![]() |
|
Zbohom SkylinkTak sa mi po dva a pol roku pokazila karta Ice(neviem čo sa mohlo stať), po mailovaní a ozaj dlhom telefonovaní mi povedali aby som im kartu poslal, tajne som dúfal že mi ju za mierny poplatok vymenia. Prišla mi pôvodná karta, neopraviteľná, tak som sa pýtal čo ďalej. Mám si kúpiť novú kartu, zaplatený serpo ešte polroka na ňu nepresunú, ani mi nevrátia. Aby som si kupoval už tretiu kartu,(CS Link, potom výmena) na to sa fakt vybodnem a oželiem HD programy. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193 | |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkTak ted jsem zvědav jestli se tazatel ozve.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkTaky jsem zvědav když dostal takovou nabidku.Přimo od p.Glisnika. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkJá vše umím pochopit, ale co mne zajímá, je problém zaplaceného SERPO. Ani sám velký šéf se k tomu nevyjádřil jasně. Takže, až mi chcípne karta, novou nekupuji. Za pořizovací cenu včetně poplatků mám u konkurence předplacený základ na cca 10 měsíců, nebo zaplacenou jízdenku na Pendolino na trase Praha- Košice a to 3x. :-/ |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkjoscer@ Ve všeobecných podmínkách se nic nepíše o tom, že "se to týká těch, co využijí akce s dodávkou přijímače a odběrem balíčku po dobu jednoho roku". VP jsou platný pro všechny účastníky, kteří mají s M7 uzavřenou smlouvu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkKópia komunikacie zákaznika so Skylinkom:Dobrý deň.Obraciam sa na Vás s problémom,ktorý žiaľ Bohu Vaše operátorky nedokázali ani na viackrát vyriešiť, alebo uspokojivo vysvetliť.Dňa 6.9.2014 som si priplatil k multi balíku aj maďarský balíček.Maďarský balíček bol pred časom odpojený z Astry 23,5 dôvodu prechodu vysielania z Eurobirdu 9.Bolo deklarované od Skylinku, že sa bude dať tento balíček prijimať už len z tejto pozície.Z tohoto dôvodu som si dal zriadiť prijem aj z Eurobirdu 9.Ale aké je moje prekvapenie, že programy zostávajú zakódované z tejto pozície, hoci maďarský balíček som mal predplatený na 1 rok.A ešte jeden poznatok.Zrazu mám v zpráve účtu mojej karty v histórii objednávok v položke maďarského balíčka stav-vyčerpaný.Hoci som to mal predplatené na 1 rok.Žiadám o vysvetlenie,veď bol akívný len niečo vyše 3 mesiacov.A tak isto Ste deklarovali, že nespotebovaný kredit, ak zákaznik nebude mať možnosť prijimať maďarský balíček z novej pozície, bude vrátený.Nič také sa zatiaľ nestalo,ani po troch telefonátoch na infolinku Skylinku.Ale pre mňa nie je dôležité vrátenie kreditu, ale možnosť prijimať uvedený maďarský balíček aj naďalej.A preto sa okrem iného aj pýtam, či je možné a za akých podmienok uvedený balíček prijimať.Zatiaľ mi nebolo na uvedenú otázku nikde zodpovadané.Za odpoveď ďakujem.J.....a. Odpoveď:Dobrý den pane/paní ,Maďarský balíček jste hradil jednorázově - vysílání skončilo 31.12.2014 - nyní z Vaší karty přístup k maďarským programům nemáte. V kreditu neevidujeme žádný přeplatek z maďarských stanic. Vysílání maďarských programů je dostupné pro zákazníky, kteří si neplatili maďarské programy jednorázově. Děkujeme, že využíváte služeb Skylink S přáním hezkého dne V..a S.....á Reakcia zákaznika:Dobrý deň.Áno balík bol platený jednorázovo a na 1 rok a nie na pár mesiacov.Pri ponuke bolo deklarované, že je to na 1 rok.Ak ste si Vy teraz svojvolne zmenili pravidla, tak je to zvádzanie zákaznika a tým, že som to mohol prijimať iba 3 mesiace a nie 1 rok, by mi malá byť vrátená príslušná časť z 9,95€ naspäť do kreditu, tak ako Ste to aj deklarovali, čo môžem ľahko dokázať.Na druhu otázku Ste sa ani neunuvali odpovedať, že, aká je možnosť prijimať maďarský balíček aj naďalej.S pozdravom J.....a. Odpoveď zo Skylinku zatiaľ žiadná.Jedná sa o zákaznika,ktorý si pravidelne ročne platí nejaký balíček platenej televízie,momentálne má tam priplatený multi balík. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkZa tie smajliky sa ospravedlňujem, to neviem, ako sa tam dostali, vypadá to ozaj humorne, že by sa nám takto vysmieval Skylink? Ozaj neviem ako, namiesto d je tam smajlik ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
PoldaSA za co bych asi tak teda povinně platil, když jsem si nic konkrétního dopředu neobjednal? Nemám smlouvu na odběr konkrétní služby v budoucnu.Zklamal jsi mě. Byl jsem přesvědčen, že jsi schopen do toho vložit trochu logiky. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
letasPodle toho co píšeš to vypadá, že jsi si maďarský balíček objednal coby jednorázovou akci, co byla možnost k některým balíčků po dobu jejich aktivace, přičemž maďarský balíček měl chodit maximálně do konce roku 2014. Soudím tak podle ceny, kterou uvádíš. Za tuhle cenu maďarský balíček na rok coby samostatná položka ceníku nikdy nebyla. Teda alespoň ne v českém po přepočítání částky na koruny.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@letasTak to je sila :laughing: :laughing: :laughing:Teda zakaznik si objednal madarsky balicek jednorazovo na cely rok, zaplatil, po par mesiacoch Skylink svojvolne zmenil podmienky, madarske programy sa vysielaju z inej druzice a Skylink nemieni vratit zakaznikovi peniaze za sluzby, ktore zakaznik nemoze nadalej vyuzivat a zaplatil Rv :bomb: :fuming: Aj napriek tomu, ze to moze mat Skylink salamunsky osetrene vo VOP, tak keby sa nasiel dostatok zakaznikov, ktori boli doslovne okradnuti o svoje penaze a podali by hromadnu zalobu tak snad by sa v Skylinku prebrali :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkVšak práve o to ide,že zákaznik si musel objednať minimálne, multi balik, aby ten maďarský balíček potom dostal za tých 9,95€.Keby tam nebola táto ponuka, tak určite by si ten multi balík neobjednával, veď mu dovtedy úplne stačil mini.Deklarované to bolo na 1 rok a zrazu nič z toho.Samozrejme účel to splnilo.Skylink zinkasoval platbu za multi balík+ príplatok za maďarský balík a teraz to hlavné pre neho mu zobrali.Nie je to len tých 9,95€, akoby sa zdalo, je tak isto zbytočná platba za multi a hlavne nemožnosť prijimať programy jemu blízke.Zrejme mu do budúcná neostane iné nič, len zmeniť poskytovateľa TV služieb, kde mu s radosťou tie jeho programy ponúknú.Skylink, nie, že ani neodpovedal na dotaz, či je možné a ako tieto programy od ních prijimať a ak nie,tak dotiahnúť aspoň k spokojností zákaznika nedodanie služby v dobe na ktorú sa zaviazal.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkKdyž to tady tak čtu ..... a pokud je důvod k zamítnutí reklamace v případě nefunkčnosti karty, že karta je používána v nelicencovaném přijímači tak Skylink může defacto zamítnout většinu reklamací protože troufám si tvrdit, že valná většina karet se používá v nelicencovaných UNI čtečkách ( modulech ) a ne " Skylink ready " Připádá mi to, že si Skylink neuvědomuje, že část investice na své podnikání ( pořízení karty ) přenesl na své zákazníky hodlá v tom nadále pokračovat. Jako zákazník mimo jiné i Skylinku až mi dojde placená nabídka na kartě ( Multi HD ) se podle toho zařídím ......... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
shirazNo, pokud takovou kartu pošleš na reklamaci, tak je zřejmě zjistitelné, zda byla prvně aktivována v licencovaném dekodéru a tedy v souladu s VOP. Nikde není psáno, že to MUSÍ být Skylink ready. CRW dekodéry ani žádné Skylink ready nebyly a ICE karty se v nich prvně zaktivovat samozřejmě daly a fungují v nich dodnes.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
jglisnikVaženy pane -prečital som celu diskusiu a ....mal by ste sa hanbiť... |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
shirazPíšeš "Připádá mi to, že si Skylink neuvědomuje, že část investice na své podnikání ( pořízení karty ) přenesl na své zákazníky hodlá v tom nadále pokračovat."Cožpak FreeSAT nebo DigiTV to nedělají, že přenáší investici na zákazníka? Dělají, jen je to šikovně schované v jedné částce měsíční platby za služby bez rozlišení na faktuře, takže čím déle jsi abonentem, tím více na tu investici přispěješ. U Skylinku víš tu investici přesně, přičemž si můžeš její výši i ohlídat podle toho, jak drahé přijímací zařízení si koupíš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkDost obdivuji pana JG že má odvahu strčit hlavu do vosího hnízda. Kdyby bylo vše tak jak tu poctivost prezentuje, jistě by se měl o co opřít a zákonitě by musel každého stěžujícího potopit. Jenže skutečnost je jiná a tomu odpovídají i jeho odpovědi, lépe řečeno neodpovědi. Bylo tu uvedeno pár pěkných dotazů např. proč se nevrací neprokoukaný kredit, na který pan JG neodpoví protože taková skutečnost „nemůže“ existovat.Chápu tazatele že nechce zveřejnit své údaje - kompletní číslo karty je pro pana JG možnost se o stěžovateli dozvědět vše a dát ho přinejmenším na černou listinu i když třeba jednal v rámci VP. Provokatéři kteří tvrdí „dostal si šanci tak se ukaž“ , sami tu zveřejněte svá skutečná citlivá data! No, do toho! Jen mimo Je to zhruba 10 dní mi volal operátor Freesatu a po krátkém hovoru mi nabízel dvě karty zadarmo s cca 80 programy údajně podobné balíku multi za199 kč měsíčně na měsíc zdarma na odzkoušenou. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
joscerCo si pamatuji tak všechny své ICE karty Skylink jsem aktivoval v nelicencované čtečce, ale dosud všechny pracují, ale nechci se dočkat toho, že mi klekne karta kde na ni budu mít zaplaceno MULTI HD na rok a oni mne budou nutit, abych si pořídil kartu novou, abych si mohl balíček dočerpat |
shiraz
![]() |
|
par32A za co by se mel "hanbiť"?? V prvnim pripade dotycny odmitl dat cislo karty, aby se vec proverila. Druhy pripad madarskeho balicku bude nepochopeni akcni ceny na tehdejsi madarsky balicek.Ten se dal bud predplatit "radne" jako samostatny balicek (temto lidem to take jede dale na 9E) NEBO(!) jako doplnek za akcni jednorazovou cenu k placenemu balicku a nikde nebylo psano, ze takto ziska zakaznik madary naveky, jen kdyz si nadale bude platit nejaky balicek, akcni nabidka byla casove ohranicena. Takze zde je vse v poradku. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkjoscer@ V případě firem jako je M7 (Skylink), ale i toho freesatu je dobrý na věc nejít s logikou, ale striktně se držet co je psáno, to je dáno. Až přijde na lámání chleba, tak se budou ohánět jenom smlouvou a VP a nic logickýho je zajímat nebude.shiraz@ Pokud sis koupil kartu a po záruce zdechne, tak je celkem normální, že už ti nikdo reklamačku neuzná. A o toto tady snad ani nejde, řeč je o předplatným na tý kartě neboli když je karta po smrti, tak holt koupím novou, ale z karty původní by tam mělo jít překlopit co jsem na ni měl zaplacenýho. A jestli ne a propadne to všechno, tak je to nehoráznost. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
koudelkaPrečital som celu debatu a šef tuto diskusiu argumentačne nezvladol a to ako šef by nemal ;) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
PoldaSNo a když je tedy psáno, že uživatel je povinen "řádně a včas platit poplatky a předplatné;", tak jakou platbu tedy po mě mohou vyžadovat, respektive k jaké platbě mě mohou nutit, když jsem uživatel, který se k ničemu konkrétnímu nezavázal, tedy, že není nic, za co bych měl předplatné platit?Promiň, ale buď jsi fakt nechápavý nebo hledáš chybu tam, kde není jen proto, že se jedná o Skylink a nebo si ze mě jen prostě utahuješ. Dobrou noc. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkPokud ti Skylink pošle složenku se serpo, tak už se dá klidně ono ustanovení VP použít. A že to nechápeš ty a myslíš si, že když se někomu něco nelíbí, tak to jednoduše přestane platit, tak to je tak leda přímá cesta k exekučce RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
To:PoldaSMyslím si, že kartu si člověk pořizuje na delší dobu než je doba záruky. Jde mi o to, že pokud ta karta klekne tak by měl dle mého názoru Skylink umožnit zákazníkovi , aby si mohl zákazník pořídit karetu novou, ale ne za "plnou palbu" tzn za kartu + registrační poplatek, ale pouze za opravdovou cenu karty a veškeré nedočerpané balíčky na ni převést a ne zkoumat zda byla aktivována v licencované čtečce či ne. Vždyť když tuto "výměnu" zákazníkovi Skylink umožní tak o něj nepřijde a nebude ho hnát do náruče konkurence. |
shiraz
![]() |
|
RE:koudelkoNepodsúvajte niečo, čo nik nikde nenapísal.Balíček bol deklarovaný na 1 rok a samozrejme bol ešte podmienený minimalne zaplateným multi balíkom, to som jasne napísal.A nie na veky , ako píšete.Balík multi má stále aktívný do 8.9.2015.Tak v čom je problém,keby Ste si to poriadne prečítali, tak nerobte zo seba (nevhodné slovo)a.Časové bola ponuka naozaj obmedzená, ale na 1 rok.Na to,že si ju Skylink po čase zmenil, predsa nemôže predsa zákaznik doplácať.Veď prijimal ten balík iba niečo vyše 3 mesiacov.A multi balík čo bola jedna z podmienok má zaplatený do 8.9.2015.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkTo je ako film katakomby------ ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
PoldaSTakových složenek na zaplacení SP mi mohou poslat dvanáct do tuctu a na exekuci samozřejmě nedojde. VOP totiž platí jako celek a ne že si vybereš ustanovení která se ti hodí, abys mohl šířit zavádějící konstrukce, abys měl co hodit na Skylink. Přečti si bod 4.2.4. VOP. Podle něho mi totiž maximálně mohou vypnout poskytovanou službu. To je jediný trest, který pro mě mají. Což je zohledněno i v ceníku položkou Reaktivace karty, tedy za (dobrovolný) poplatek mi to zase pojede a to ještě s tou sankcí nemusím rok počítat.Dále už to opravdu nemá cenu rozebírat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193 | |
![]() |
|
![]() |