![]() |
|
nova hd a další české hd jsou pryčDobrý den pánové. Jsem amatér a tak bych požádal o radu. Vlastím HD tv Samsung se satelitním tunerem. Nastavil jsem si parabolu a naladil 28.2 a 23.5. Vše fungovalo, ale pře pár dny ovšem Nova hd nova cinema Hd atd ztratil signál a po opětovném lazení už se ani neukazuje v programovém průvodci jako nalazená. Zkusil jsem tedy ladit ručně, ale nemohu v předvolených frekvencích najít na satelitu 23,5 najít nikde 11876 H.....zadal jsem to tedy ručně, ale píše mi to, že tam nelze nic naladit. Bohužel už nevím v čem může být chyba. Pokud to nevyřeším tak budu muset volat servis. Měl by prosím někdo nápad jak to vyřešit ?: Děkuji Roman |
goty
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 11 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčvyřešil by to tak,že by som zhadal manualne : 11876/H 3/429 900 DVB-S2/8PSK..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčKdyž to šlo a teď ne, tak s tím nemá nějaký přeladění co dělat (Nova Cinema HD je tam už od prosince a nic se u ní neměnilo), takže volat servis.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčzkousel si i tovarni nastaveni a vse znovu naladit? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčmám jeden krk a dám ho za to,že nemá naladené nové parametre!!!...jasne píše,že je amatér....AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
jsivakSamsung televize nemaji v menu pro manualni zadavani udaju TP normu DVB-S,DVB-S2. Zadava se pouze kmitočet, symbolova rychlost a polarizace. Televize si vse pak sama doladi na pozadovanem TP. |
HYPER
![]() |
|
gotyTV Samsung ma v seznamu TP pod Astrou 32,5E TP 11875/H, ale se starym udajem 11875/H 27500. Pokud chces zadat novy paramert TP , Tak přes manualni ladeni najet v tabulce kmitoctu pod Astrou 23,5E na novy TP a ok a pak v tabulce v radku kmitočet potvrdíš ok a doplníš udaje kmitoctu na 11875, pak ok a pak druhy radek Symbolova Rychlost das ok a zadas 29900 a ok, treti radek bude horizontalni a pak potvrdit ulozit a objevi se tabulka novy 29900 atd. a musí se ti objevit znazorneni kvalita sigalu a potvrdíš vyhledavani a vyckas na naladeni a ulozit ok. |
HYPER
![]() |
|
opravama byt samozrejme pod Astrou 23,5E. |
HYPER
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčKristovy rány, vždyť psal, že mu to fungovalo! Tak asi nebude mít žádný starý parametry. Spíš měl na p nastavenou parabolu a signál šel do kopru.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@HYPERved ok...ale je to tak ako píšem,že nemá naladený nový TP...na čom to ladí,to nie je podstatné...že to nevie,beriem...ved ako píše,je amatér a verím,že mu tu poradia...napr.aj ty...ja tieto telky nepoznám a navyše neuznámav zabudovaný sat.tuner v TV...pekný večer...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
@PoldaSpar dni je aj 25...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčLadění a editace programů v TV se sat. tunery je záležitostnervydrásající, místy i nemožná. V naprosté většině tv nelze mazat programy. Při změně parametrů transpondérů se při manuálním ladění programy ukážou. TV hlásí, že žádný nový program není přidán. Zdálo by se, že staré programy by měly být "přežehleny" v nových parametrech, ale není tomu tak. Jediné východisko je zadat automatické ladění. Ihned, jak jsou všechny programy vymazány, ladění ukončit a zahájit manuální ladění. Je možno proladit jeden transpondér s umožněním vyhledávání sítě a pak "dojet" to ostatní. Jako třešinka na dortu pak absolvovat celý porod, který se jmenuje třídění programů. Většina strojů umožňuje pouze vzájemnou výměnu dvou programů. Při další změně parametrů TP provozovatele to možná ještě jednou skousnete, ale při některé další už na vás čeká MUDr. Chocholoušek!!! Dalším východiskem je koupě satelitního přijímače-vřele doporučuji! Ušetříte mnoho peněz za psychotika. Vyhnete se také trestnímu stíhání za násilnosti spáchané touto činností. Slovy klasika: "Nech sa darí!" |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
jsou mezinámi tací,kteří mají tyto laděníčka tvsesatvšechnovjednom rádi a těší se s tím,prostě zábavička R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrJak to tady čtu i klasický setoboxy mají problémy nejen tvsesatvšechnovjednom .Je třeba koukat pořádně a nejen kritizovat tvsesatvšechnovjednom .Možná to ani není v přímačích , ale ůplně jinde . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryč@goty - napíš email a ja ti pošlem kompletný Skylink setting pre TV Samsung.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
to matrix44No jo, ale nejdřív bude muset vystudovat dvě vysoké školy, aby věděl, jak ho tam dostat, ale ano, takhle nějak má vypadat pomoc...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčAmatér a namísto spolupráce zmizel jak pára nad hrncem. Jako obvykle zbytečná snaha. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
tukanMáš pravdu,ale?pomoc se ale může zvrtnout,jeden zde nabádá k porušení pravidel které určil majitel webu a potrestán bude nevinný který je porušil či poruší.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
nova hd a další české hd jsou pryčJe to jak napsal krupino. To chce jednou za čas vše smazat a znovu ručně naladit. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Já Goty...moje reakceVšem díky za mnoho rad. Zkusím to tedy následně. Dám tam tovární nastavení a zkusím vše znova. Jinak jsem zkoušel ještě zadat ruční ladění. V nabídce pod 23,5 nebyla možnost vybrat 11876, takže jsem to zadal ručně. Nicméně reakce 0. Nenalezeno nic. Jsem z té televize docela jelen...doslova. Takže zkusím tovární nastavení a uvidíme. Pak to teda zase hodím do továrního nastavení a zadám ručně. Dám vědět jak to dopadlo. :lookaround: |
goty
![]() |
|
reakce na uživatele Matrix 44Rád bych email odeslal, ale nevím jak. Jsem tady ještě krátce a musím se dopátrat jak odeslat soukromou zprávu.. |
goty
![]() |
|
gotyjelikož jsi nový tak si dopátrej zdejší pravidla se kterými jsi souhlasil, hlavně pr.5.Aby zbytečně nedošlo k represím.OK? ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryč@goty - takže pätová situácia. Chcel som to pridať tu na parabolu, ale zistil som že sa to už nedá. Takže som ho nahodil na edisk http://www.edisk.sk/sk/stahni/38104/channel_list_UE46ES8000_1201.scm_30.24KB.htmlSnáď ti to pomôže :) TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
dostal jsem se dál, ale někde je problémTak jsem na to šel následně. Nastavil jsem to na tovární nastavení. Vše přeladil a nic. Takže jsem začal hledat v nastavení satelitního systému pod ručním lazením atd. Nastavil jsem 11876 a 29900 H. Zadal jsem uložit. Našlo mi to na tomto kmitočtu plný signál. Vyjel jsem tedy z menu nastavení a dal lazení. A ouha ...ono se naladilo to samé co před tím. Tak jsem najel zpátky na menu a do ručního nastavení, ale hodnoty mnou nastavené jsou prayč. Postup jsem zopakoval třikrát a pořád to samé. Už ten blbej samsung asi vyhodím z okna. Nemá někdo radu prosím ? |
goty
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčAsi nezbejvá nic jinýho, než kontaktovat servisní středisko. Samsunga řady 6 jsem zrovna nedávno ladil a 11876 fungovala úplně v pohodě.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
jak se ti to podařilo ?Mám taky řadu 6 a ne a ne se s tím domluvit. 11876 navíc v seznamu vůbec není. Je tam jen 11875 ??????? |
goty
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |