Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

pro redakci

nevím proč,ale změnila se mě sama od sebe grafika stránky,je chyba u mě,nebo to tak zůstane?,děkuji za info

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

Je to nastavené jen pro diskusi.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

díky za info

já jsem spokojen,ostatní se ozvou,ale lepší se moc neptat,ta demokracie má své meze

pierrepetr

RE: pro redakci

prosím redakciu, spravte s tým niečo je to ozaj veľmi, veľmi hrozné, vôbec nemám chuť ísť na stránku, čím skôr, tým lepšie ....

momiro
Registrace: 2/2009

momiro

niečo konkrétnějše by si chcel,lebo to je len ozaj veľmi, veľmi hrozné R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ještě něco...dost mě mrzí, že pod recenzemi sat přijímačů, většinou není možnost diskuze se čtenáři. Poznatky druhých pomáhají při rozhodnutí, zda koupit.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

palermo67

asi si to nepřeje recenzent,pak můžeš založit vlákno zde,jak se ostatně děje téměř vždy a projednat problémy a ohlasy ke zmíněnému výrobku R^ :laughing: R^

pierrepetr

To samozřejmě můžu, ale je to nepraktické, a nesmyslné. Diskuze by měla být pod výrobkem, aby bylo možné případně testujícího požádat o doplňující informace, které mě zajímají, a třeba nebyly uvedeny.
Zakládat kvůli tomu novou diskuzi, je nelogické....

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

lepsie

Nooo, vidim, ze stranka sa priebezne doladuje, uz to zacina vyzerat lepsie. Kvitujem odstranenie podciarknutych nadpisov, zmensenie pisma v lavych stlpcoch "Top temata, Top reakce...". V tejto chvili je to uz stravitelne :8)

evosonic
Registrace: 1/2006

este jeden postreh

Ak mozem poradit, skuste odstranit ten divny tien pod modrymi lištami "Top temata, Top reakce, Informace, Vyhledavani...". Je to dost oldschool, take neciste - rozmazane. Ovela lepsie vyzeraju jednoduche lišty, napr. Zpravicky na titulke, alebo uplne dolu paticka. R^

evosonic

Taky pozoruji,ze se stranky (i my) .jiz "utrepaly" do docela dobre formy.

hdpe
Registrace: 11/2007

Nový vzhled - hrůza

Starší vzhled byl mnohem lepší, každý by měl dělat to, co umí. Ten kdo dělal nový vzhled, tak ten to neumí.

Působí to naprosto amatérsky až zrůdně (typografie, velikosti, sladění atd.).

Rv

rejča
Registrace: 10/2007

V diskusnych prispevkoch su zbytocne velke tie ikony uzivatelov a info o datume registracie a pocte prispevkov.
Pre mna su dost zle citalne prispevky, je to take zapratane, urobit tomu priestor, alebo ohranicit text. Proste pri prvom pohlade na otvorene prispevky mam chaos. Mozno to chce zvyk.
Nie kazdy to samozrejme vidi rovnako ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

@HornetF18

Popisované prvky byly právě upraveny. Věřím, že teď bude pro Vás diskuse přehlednější. Díky za ohlasy. R^

redakce

No už to není tak hrozný a na zbytek si prostě budeme muset zvyknout. :p Stejně si ale myslím, že ty informace o uživateli měli být vlevo a celkově bych na všech stránkách některé bloky podbarvil nějakým ostínem asi jako je na hlavní stránce diskuse přehled témat a reakcí. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Ten nový vzhled stránek je krok zpět tak o 15 let co tam zobou LSD?

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

Co to je proboha za vzhled? :-O

Tak jsem se přihlásil a nemůžu uvěřit svým očím. To dělal někdo ožralý nebo co? strašný hnus tohle!

Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

Redakce

U staršího designu byla šikovná výrazná žlutá horizontální lišta, která avizovala, že není aktivní přihlášení. To mi chybí. Jinak mi nic zásadně nevadí, rychlost načítání stránek je mnohem vyšší, což je dobře. Reakce některých čtenářů jsou fakt otřesné. Typicky hloupě české, buranské...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

připomínky

k vzhledu stránek beru, proto tady ta diskuze je, ale myslím si, že bychom měli připomínky formulovat trochu kulturněji, než se taky někteří vyjadřují, všem se nelze zavděčit, budou vždy nespokojeni, ale mě třeba se nyní po úpravách stránky Paraboly l í b í !!!!!!

fergus
Registrace: 12/2007

@Saxon

Díky za Váš příspěvek a také za informaci o rychlejším načítání stránek parabola.cz.

Na Vaše přání byla žlutá horizontální lišta pro nepřihlášené uživatele obnovena. R^

Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište.

redakce

@fergus

Souhlasím s Vámi, že by se v diskusi mělo vyjadřovat kultivovaněji a bez urážek.

Díky za ohlas. R^

redakce

Díky, tak je to zřetelné.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@redakce

Pokud chcete slyšet samou chválu, tak musíte pro to něco udělat.
Když je většina spokojena není důvod si stěžovat nebo se negativně vyjadřovat.
Ale v reakcích to bohužel ze strany Redakce neplatí, pouze stále jednostranně odpovídáte na kladné ohlasy ohledně prováděných úprav.
Ano, je zde více uživatelů, kteří vaši radikální změnu webu zrovna nekvitují.
Proto se ptám, kde se stala chyba?

Old Master
Registrace: 1/2005

Fajn ;) stale sa to vylepsuje R^
aj rychlost nacitania je lepsia.
Paci sa mi tento pristup - rychla reakcia na ohlasy, ked je prispevok konstruktivny, hned je akceptovany, super R^

HornetF18
Registrace: 10/2011

Este by to chcelo zmenit to modre hlavne menu inu farbu a resp. odtien dat tak aby tie odkazy resp. menu (Přehledy, ČS prehledy atd...) boli nejak zvyraznene aby sa vysunuli do popredia...

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko

Já už bych to takhle nechal, oproti tomu co bylo v neděli ráno je toto super R^ , hlavně musím potvrdit daleko vyšší rychlost otevírání stránek R^

decmen
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra