![]() |
|
Kojak v HDMile mě překvapila ČT s Kojakem v HD. A zdá se mi, že má kvalitnější obraz, než po něm také v HD běžící německý seriál Hubert a Staller. Ty seriály dělí 40 let, tak jak je to možné? :8) |
alnagon
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Kojak v HDpodle mne je to kouzlo ve dvou krocích: digitalizace z master kopie ( film) a poté upscaling ( studio). Ty němci budou upscaling z nějakýho betacamu. Ale to jen odhaduji. |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Kojak v HDJe to klidne mozne. Stare serialy se vetsinou tocily na 35mm film, ktery ma teoreticke rozliseni uplne jinde (cca. 8K). Ten pochybny nemecky serial tocili kdo vi jakou digitalni hruzou s kdo vi jakou optikou. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Kojak v HDTak nejako, delnicka trida na Manhattanu tocila Kojaka na film..Inak neviem, ci niekto obcas pozera aj stare filmy ARD -ZDF vacsinou v sobotu v noci davaju aj z 50 rokov napr. stary western,krimi alebo iny film a obraz super ........ asi rovnaky efekt ako ten Kojak ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kojak v HDKaždopádně, je radost se na to dívat R^ |
alnagon
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Kojak v HDZase bych ČT nepřechválil:-) - já jen nechápu jednu věc, sice ČT 1 HD vysílá ve FULL HD, ale když jsem trošku blíž, tak komentátorům ve zprávách běhají po ksiftech kompresní textury v takové míře, že je občas mají přes celý obličej (slité).Takže je super, že je to 1080i, ale koukatelné to je stejně ze vzdálenosti závislé, aby tyhle patlaniny člověk neviděl (a ne z velikosti bodu jak se uvádí). |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
![]() |