit programy lze pouze v záložce Oblíbené, tak nevím. Nezbude asi nic jiného než to nacpat do Favorites, dotyčný jede stejně pouze základ.

tkan

to tkan:
Pokud už máš novou verzi, která ti hned v úvodu dá na výběr ladit Skylink, tak ti naladí a setřídí stanice podle FastScanu Skylinku-bez možnosti třídění hlavního seznamu. Pak ti zbývají pouze oblíbené!
Toto je všeobecný jev napříč všemi přístroji!
Pokud chceš třídit-editovat podle sebe hlavní seznam, nesmíš použít v úvodu nabídku Skylink nebo FastScan.
Zkus ji dát do továrního nastavení a laď normálně, buď automaticky nebo ručně s vyhledáváním sítě!
Pak to zpravidla editovat jde.
Zkus a uvidíš ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

Díky, zkusím, jen je mi divný, že když jsem jí ladil před devíti měsíci tak to normálně šlo editovat, teď jsem naladil pouze dvě frekvence a už s tím nehnu.

tkan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra