Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ČT 1HD živě =Sama doma=

Proboha co to je za mazanici?? To je HD a živě?? Prosím změřte někdo datový tok pls. :)))

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT 1HD živě =Sama doma=

to nebude tokom, ale tym ze to nie je nativne HD. Preco, to je druha vec...

radolaco
Registrace: 2/2010

Přes kabel UPC podobnej problém, dokonce mi to odpojilo Onkyo s nějakou podivnou hláškou... :))) Rv :)))

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

No a co?

Tohle opravdu nechápu. každé páté téma zde je ve stylu "koukněte na ten program, to není HD, jaký to má bitrate?"... Ani to ARD nemá 100% obsahu v nativu. Proboha, to někoho vážně naplňuje být otrokem techniky a ve všem se šťourat? Tohle sebetrýznění a dobrovolné se vnášení do pozice že mě někdo okrádá bych zažít opravdu nechtěl a nikomu tento jeho nuzný úděl nezávidím.... Tak to není v nativu, no a co?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

No a nic, vždycky bylo v nativu!jen se ptám, jestli to není náhodou výsledek "přeladění" A pokud jde program živě, podle mne by měl být v nativu.Nebo se pletu??

Dreambox TWO

Pabo

No tak hlavně že se ČT bije ve svá "HDprsa",testuje UHD a pak pouští do eteru jednu větší mazanici než druhou.Čest památce transpondéru od Mediabrodcastu.P.S. Vzkaz pro tohoho "krymskéhospokojeného" - už máme rok 2015! a technika je trošku jinde.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

a technika je trošku jinde ..............v Čr,to si děláš srandu.

Poslední dobou to tu je jak modla k HD a nic pod Blu-ray si doma nepustím.

U některých to už je na diagnozu není dne aby to tu nebylo znovu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

táhlovej

Pokud má být měřítkem spokojensti kvalita TV obrazu, tak je něco někde špatně....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

dodatek

a Habrem samozřejmě souhlas, opravdu jsem rád za to, jaké věci mě ne/vytočí... Těm ostatním upřímnou soustrast

apriliarsv

datovy tok sa pohyboval asi 10min pred koncom od 4 do 9tis...ale nativ to teda nebol....

HornetF18
Registrace: 10/2011

Proboha on se nějaký chlap dívá na Sama doma ??

namtas
Registrace: 5/2006

spomeňte na dobu VHS koncom 80-tych rokov, keď to ešte daboval jeden človek z asi 5-tej kópie a bol som rád, že som to videl a rozumel som tomu, už ste podaktorí riadne rozmaznaní

jklajban
Registrace: 2/2006

@jklajban-neměl jsem nikdy VHS ale první bylo v r.1981 špičkové Grundig Super Video Recorder SVR 4004 EL a potom vždy špičkovou Sony beta(později superbeta)...byl jsem jeden z prvních kdo dělal videodiskotéky....kdo pamatuje a měl, tak jistě ví o čem je řeč...tam i třetí kopie byla jako originál...ale to jsi jistě ještě bačoval na Spiši...

@ namtas-na Sama doma se důchodci rádi dívají...ale díval jsem se jen kvůli native HD,v kterém loni vždy tento pořad jel.Ladil jsem totiž Amiko A3 a potřeboval jsem nativ....

@apriliarsv-nikdo netvrdí, že má být vše v nativu,ale "živě" ze studia na stanici s logem ČT HD to chci! Zvláště když jsem koncesionář a platím si to!Když na ně nebudeme tlačit, tak se na nás vybodnou! Máme špičkové HD TV,HD sat.přijímače a platíme si to (ČT).Slováci neplatí nic a podívejte v jakém stavu je jejich státní televize.....Zatlačili jsme na nové přeladění a nízkou kvalitu z nového TP a začali hledat a konat! Sakra proberte se všichni!!

Dreambox TWO

Pabo

Pabo..

úplně chápu tvoje rozčilení a pláč,jen adresu jsi popletl,tady ti jistě pofoukáme na bolístku,ale o nápravu žádej toho komu za tu mazanici platíš,nikomu z nás není R^ :laughing: R^

pierrepetr

To jsem už samozřejmě udělal a rovnou písemně, ne přes e-mail....a co vy?

Dreambox TWO

Pabo

Pabo

Nediv se když má ČT takového ředitele, diváci-neprotestují,ale platí a to je vývar pro místní vysávače,nediví mne,že to jsou pořád ti stejní,od ko.mou.šů se nic nezměnilo! :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Přesně tak, jsme stále stejný ovce!

Dreambox TWO

Pabo

to souhlasím

stádo jede podle bači R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ne, v pohodě, ukončeme to, je to OT...díky@HornetF18 že mi to změřil a poslal.... R^

Dreambox TWO

Pabo

Pabo..

alespoň máš jistotu,že ti zrak slouží dobře R^ :laughing: R^

pierrepetr

Prdlajs, už mám 3,5 a multifoky... :bigeyes:

Dreambox TWO

Pabo

tak pak

nevím,kde je chyba R^ :laughing: R^

pierrepetr

namtas

samozřejmě že nekouká, ale když někdo nemá jinou životní náplň a jinou potřebu seberealizace ze své nuze, než si poplakat, tak to máš těžko....

apriliarsv

Sama doma v SD

Pořad Sama doma se přesunul do jiného studia, které nemá HD technologii, proto je pouze v SD rozlišení.

TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink

mjan
Registrace: 9/2007

Urcite se bude jednat o docasny stav. Hlavne ze v upoutávce je napsano premiéra v HD. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra