![]() |
|
nova hd a další české hd jsou pryčDobrý den pánové. Jsem amatér a tak bych požádal o radu. Vlastím HD tv Samsung se satelitním tunerem. Nastavil jsem si parabolu a naladil 28.2 a 23.5. Vše fungovalo, ale pře pár dny ovšem Nova hd nova cinema Hd atd ztratil signál a po opětovném lazení už se ani neukazuje v programovém průvodci jako nalazená. Zkusil jsem tedy ladit ručně, ale nemohu v předvolených frekvencích najít na satelitu 23,5 najít nikde 11876 H.....zadal jsem to tedy ručně, ale píše mi to, že tam nelze nic naladit. Bohužel už nevím v čem může být chyba. Pokud to nevyřeším tak budu muset volat servis. Měl by prosím někdo nápad jak to vyřešit ?: Děkuji Roman |
goty
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryč11876 je jen u astry 28,2... |
goty
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčZajímavé je, že když to zadám ručně tak to v klidu na 11876 funguje a dokonce to ukazuje signál na 96 procentech. Pak vyjedu z nastavení a ta uložená záležitost je fuč.....kráááám to je blbej |
goty
![]() |
|
gotygoty,goty opět se potvrdilo že je chyba mezi tv a ovladačem udělej to jak píše Hyper a dej vše uložit a musí to jet já nemám s tv samsung žádný problém můžeš klidně mazat uspořádat programy jak chceš a ne jak tu píší ti co o tom nic neví jak to funguje a nebo si dej automatiku a vše srovnej v pc taky jednoduché a rychlé nemůže v tom být problém jen trošku chtít a myslet a nebo dobře číst co tu píšou ostatní co tomu rozumí čus jinak mám 7 ovou řadu a rodina má 5570 a vše stejné uspořádání i v pc |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: nova hd a další české hd jsou pryčsignal 96 neni důležitý ale kolik je kvalita? a opravdu jsi novéparametry uložil? uložené nemůžou zmizet! |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
standa111s tím by se dalo souhlasit,problémy mají majitelé tvsesatvšechnovjednom,i majitelé sat přijímačů,dle dotazů tady je to v určitém poměru,jenže tento poměr neúměrně kopíruje počet majitelů tvsesatvšechnovjednom,proti majitelům sat přijímačů,opakuji se,jediná výhoda tvsesatvšechnovjednom je právě v jednom ovladači a vůbec nejde o závist z mé strany,spíše o soustrast R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrahoj proč soustrast já mám tv samsung 7000 rodiče a známí 5570 a krom toho mám teda i externí přjimač jenže ten používám na věci které tu nelze psát ale jinak ladění tv se satem je ůplně v pohodě já si myslím že je problém jak píšu výše mezi tv a ovladačem a to platí i u sólo přijimačů aspoń můj názor je pravda že je potřeba i nějaká rada nikdo není dokonalý |
kanon
![]() |
|
kanonno jo,ale ty jsi na tom jinak a nechodíš se ptát ,jak naladit,já tvsesatvševjednom nemám,ani nevidím důvod k pořízení,i když jich přelaďuji několik týdně,je to zdlouhavější a za tu dobu mám přeladěné 3-4 sat.přístroje různých značek,těch zoufalců je stále hodně,co to nezvládají R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrto máš asi pravdu já ladím jen samsungy a to tak že nastavím jeden pak dám seting na flashku a pak to mám u druhých nastavený během minuty k jednomu to mám 70 km pošlu mu to mailem on dá na flashku já jej navedu po telefonu a nebo mu pošlu podrobný návod ale většinou to vyřeším po telefonu ale týká se to samsungů jiný tv se satem neznám,jeden mi volal že si koupil sony myslím že to bylo označení asi 455 a tam to byla opravdu katastrofa nešlo to uspořádat jak chtěl a žádný program na tuhle sony není jen to dát do oblíbených hrůza a děs sony se satem nižší řady nikdy více ty vyšší už jdou upravovat v pc proto píšu ještě zlatý samsung pro obyčejný lidi co nic složitýho nepotřebují ideál. |
kanon
![]() |
|
kanonno pokud jedeš na jedný značce,to to jde takto řešit,já musím jezdit na všechnymožné a setingy pro spoustu různých nemám,tak jedu růčo fůčo,u mých zákazníků je to OK,pokud patří ke zručnějším,pošlu jim seting na vusolo a za 6 minut mají hotovo,komplet,medialink to samé,jen za minutu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrjo to ti věřím já jen když chtěl někdo ze známých tv se satem tak jsem jim vzal samsungy protože jsem věděl že to bude pro mě na ladění jednodušší přes flashku udělám jeden seting u mě doma a pak to mají všichni stejný a já to mám o to jednodušší ale chodím i na přijimače pokud si s tím někdo neví rady a zavolá mi někdy je to horší jindy je to rychlý než přijdu jak udělat, tak se měj ať se ti daří |
kanon
![]() |
|
Pro KanonU SONY Bravia KDL/40EX706 jdou seřadit stanice docela ke spokojenosti v menu Home - Nastavení - Digitální nastavení - Třídění programů satelit. Vybere se číslo, na kterém je stanice k přesunutí, pak OK, stanice vystoupí z řady, zadá se nové číslo stanice a opět OK. Ostatní stanice se přesunou o číslo výše. Žádné oblíbené k tomu nejsou třeba.U Samsungů, které jsem měl v ruce, se při přesouvání stanice mezi sebou přehodí. Takže pokud chci např z č.50 dát stanici na č.10, a ostatní jen posunout, je nutno udělat 40x to přehození. Funkční, ale dost pracné. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
Standa3musíš začít přehazovat od jedničky,pak to stačí jen jednou,ale už jsem byl na nějakých samšuntech a tam to nabízelo,přehodit,nebo vložit a posunout a šlo dokonce označit více naráz R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Standa3U Samsungu s posledními asi 3 softy to jde úplně ok nemám problém můžeš s tím dělat co chceš žádné výměny normálně se to posouvá ale já to dělám v pc naldím a pak upravím je to jednodušší jak si hrát s ovladačem a s tou Sony máš asi pravdu ale já psal o nízké řadě sony bravia 40r455b to byla opravdu hrůza tam to fakt nešlo a nebo pokud se mýlím rád uvítám návod jak na to aspoň bych mu to poradil jak na to. |
kanon
![]() |
|
Standa3Verze softu u Samsungu je 002011 a tam to jde ůplně ok vše u starých to máš pravdu tam se to dalo jenom měnit ale tady to jde posouvat jako na satelitních přijimačích |
kanon
![]() |
|
Standa3Pierrepetr to jen potvrdil jde to ok a nemusíš od jedničky je jedno co chceš přehazovat hoď nový soft a je to ok |
kanon
![]() |
|
kanonmožná by nebylo od věci,tyhle setingy dávat do sekce download,to by jistě v těchto těžkých časech pomohlo dost lidem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrPokud mi někdo řekne jak to mám do sekce nahodit klidně jej tam pošlu na samsunga |
kanon
![]() |
|
hyperoviRád bych to vybral jak říkáš, ale bohužel po prohledání přednastavených kmitočtů vím, že tam 11875 není. Sedíme u toho dva a přednastavené to tam není. Takže prosím o další radu. Pako jsem, ale ne až takové, abych to přehlídnul. Nějakej další nápad ? |
goty
![]() |
|
pierrepetrO pár řádků víš to dal Matrix44 na edisk tak to by taky šlo tak udělat |
kanon
![]() |
|
kanonjá bych to poslal redakci,bylo by to přehledné,k tomu napsat na jaké modely,zítra by to tam mohlo být,pokud redakce pracuje ,ale nechci tady něco zavádět,není to můj web,jen takový nápad,těch tvsesatvševjednom už pár mezi lidmi je R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
gotytady máš seting dej na flashku a nahrej do tv nech sa páči, komplet Skylink http://www.edisk.sk/sk/stahni/38104/channel_list_UE46ES8000_1201.scm_30.24KB.html |
kanon
![]() |
|
kanonnejde to nahrát na neplacenou stránku? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrZ disku to stáhneš pomaly asi za 5 sekund tady je uložto http://uloz.to/xLbSZRxY/channel-list-ue46es8000-1201-scm |
kanon
![]() |
|
kanonmáš pravdu,oni to maj až u toho dobíjení šikovně,edisk nepoužívám,tak jsem to přehlédl,jinak díky,možná to v terénu použiji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Kanon a PierrepetrDík za radu s tím softem pro Samsung, který vylepší třídění stanic.Doufám, že to platí i pro DVB-C. Žádný ze známých ani já doma nemám Samsung s DVB-S. Také místní kabelový operátor však občas udělá šachy s kanály, jako to dělá Skylink s transpondéry. A pak nastane to přesouvání do původního setřídění. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |