![]() |
|
Zbohom SkylinkTak sa mi po dva a pol roku pokazila karta Ice(neviem čo sa mohlo stať), po mailovaní a ozaj dlhom telefonovaní mi povedali aby som im kartu poslal, tajne som dúfal že mi ju za mierny poplatok vymenia. Prišla mi pôvodná karta, neopraviteľná, tak som sa pýtal čo ďalej. Mám si kúpiť novú kartu, zaplatený serpo ešte polroka na ňu nepresunú, ani mi nevrátia. Aby som si kupoval už tretiu kartu,(CS Link, potom výmena) na to sa fakt vybodnem a oželiem HD programy. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193 | |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkemo53-proč by tě měla vyzvat?,ty něco chceš,tak dodej data |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
emo53Obráť sa na predajcu karty v Martine a tam sa dožaduj nápravy. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkPredajca nie je povinný pýtať občianku, keď si niekto príde urobiť k nemu výmenu.Prinesie len napísane číslo starej karty a nadiktuje pre overenie na koho je registrovaná a šmitec.Ten podvodník, ktorý to tak urobil,zrejme nemal problém zistiť na koho je regnutá.A možno sa ho na to ani predajca nepýtal.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letaspredajca ked nie je povinny ale nema zakazane pouzivat hlavu. Ja by som dokonca zakazal robit preregistracie bez toho aby preukazal vlastnictvo karty ! Alebo povazujes za normalne aby niekto si prepisal tvoje auto na seba biz tvojho vedomia? Tolko na temu ze stat je bordel, taky isty bordel su aj sukromnici...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkVšechny nespokojené klienty Skylinku vyzýváme, aby se obraceli na "známého" prodejce z Martina. R^ :laughing: |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkkaždopádně ten zloděj musel někde to číslo získat |
marakesh
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkliquere„povazujes za normalne aby niekto si prepisal tvoje auto na seba biz tvojho vedomia? „ trochu odbočím, sice nevím jak na Slovensku, ale tady v ČR ti klidně přepíší i tvůj byt a dozvíš se to až tě přijdou vyhazovat. A vyjádření kompetentní osoby? Každý si musí hlídat na katastru zda je ještě majitelem svého bytu. Zdroj TV noviny. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkSlovami klasika, no to je bordel ten bordel...ved nova doba.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkčlověk-i manželku musíš hlídat |
marakesh
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkkontrolní otázka: kde získal zloděj PIN ke kartě MasterCard, když karta nebyla aktivovaná a PIN byl zalepený v obálce a majitel jej neznal až do té doby než obálku otevřel, ale v té době měl již účet touto kartou vybílen? Odpověď je nasnadě:-) Kdopak asi znal ten PIN? Pak se ptejte, odkud může někdo znát čísla vašich satelitních karet... |
pf09
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkTak od manzelky ma napada, u nas bude referendum, ci sa manzelka moze volat Fero? To je sila, vraj pokrok....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkpf09-k čemu by mu byl pin,když kartu fyzicky nevlastní? |
marakesh
![]() |
|
Likerkujak říká člověk,a máme proti na odpor jen 31 dní od zápisu v katastru nemovitosti,to aby jeden na katastru bydlel.marakesh,i tak ji neuhlídáš,to je ale bo.del |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
marakeshmyslíš ten zloděj? Tak tomu taky :-) |
pf09
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkUz vsetci na ceste do Martina?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE:Zbohom SkylinkDo dnešnej hodiny sa zakladateľ vlákna NEBOL schopný ozvať na výzvu p.Glisnika a tiež na moju výzvu zo včerajška,ktorú som mu adresoval tu v diskusií.Po pravde,je mi to ľúto,že takto rozviril diskusiu a napriek niekoľkým výzvam nebol schopný poskytnúť požadované údaje na redakčný mail,musím konštatovať,že toto bolo zo strany satoshiho cielené poškodenie spoločnosti Skylink a provokáciu vyvolanú tu v diskusii. Takýto postup sa mi krajne nepáči,akým sa satoshi zachoval a verím,že sa už podobný problém opakovať nebude. Týmto zatváram toto vlakno. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkByl ten nickname určitě J.G.? Nebo nějakej vtipálek?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSJe to skutočne p.Glisnik...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193 | |
![]() |
|
![]() |