Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

pro redakci

nevím proč,ale změnila se mě sama od sebe grafika stránky,je chyba u mě,nebo to tak zůstane?,děkuji za info

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320
Odpověď v diskusním vlákně

@Old Master

Milý pane, na některé výkřiky a urážky nemá (nemělo) smysl reagovat. Pokud někdo napíše, co by uvítal či se mělo zlepšit, jsem pro otevřenou diskusi.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

@HornetF18, decmen

Díky za Vaše diskusní příspěvky potvrzující zrychlení načítání webu.

redakce

@Miko

Díky za připomínku. R^ Pracujeme na tom. Mějte strpení. Díky.

redakce

redakce

,když už probíhají tyto vstřícné úpravy,rád bych,aby bylo jasně vidět,za který příspěvek je dotyčný arestován,stačila by nějaká poznámka u zmíněného závadného příspěvku,jako když se provádí editace pro závadnost,děkuji

pierrepetr

RE: pro redakci

načítání stránnek je stejné jediné vylepšení pro uživatele nevidím bohužel Rv

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

@pierrepetr

Díky za námět na vylepšení webu. Bohužel, poznámku k závadným příspěvků není možné vždy připojit. Některé problematické příspěvky jsou odstraněny.

redakce

redakce

stačí u těch neodstraněných,u odstraněných je to každému jasné,stačil by nějaký zámeček jako u zamčeného vlákna,tak u příspěvku provinilce,chápu,že je to nepopulární,aby se admin vykonavatel pod toto podepsal,stačilo by anonymně,pokud je to reálné,u nicků ,kteří mají dva příspěvky do měsíce je to jasné,já někdy nevím za co jsem byl odměněn(spravedlivě) a smazaný příspěvek jsem nedohledal,děkuji

pierrepetr

redakce

smazané je taky jasno,odstranit většinou není třeba,když se zedituje,závadný obsah už závadný nebude

pierrepetr

@pierrepetr

Díky za námět. Zvážíme jej.

redakce

Pridám tiež svoj názor

K tomu ako ste vzhľad stránky upravili od prvého spustenia už nemám skoro výhrady. Predsa ale pridám ešte dve poznámky. Prvá - veľmi neproporčný vzhľad označenia dnešných príspevkov "DNES" a "včera". Taktiež tá červená farba tam veľmi kričí. Buď by som to zmenil na "dnes" a červenou farbou, alebo ponechal "DNES", ale iný formát písma, plus iný odtieň červenej. Taktiež tá obrovská červená plocha, čo vyskočí na človeka pri prihlasovaní, by mohla mať iný odtieň, aby tak nenamáhala oči. Dal som návrh, je na redakcii čo uznajú za vhodné z mojich poznámok použiť.

Eman
Registrace: 4/2007

toto je titulka nazoru je velmi vyrazna v porovnan

ci s prispevkem, chtelo by to zmenu nejakou. jinak zpocatku jsem myslel ze se mi nenacetli nejake obrazky pozadi webu tam kde je napis parabola.cz, neco tam dejte, napr. nebe a oblaka ci oblohu s hvezdami a druzici. pak jsem pomyslel ci nemam nastaveno zvetseni stranky. jinak za jakoukoliv zmenu chvalim, lepsi nez bt skostnately. jinak hodnotim to jako precho ze stylu 90ch let na milenim/2k dobu. diskuze mi pripomina kdysi aukro diskuzi. jinak namitky nemam, nejsem pravidelny parabolista. ale chce to jeste modernejsi podobu.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Já bych zase ty, co mají průměr více než 500 příspěvků za rok (např. 17tis za 9let) nechával odpočívat po dosažení tohoto počtu až do konce roku už jen preventivně kvůli přehlednosti fóra. Největší drbna na fóru s maximem spamu, OT a smajlíků a ještě by chtěl zdůvodňovat. Asi se musím štípnout. Změny jsou v pohodě.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

O:T- Tomik535 -O:T

než zase budeš spamovat,použij to co ti zbylo po otci na krku

pierrepetr 92 měsíců-16880=183 příspěvků/měsíc

Tomik535 87 měsíců-14241=164 příspěvků/měsíc

no musím souhlasit,hodně se štípni,asi tě mrzí,že jsi

pouze "DRUHÁ Největší drbna na fóru s maximem spamu"

ten tvůj skluz patrně vznikl v době tvého temna,kdy jsi jako pokusný králík dělal zahradníka,pánbůh zaplať,že to vedení včas odhalilo,že jsi ostudou fóra s pravomocí

tak budeme na blacklistu preventivně spolu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Petře máš tuto informaci něčím podloženou? Nebo je to jen další ze snůšky drbů, kterými tu všechny (viditelně pravidelně) krmíš? ke tvé smůle ti zopakuji, že nemám žádnou potřebu se obhajovat, zvlášť ne drbně tvého kalibru. Hezký večer

Tomik535

evosonic

Chtěl jsi říci zvětšení písma já to mám na 150% obrazovku ABYCH TO PŘEČETL bez námahy - z námahou 125 % .Samozřejmě nesedím u obrazovky do 40- 50 cm jako blbec . Rozlišení obrazovky mám 1280x768 :laughing: :bigeyes:

standa111
Registrace: 11/2009

sa mi tie prispevky zdaju moc nahustene
ked su 2riadky tak medzera medzi poctom prispevkov a datumom nie je ziadna

matho

OT:tomíku

nepotřebuji nic dokládat,stačí počítat,což ti nic neříká,chápu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Písmo je dostatečně velké. Stando už bys měl koupit kvalitnější a hlavně větší monitor. A jen tak mimochodem. Kolem 50cm je naprosto normální vzdálenost. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Stando

Písmo je dostatečně velké. Stando už bys měl koupit kvalitnější a hlavně větší monitor. A jen tak mimochodem. Kolem 50cm je naprosto normální vzdálenost. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Aha, tak péťa umí i vypočítat myšlenky. Pak se těm jeho drbům a výmyslům není co divit.

Tomik535

tomíčku123

já nereaguji na tvoji zkrachovalou minulost,to mě vůbec nezajímá,já reaguji na větší a menší drbnu ,souhlasím,jsi menší drbna o 10,39% přesně R^ :laughing: R^

pierrepetr

To jsem určitě nepoznal drbno vylízaná. V tom ti totiž nezbývá než si vymýšlet a drbat. A taky proto jsem sám skončil, abych takový vylízaným drbnám mohl z plna hrdla říct svůj názor bez toho, že bych někomu kazil dobré jméno nebo něčí práci. V neposlední řadě mě strašně dál bavilo rozdávat takovým užvatlaným drbnám citrónky jak miminkám na písečku. Ale to té tvé přeskakující gramodesce, (rozuměj vypatlané makovici), stejně nemůže dojít. Budiž mi zadostiučiněním, že na ty tvé žvásty skočí aspoň o jednoho čtenáře - začátečníka méně a dnešní ztráta času s tebou měla nějaký smysl.

PS: Výš (od slovesa vědět) se píše s měkkým. Ale netrap se.

Tomik535

tomíčku123 OT:

něco k tématu by z tebe nevylezlo,mimo těch,jako vždy tobě vlastních vulgarismů?,děkuji o prosím pokračuj slušně R^ :laughing: R^

pierrepetr

Doporučuji ti si zjistit které výrazy představují vulgarismy, nebudeš tu pak ze sebe dělat ještě většího (dávno víš koho).

Tomik535

tomíčku123 OT:

já si to zjišťovat nemusím,mě nejsou vlastní,jako tobě,ale pokračuj,já se zase přimluvím za amnestii,děkuji R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra