Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

pro redakci

nevím proč,ale změnila se mě sama od sebe grafika stránky,je chyba u mě,nebo to tak zůstane?,děkuji za info

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro redakci

Jak malé děti....... Jinak co se týče tohoto webu, tak na tabletu to vypadá celkem slušně a nemám vážnějších námitek. :-/

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Možná by nebylo od věci přidat i verzi pro smartfony. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

redakce

pokud mohu ještě něco dodat,co se týče písma,mě nejvíce vyhovuje to jaké používá seznam.cz,jistě se zase nebude líbit jiným,těžko vyhovět všem ve všem

pierrepetr

pierrpetr

R^ R^ R^

Janmaa
Registrace: 1/2015

pierrpetr

R^ R^ R^

Janmaa
Registrace: 1/2015

Janmaa

já tady nevím jestli správně pozoruji ,vidím problém v tom,že parabola je nějak jakoby širší stránka,pokud si srovnám písmo se seznamem,což mě vyhovuje nejvíce,parabola se pak nezobrazuje celá,asi bych zrušil ty palice,stejně jsou stejné,obarvil pouze nicky a info o registraci a počtu příspěvků dal pod čáru,to je jen můj názor,jistě budou jiné,což respektuji R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Písmo v diskusi je stejné jako na seznam.cz.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

redakce

jenže seznam je užší a pokud si dám na celou obrazovku 16:9,což je běžný formát parabolu,musím písmo zmenšit,jinak se nevejde,ono to info o datumu a čase zabírá skoro čtvrtinu šířky,tam by stačilo daleko menší písmo a jsme blíže,jen můj pohled

pierrepetr

parabola-seznam

nevím, ale já mám nyní stránku 16:9 stejnou jak na seznamu tak na parabole, nemusím nic zvětšovat nebo zmenšovat, rozšiřovat nebo zužovat,písmo je též v diskuzi stejné

fergus
Registrace: 12/2007

fergus

to já taky,pokud to nastavím,ale potom jsou na parabole menší písmena R^ :laughing: R^

pierrepetr

fergus

je klidně možné,že to prostě neumím nastavit,ale dříve to sedělo a nic jsem nemusel,jak píšeš nastavovat,bohužel už nemám porovnání,no nic,nejde o život R^ :laughing: R^

pierrepetr

jak si zvykáte?

už vše OK? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Parabole Zdar

Mám tuhle diskusi otevřenou na 2 obrazovkách s rozlišeními 1280x800 a 1280x1024. Obojímu čitelnost textu vcelku vyhovuje. Pokud na to někdo kouká přes 1024x768, tak to pochopitelně vypadá jinak. Takhle nějak je to třeba říct a neplácat hlouposti.
Mezery na výšku by mohly být menší, s tím souhlas, také by se mohl lépe využít prostor pro diskusi. Zmenšit nadpisy i s mezerou, trochu rozšířit celé diskusní pole a to tak, že fotku a údaje o registraci a příspěvcích posunu doprava a celé to zarovnám doprava. Ty prázdné bílé pásy po stranách jsou zbytečně široké i na plochu 4:3. Klidně bych je zmenšil na polovinu.
Nějak to ale vypadat musí, těch návrhů a připomínek k třídění a vzhledu tohoto webu tady za ty roky bylo hafo. Na adresu věčných stěžovatelů: Běžte se podívat někam jinam, třeba na gsmobil apod. a něco tam najděte. Některý fora jsou po letech prakticky nepoužitelný, protože admini se snaží vyhovět návrhům kdejaký gumy. Tady se to dostalo do fazony, která má logiku, je vcelku přehledná a silné výrazy jako hnus apod. si rozhodně nezasluhuje. Písmo redakce opravila a komu to pixeluje nebo má problémy s místem, tak si opatři lepší nádobíčko. Podobně ke stížnostem s dlouhým načítáním stránky. Chodím na parabolu léta z Frankfurtu, Norimberka, Erlangenu, z x stanic v Plni a okolí, z auta na cestách, a tyhle problémy jsem nikdy neměl. Takže bych ty kecy rychle ukončil a PARABOLE ZDAR R^

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

jasně

je to jiný,ale už jsme zapomněli ,jak to bylo dříve R^ :laughing: R^

pierrepetr

teraz som

otvoril top reakce a prekvapeny citam, ze tema bola zalozena pred nieco viac ako mesiacom a novy web-design nieje ten povodny? alebo akosi rychlo som zabudol na povodnu verziu, ktora bola v pohode...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

už všichni

zapomněli a jsou spokojeni,kdo přesto ne,už udělal hromádku v tomto vlákně R^ :laughing: R^

pierrepetr

jak se vám líbí reklama

nalevo?,určitě je to :bomb: ,pokud vychází z příbuzného oboru,ale reklama na spořitelnu,nebo barvu na vlasy,kam to spěje?,chápu majitele webu a musíme si zvykat i na olvejs s křidýlkama R^ :laughing: R^

pierrepetr

Nový dizajn webu parabola.cz

Náhodou mne sa tento nový vzhľad pozdáva viac ako ten predošlý. ;)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Mě se to zdá dobrý. Asi taky proto, že mám Parabolu rád. Proti jiným fórum to tady má šmrnc, grafika dobrá a bez zbytečných příkras, vyhledavač funguje. Admini taky v poslední době v pohodě. Co víc si přát. :laughing: :laughing:

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

ta reklama

už je k tématu stránky,děkujeme R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra