Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zbohom Skylink

Tak sa mi po dva a pol roku pokazila karta Ice(neviem čo sa mohlo stať), po mailovaní a ozaj dlhom telefonovaní mi povedali aby som im kartu poslal, tajne som dúfal že mi ju za mierny poplatok vymenia. Prišla mi pôvodná karta, neopraviteľná, tak som sa pýtal čo ďalej. Mám si kúpiť novú kartu, zaplatený serpo ešte polroka na ňu nepresunú, ani mi nevrátia. Aby som si kupoval už tretiu kartu,(CS Link, potom výmena) na to sa fakt vybodnem a oželiem HD programy.

satoshi
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zbohom Skylink

emo53-proč by tě měla vyzvat?,ty něco chceš,tak dodej data

marakesh
Registrace: 11/2013

emo53

Obráť sa na predajcu karty v Martine a tam sa dožaduj nápravy.

karamelka
Registrace: 2/2013

Predajca nie je povinný pýtať občianku, keď si niekto príde urobiť k nemu výmenu.Prinesie len napísane číslo starej karty a nadiktuje pre overenie na koho je registrovaná a šmitec.Ten podvodník, ktorý to tak urobil,zrejme nemal problém zistiť na koho je regnutá.A možno sa ho na to ani predajca nepýtal.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

predajca ked nie je povinny ale nema zakazane pouzivat hlavu. Ja by som dokonca zakazal robit preregistracie bez toho aby preukazal vlastnictvo karty ! Alebo povazujes za normalne aby niekto si prepisal tvoje auto na seba biz tvojho vedomia? Tolko na temu ze stat je bordel, taky isty bordel su aj sukromnici...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Všechny nespokojené klienty Skylinku vyzýváme, aby se obraceli na "známého" prodejce z Martina. R^ :laughing:

pf09
Registrace: 8/2010

každopádně ten zloděj musel někde to číslo získat

marakesh

liquere
„povazujes za normalne aby niekto si prepisal tvoje auto na seba biz tvojho vedomia? „
trochu odbočím, sice nevím jak na Slovensku, ale tady v ČR ti klidně přepíší i tvůj byt a dozvíš se to až tě přijdou vyhazovat. A vyjádření kompetentní osoby? Každý si musí hlídat na katastru zda je ještě majitelem svého bytu.
Zdroj TV noviny.

člověk
Registrace: 3/2006

Slovami klasika, no to je bordel ten bordel...ved nova doba.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

člověk-i manželku musíš hlídat

marakesh

kontrolní otázka: kde získal zloděj PIN ke kartě MasterCard, když karta nebyla aktivovaná a PIN byl zalepený v obálce a majitel jej neznal až do té doby než obálku otevřel, ale v té době měl již účet touto kartou vybílen? Odpověď je nasnadě:-) Kdopak asi znal ten PIN? Pak se ptejte, odkud může někdo znát čísla vašich satelitních karet...

pf09

Tak od manzelky ma napada, u nas bude referendum, ci sa manzelka moze volat Fero? To je sila, vraj pokrok....

liquere

pf09-k čemu by mu byl pin,když kartu fyzicky nevlastní?

marakesh

Likerku

jak říká člověk,a máme proti na odpor jen 31 dní od zápisu v katastru nemovitosti,to aby jeden na katastru bydlel.
marakesh,i tak ji neuhlídáš,to je ale bo.del

korkoran
Registrace: 10/2006

marakesh

myslíš ten zloděj? Tak tomu taky :-)

pf09

Uz vsetci na ceste do Martina?

liquere

RE:Zbohom Skylink

Do dnešnej hodiny sa zakladateľ vlákna NEBOL schopný ozvať na výzvu p.Glisnika a tiež na moju výzvu zo včerajška,ktorú som mu adresoval tu v diskusií.
Po pravde,je mi to ľúto,že takto rozviril diskusiu a napriek niekoľkým výzvam nebol schopný poskytnúť požadované údaje na redakčný mail,musím konštatovať,že toto bolo zo strany satoshiho cielené poškodenie spoločnosti Skylink a provokáciu vyvolanú tu v diskusii.
Takýto postup sa mi krajne nepáči,akým sa satoshi zachoval a verím,že sa už podobný problém opakovať nebude.
Týmto zatváram toto vlakno.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Byl ten nickname určitě J.G.? Nebo nějakej vtipálek?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

Je to skutočne p.Glisnik...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra