![]() |
|
Samsung lcd tvDobrý deň. Mám taký problém s Lcd Samsung, ak mal niekto podobnú skúsenosť potreboval by som poradiť, čo je vlastne stým. Televízor má 1 rok, ešte je v záruke. Stalo sa mi, že keď ho zapnem ide všetko, len televízor jedna polka idú pekne farby, ale druhá je tmavšia, taká tmavá. Neviete čo s tým môže byť ?? Ďakujem |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Samsung lcd tvpodsvietenie. reklamácia a čo najrýchlejšie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Samsung lcd tvSpis panel nebo Tcon, pokud by byl problem s podsvicenim, shodi to ochrana. At tak ci tak -- reklamace. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
příštěbudeš chytřejší a koupíš znovu samšunta R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Samsung lcd tvlidi vzdyt to je provokater.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
oneeeee,jaďakujem za odpovede, tak reklamácia |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
samsung LCD TVTaky mě to udělalo na TV po záruce oprava 5,5 tis.V záruce máš nárok na novou TV! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Samsung lcd tvAk je uhlopriečka 40" a viac,máš nárok na servis až domov.Príde chlap do chalupy,ak to je tech.možné opraví na mieste,alebo bezplatne rieši odvoz aj dovoz na opravu.T.č.na samsung servis:0800726786.Nachystať výrobné číslo telky,presné typové označenie nahlásiť poruchu,a do dvoch-troch dní hladíš dale.... |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
gusepeev záruce máš nárok na bezplatnou opravu,na novou pouze při třetí stejné závadě,pokud bude různých závad třeba pět,na novou nárok nemáš,můžeš to max.uhrát ,že je závad tolik,že nemůžeš výrobek řádně užívat,ale nárokové to tedy není R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Záruční servisU Sharpa to bylo v reklamě 2012 taky od 40 palců,ale když došlo na lámání chleba 10 dní po koupi na vánoce a silvestr,to bylo už to bylo od 46"tak jsem ji musel odvezt do t.zvaného záručního servisu 59 km a ten ji už na vlastní náklady poslal do Prahy jakémusi Novotnému (Sharp servis)a pak zase odvést 59 km zpět.Když jsem volal do němec,tak ten typ neznali. Na druhou stranu mi tu 40" utáhne 50 watový okenní solar i s baterkou |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
pierrepetrchtěl bych se tě slušně zeptat,ty máš nějaké zásadní výhrady k Samsungu-(podle tebe samšuntu)- prosím poděl se s tvými poznatky,která je tedy ta nejlepší!Určitě tomu rozumíš,tak nás prosím pouč.Já např. jsem měl již hodně televizí jako uživatel (a některé mám ještě doma),jak LCD,LED,Plazma např. Panasonic,Thomson,Philips,Sony,Sharp,LG,Sencor,Samsung.Jediný poslední mě nejvíce vyhovuje, jednak proti ortatním má parádní ostrý obraz( i v SD), parádní hloubku obrazu, přirozené barvy a velmi kvalitní zvuk,že ani nemusím používat zesilovač Yamahu,včetně bezchybných multimediálních funkcí,SMART a streamování HD videa do tabletu, mobilu,IPTV,přidávání widgetů atd. Děkuji za odpověď. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
pierrepetrAj ja sa slusne pripojam k fergus. Tesim sa na skoru odpoved. R^ :lookaround: R^ |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
hošanirád vám odpovím,ale výčet problémů se samšunty by byl na samostatné téma,kterých je tu dávno dost,stačí pohledat a máte čtení do rána určitě,ne jen ode mě,za mě jednoduché schema,vyhýbat se samšuntům a pak už bude problém šlápnou vedle,u samšuntu oceňuji propracovaný design,to se musí nechat,jako nábytek ve vypnutém stavu působí sqvěle ,můj názor nikomu necpu,kupujte si každý,co se vám líbí,je to potom jen váš pláč na fórech R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrmoc mě ta tvoje odpověď nepotěšila, myslel jsem, že nám jako odborník více poradíš, a řekneš, která teda televize je ta nejlepší, obecně naznačit, že mimo samšuntu všechny, se mě zdá podivné. Jaké závady se vyskytují u samsungu, jaký je obraz a zvuk podle tebe atd. Fóra mám přečtená horem-dolem a proto jsem si dovolil se tě zeptat, abych znal též odborný nestranný názor na tuto značku, právě proto, že mám opačné zkušenosti než ty, a s různými jinými značkami jsem byl velmi nespokojen. Ale když více říci nechceš, nevadí, přes to ti děkuji za tvůj názor. |
fergus
![]() |
|
fergus"abych znal též odborný nestranný názor na tuto značku"to jsi na špatné adrese,já nejenže nejsem nestranný,ale jsem proti samšuntu zaujatý,to je o to horší,mám ty nejhorší zkušenosti a samšunt mě nesmí přes práh domu,co se týká oprav,taky žádná hitparáda,nejvíce oprav právě u samšuntu,což by se dalo vysvětlit i největším prodejem těchto,díky masáži reklam a podavačů,horší je,že jedna z deseti se dá rentabilně opravit,ostatní zaplňují sběrné dvory R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrpochopil jsem, omlouvám se za dotaz, díky |
fergus
![]() |
|
fergusnic se neděje,každý tady píše jen své zkušenosti a názory,to jestli si to někdo vezme k srdci a věří,nevěří už nemohu ovlivnit,ani nechci,jediné co bych překousl je samšunt plazma,ale to je jiné téma,bývá nekonečné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |