![]() |
|
Porovnání ČT HD skylink a DVB-TPo delší době jsem si pro zajímavost aktivoval kartu ČT a přeladil frekvence ČT HD. Pro zajímavost jsem porovnával kvalitu ze satelitu a digitálního pozemního vysílání a takový rozdíl jsem nečekal. Pozemní příjem na celé čáře vyhrál a tak kartu zase zastrčím hluboko do šuplíku. Pro zvědavce - satelitní přijímač v TV Samsung 670, příjem v HK. |
trn
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TA od koho /výrobce/, ten Šaman má v sobě SAT-TUNER ? Např. SONY má Technisata. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TBla bla bla. Mlácení prázdné slámy za účelem vytvoření diskuze k špinění fy SkyLink. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TČo má spoločné Skylink s kvalitou ČT HD na 23,5 tento TP prevádzkujú České Radiokomunikace.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TJasně, pozemní příjem, kde se mačkají 3 HD a 1 SD program v kapacitě 22 Mbps to vyhrál oproti satelitu, kde jsou 3 HD programy v 27 Mbps. Dotyčnej drn by měl navštívit očaře a nechat si ty 10 vyměnit za 20 :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
trn..Skylink nemá nic spolecneho s kvalitou obrazu u programu CT v HD na nove kapacite na satelitu Astra 23,5E. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
pele1Na jakých kartách to z 23,5°E nejvíce jede? Patrně neznáš zdejší rýpaly, kteří neslovíčkaří jak Ty? Zdar. |
silesian
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TSvoji roli v zalezitosti CT sehraly:- optimalizace a analyzy spickovych koderu SKYLINKU :), - cenova nabidka SKYLINKU, - atd. Vsichni dobre vime,ze kdyz 2 delaji totez,neni to totez:).Abychom se spravne rozhodli,museli bychom porovnat cenove nabidky MEDIA BROADCAST a SKYLINKU (v cca konstantnich datovych tocich 10 Mbps u byvale CT1 HD).Ano zdalo by se,ze balon je na strane CT,ovsem otazka zni,co jim SKYLINK nasliboval za zazracnou kvalitu:). Zaver:Za celou akci lze spatrovat (jak je ostatne dobrym zvykem),dalsi šmé.Kvalita (verim,ze cca za stejne prachy),vsak tise odkracela do svazoveho statu Panjab.Jakesi zvasty,ze kvalita je umerna objednavce a platbam CT ,nemuze obstat. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
silesianSkylink a ČT HD programy, no to se ti fakt povedlo. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TNic proti nikomu zakládající píše o aktivaci karty ČT o Skylinku tam nepadla ani zmínka.To že si to další diskutující okamžitě stáhli na Skylink je věc druhá. A o rozdílu kvality, to už je jen jeho subjektivní názor. :))) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TPardon Skylink má v nadpise omluva. :)))Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
upřesněnískylink karta po zavedení poplatků předělaná na čt kartu...ta karta mi z nadpisu vypadla. Je mi jedno jestli to je skylink nebo kdo to provozuje, jde o to, že prostě ta obrazová kvalita je u mě jednoznačně lepší v dvb-t. Co strkají do TV výrobci mi také není známo, ale tenhle starší model Samsungu je všude chválen jako jeden z nejpovedenějších TV této značky... |
trn
![]() |
|
obrazová kvalita ČT HD na nové frekv.-velmi špatnájá souhlasím s TRN, kvalita ČT HD programů na nové frekvenci je od začátku (a i nyní)špatná a to jak proti kvalitě programů na bývalé satelitní frekvenci, tak proti DVB T (i v porovnání s bitrate). Kdo za to může je jiná věc, ale když vezmu radiokomunikace,jak se chvástaly, jak jsou připraveny a jakou mají techniku, tak to byly asi kecy odborníků, kteří nemají o kvalitě HD obrazu ani páru a Česká televize a zase její odborníci jim ve výběrovém řízení na to skočili.Posluchač je vždy až na posledním místě.- někomu to stačí, někomu ne a tak obě strany vyjádřují své názory, ale pokud v tom neudělá pořádek sama Česká televize tak se nic nezmění, bohužel |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
to fergusDíky za podporu. Trochu jsem si oddechl, že v tom nejsem sám. Ty ostatní bych poprosil, aby to zkusili porovnat sami místo nějakého napadání. |
trn
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TJá se také mohu přidat k názoru, že mám na TV Thomson se sat. tunerem obraz ČT HD lepší v DVB-T než ze satu, tak mně nekamenujte, je to jen můj osobní názor. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
BidloO SkyLinku psal sám autor příspěvku. Pa. ;) |
silesian
![]() |
|
silesianBla bla bla. Mlácení prázdné slámy za účelem vytvoření diskuze k špinění fy SkyLink.Jo já vím. A ty jsi to pak jen dorazil. :))) Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
děkujiKdyž jsem se tady před devíti lety registroval, tak se tu dalo dočíst spoustu zajímavého a mohl jsem se zeptat na cokoliv. Všem konstruktivním díky za ohlasy a těm, kteří tady vidí v každém druhém příspěvku napadání Skylinku a hodlají za to přispěvovatele kamenovat, tak mi to připadá, jakoby v této společnosti pracovali a byli jí placeni. Mým cílem nebylo nikoho špinit, ale pouze se zeptat na to, jak je možné, že ČT HD je v současné chvíli koukatelná lépe z pozemního vysílače než ze satelitu. To, že mi vypadlo slovo karta z nadpisu jsem už jednou vysvětloval. Promiňte, ale asi další své dotazy sem raději už nenapíšu. |
trn
![]() |
|
blábol jak z bulváru.Je to vše o natavení a seřízení obrazu na TV, SATU a STB., DVB-T i Mpeg 4, na HD ze Satu nemá, viz použité zdroje a jejich kvalita . Je rozdíl v HD mezi Arivou a Vantage. :))) :))) :))) :laughing: :laughing: :laughig: :)) :))) :))) R |
CES
![]() |
|
RE: Porovnání ČT HD skylink a DVB-TZdar Trne,demokraticky,cestne a sportovne jsi vyjadril dotaz/nazor, od toho patrne je toto forum.Takze to nijak neres,ostatne jiz z meritu nicku musis obcas i pichat (na vsech frontach):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@trnNa srovnani bych jeste pockal, az se prepoji pozemni CT HD na novou hlavni stanici. Posun kvality a tedy i srovnani muze byt obema smery, kdo vi. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
hdpeKolego,jak pichat /Pýchat/ na všech frontách, KOHO ?? Dost zábavné, jak to ???? :))) :))) :laughing: :laughing: :))) :))) |
CES
![]() |
|
BIDLOPromiň mi za můj názor. I když SkyLink nepatří mezi mé oblíbené providery, férově jsem se jej zastal dřív než místní skvadra ,,fandů" vs. ,,antifandů" do něj začne jet. Téma je SkyLink, CS Link. Chtěl jsem jen říci, že to s tím DVB-T je hloupost (a Tobě to snad nemusím povídat). Jestli ČT poskytuje Pinďa, nebo Franta je fuk, protože na 99,8% to valí přes karty SkyLink. (Myšleno obrazně, přesné číslo karet ČT neznám). Netušil jsem, že to bude pozdvižení na vsi. Čus. :) |
silesian
![]() |
|
silesianKonečně rozumný názor. R^ :) R^ |
CES
![]() |
|
silesianV pohodě, Skylink s kvalitou na 12,363/V opravdu nic nenadělá, to je věc pouze ČT kolik si zaplatí, místa je na tom transpondéru doaleluja. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
![]() |