![]() |
|
Vyčvachtaný HDMI konektorMám TV Panasonic zavěšenou na zdi s elektrickým natáčením.Asi po pěti letech natáčení a tedy mech. pohybu začal vypadávat obraz-při vyjetí ode zdi do výchozí polohy. Musel jsem vždy konektorem pohnout. Myslel jsem, že je to káblem(je pozl. docela drahý), tak jsem ho otočil a tu pevnou stranu, která byla v sat.jsem dal do TV a je to pořád stejné. Při zasunutí do TV je tam docela vůle, tak jsem vzal izolepu a dal tam 1závit. Je to sice lepší, ale není to spolehlivé. Poradí někdo? |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
Vyčvachtaný HDMI konektor..a to tam máš jen jeden HDMI ?? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Vyčvachtaný HDMI konektorSpíš by mě zajímalo to "elektrické natáčení"....s tím asi výrobci konektorů nepočítali.Není už lepší,dát tam "dvě" TV,do nejvíce používaného směru?Do budoucna to je špatně!!! RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Vyčvachtaný HDMI konektorNo jestli jsi ten HDMI kabel neměl tak 20.cm od konektoru na pevno přitažen - zafixován nějakou stahovací páskou k TV nebo otoč. rámu a na volno se mrcasil, tak se nediv, že máš vytahanou objimku sanice HDMI. To OK technik, nebo zvukař kabel vždy zafixuje. Pomoc: jestli máš doma ok vercajk, tak tu HDMI patici v objimce jemě ztlačit. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vyčvachtaný HDMI konektorNe.v Mrazikoj to je jasně popsaný jak nato ,https://www.youtube.com/watch?v=caOVqzfubBQ proč konektorem ? |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Vyčvachtaný HDMI konektorA zkousel jsi uplne jiny hdmi kabel? |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
ještě párkrátšpatný kontakt a pak už špatný vstup navždy,jen si zahrávej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Vyčvachtaný HDMI konektorNo 100%ně tady na ty vyblitině o nic přijit nemůžu a ani MNĚ TO NEMRZÍ sem už nechodí ani krabicoví víno z teska ...ahojky :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
![]() |