![]() |
|
Vu+ Duo mrzne pri OpenPLI last night buildAhoj, mam problemek. At delam co delam, tak posledni OpenPLI s fastscanem me mrzne. Jeden build se seknul hned po nastaveni wizardu. Muzete me prosim poradit stabilni build? Zkousel jsem ted napr posledni a ten pri prepinani programu se zasekne tak ze zbyva jen hard restart. Dal jsem i z dubna 2014 a to same. Pri rychlem prepinani zustane viset a neda se k nemu ani pripojit. Zkousel jsem to na 3 Vuckach a to same. Vu+solo je v poradku.Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
@HypnosPLI v něm nejede korektně |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo mrzne pri OpenPLI last night buildNo, to ani náhodou, OpenPli nemá žádný problém i v VU+ Duo |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo mrzne pri OpenPLI last night buildNo a jsem na zacatku :D. Muzete me napsat verzi ktera jeden bez zaseku?Diky |
Hypnos
![]() |
|
RE: Vu+ Duo mrzne pri OpenPLI last night buildblack hole má najmenej dier. najnovšia je 2.1.4vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo mrzne pri OpenPLI last night buildDiky, uz mam jasno, chyba byla jinde. |
Hypnos
![]() |
|
RE: HypnosAle kde byla ta chyba? Tak se s námi poděl ať jsme o něco chytřejší.Taky jsem měl na Vu+duo OpenPli a fastscan se mi taky sekal. Teď používám Black Hole. Zdá se mi nejlepší na hraní. Jinak už jsem vyzkoušel všechny sw a stále se mám co učit.![]() |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo mrzne pri OpenPLI last night buildBylo to smatnymi konfigy na oscam. |
Hypnos
![]() |
|
![]() |