![]() |
|
Vylepšení staršího modelu televizoruHezký den , potřebuji poradit ,jsem laik a proto prosím o radu. Mám televizor Philips HD Ready a chtěl bych z něho udělat chytrý televizor. Stačila by mi jen taková funkce , abych na něj mohl přes WIFI přehrávat z tabletu you tube. Když jsem se díval na zařízení , která to umožňují , byly tam tam spousty jiných funkcí , které bych asi nevyužil a ani jim nerozumím. Proto děkuji za rady , jaký přístroj , pokud možno levný a spolehlivý ,doporučujete.Chytří diskutéři ať pochopí , že ne všichni jsou tak chytří jako oni. Díky za dobře míněné rady. |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Vylepšení staršího modelu televizoruPokud má TV USB tak stačí nějaký USB stick s Androidem, pokud ne bude potřeba minipc. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Vylepšení staršího modelu televizoruZkus USB dongle s miracast. |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@janekovaNapriklad nieco ako Rikomagic MK802 IV by mozno vyhovelo vasim potrebam. Akorat vsak obsahuje aj spustu inych funkcii. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Vylepšení staršího modelu televizoru..pokud má tablet výstup HDMI ,tak to můžeš pouštět z něj....(třeba mikro HDMI na HDMI,tak to mám třeba já) |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@janekovaak máš voľný HDMI port, daj si do gúúglu :GOOGLE chromecast a poštuduj, snáď ti bude vyhovovať; |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Vylepšení staršího modelu televizoruPřesně jak už zaznělo. Záleží na osobních preferencích a požadavcích.Varianta A: klonování obrazu a zvuku TABLET - TV. - A1 Pokud má tablet HDMI výstup, tak propojit kabelem s TV. - A2 Pokud tablet podporuje WiDi/Miracast a TV též, tak propojit vzduchem. - A3 Pokud tablet podporuje WiDi/Miracast a TV nikoli, tak pořídit WiDi/Miracast HDMI+USB dongle pro TV a propojit vzduchem. Varianta B: další zařízení k TV - B1 Chromecast dongle (z Windows se ovládá přes Chrome prohlížeč, z Androidu přes Chromecast appku, Youtube pojede) - B2 Android či Windows dongle/krabička/NUC s DO - B3 Klasické MMC např. s XBMC/Kodi a DO |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Vylepšení staršího modelu televizoruRadím kúpiť v Alze alebo na inzerát Sencor HDMI Smart Dongle, ktorý sa zapája do HDMI v tv prijímači. Za 30 € obsahuje aj fifi klávesnicu a internet v tv ide ako vyšitý. Dokonca môžeš z počítača posielať videá a fotky do tv bez problémov - overené. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
![]() |