, sekce: freeSAT by Skylink |
|
M1-HD na novej frq u FreesatuZdravim,prestal mi ist m1-HD (madarska 1. verejnopravna) u UPC/Freesatu na frq 11843V ( http://www.lyngsat.com/packages/UPC-Direct.html ) tak som im napisal. Odpoved bola ze je nova frq 11823H ktora je podla vsetkeho pre DigiTV, ale naozaj sa tam nachadza M1-HD aj s kodovacim systemo Irdeto 0x653 . Sice mi prijem z nej neide z dovodu ne-dekodovania ;) kartou a na inych kartach prijem zo starej frq nadalej ide, ale teda zdielam tuto UPC informaciu z vami... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: M1-HD na novej frq u Freesatuje to pravda, M1 HD funguje z teto frekvence s UPC freesat kartou.. mam to naladeneale nic ostatniho z teto frekvence samozrejme nejde |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
|
|
RE: hondasek2hm, mne na inej karte stale ide m1-HD (malym m) zo starej frekvencie, ale na novej M1-HD (velkym M) neide na 2 kartach,a na jednej neide ani na starej frq ani na novej a to mi uz poslali zapisi na kartu 3x a bolo to na STV-Jednotke ako aj m1 hodiny, tak uz neviem... Irdeto/ICE kartu som dal ako do CryptoWorks modulu, tak do Irdeto modulu. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|