![]() |
|
Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyChcem sa spytat: Na strankach Skylink-u sa uz neda prihlasit po starom, teda cez meno/heslo?Mal som tam totiz takto viac kariet registrovanych (na jeden ucet) a teraz sa k nim neviem dostat bez toho, aby som vedel ich cisla (tie teraz neviem kedze som mimo). Dakujem. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyCelý SkyLink,neviem prečo to nenechal aj po starom.Každému to vyhovuje inak,ale čo už... RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyPo staru to nenechal, protoze je treba to protlacit po novu, i kdyz to za h.o.v.n.o stoji. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
mozno ale len tipujemchcel skylink vycistit databazu od ludi co tam volaju, ze to nejde a pritom nevedia na koho a kedy maju kartu registrovanu. Pripadne nevedia ani cislo karty proste nic nevedia okrem svojho mena. A to je v niektorych pripadoch uspech.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
radolacoA tobě nepřišel e-mail, aby sis už konečně zřídil do Zákaznické zóny nový způsob přihlašování? Takový e-mail byl rozesílán, teda alespoň já jsem ho dostal k jednomu účtu, co jsem kdysi známému založil, protože jsem mu montoval satelit, ale on nemá internet. E-mail jsem tam napsal můj a normálně jsem na nový způsob přihlašování k tomuto účtu přešel. V e-mailu, co mi ze Skylinku poslali bylo i číslo karty, které se to týkalo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Re:joscerNJ.Ale väčšina kariet a hlavne tých registrovaných dávnejšie tam email vôbec nemá a to je jeden z problémov, ale to by nebolo až také zle,keby dotýčný vedel na aké priezvisko je karta registrovaná.Mne nie je problém zistiť na aké priezvisko je karta regnutá, tak, keď tam nie je email, dá sa to všetko ľahko zriadiť, ale pre obyčajného zákaznika, ktorý nepozná presne priezvisko a psč bydliska je to problém.Čiže potrebné je poznať presne registračnú adresu a to ďalšie je malina.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasNo ale z příspěvku zakladatele dotazu je zřejmé, že se dříve "po staru" k účtu přihlašoval, takže tam nejspíše e-mail bude mít.Pokud z důvodu zamezení otravování e-maily ze Skylinku tam měl nějakou falešnou adresu, jeho chyba. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNeprisiel mi bohuzial ziadny takyto email.No nic, asi si len musim zistit tie cisla kariet. Volal som aj na zakaznicky servis a poradit mi v tomto nevedeli, bez cisla tam nespravia uz nic. Dost odflaknuty prechod na nove prihlasovanie, resp. uplne. Rv |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
radolacoA proč odfláknutý? Ostatním, co si vše provedli včas, to funguje, byť třeba nejsou ze způsobu nového přihlašování zrovna nadšeni.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonylogin a heslo si pamatuji všude, čísla karet ne...je to krok zpět |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyČíslo karty si pamatuje sám webový prohlížeč.Kolikrát potřebuješ ke své kartě na účtu Skylinku z cizího PC? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
radolacoStaci vam vediet cislo jednej karty. Ostatne karty su tam tiez, tak ako v starom. Pozrite niekde v mailoch ci vam neposielali upozornenie na koniec servisneho poplatku.Je jedno cez ktoru kartu sa do svojho uctu dostanete. Heslo ostalo povodne. Len pri prvom prihlaseni treba tusim kliknut na link, ktory vam poslu do mailu. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
po staru otevřa vidí modrej odkaz -po novu a klepne 42, a otevře se mu seznam všech jeho karet i bývalých,a když chce mimo svůj Pc,tak v mobilu (na tabletu) si to taky pamatuje databázi jeho karet,aspoň u mě,-taky si nepamatuju čísla všech svých.Netřeba fňukat,zrovna mi nabídl šitlink multi bal za 1999,-na 4 karty co jsem prodal :))) :))) :))) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
TomicJá se tedy přes původní hesla ještě nikdy k žádné kartě nedostal, všude jsem zřizoval nová. :lookaround:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyCelkem nechápu k čemu je někomu přihlášení do účtu, když stejně nezná číslo konkrétní karty? To tam bude preventivně refreshovat všechny co má? A jestli má kartu jenom jednu, tak mu na zákaznický lince na základě jména a hesla její číslo sdělí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyČíslo je napsáno na kartě.Tečka!! :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Skylink: Prihlasenie do zakaznickej zonyPresne tak,keď máš kartu číslo si už na nej prečítaš, nevidím v tom problém,predsa telefóny existujú aj keď si mimo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
Nové přihlašováníOK. Ale byl by takový problém zachovat i starý způsob ? Jistě nebyl, proto podle mne jednoznačně krok zpět (když pro nic jiného, tak kvůli tomu, že musím jít vyndat kartu a podívat se na číslo). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
![]() |