![]() |
|
pro redakcinevím proč,ale změnila se mě sama od sebe grafika stránky,je chyba u mě,nebo to tak zůstane?,děkuji za info |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320 | |
![]() |
|
RE: pro redakciJak malé děti....... Jinak co se týče tohoto webu, tak na tabletu to vypadá celkem slušně a nemám vážnějších námitek.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: pro redakciMožná by nebylo od věci přidat i verzi pro smartfony.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
redakcepokud mohu ještě něco dodat,co se týče písma,mě nejvíce vyhovuje to jaké používá seznam.cz,jistě se zase nebude líbit jiným,těžko vyhovět všem ve všem |
pierrepetr
![]() |
|
pierrpetr![]() ![]() ![]() |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
pierrpetr![]() ![]() ![]() |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
Janmaajá tady nevím jestli správně pozoruji ,vidím problém v tom,že parabola je nějak jakoby širší stránka,pokud si srovnám písmo se seznamem,což mě vyhovuje nejvíce,parabola se pak nezobrazuje celá,asi bych zrušil ty palice,stejně jsou stejné,obarvil pouze nicky a info o registraci a počtu příspěvků dal pod čáru,to je jen můj názor,jistě budou jiné,což respektuji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrPísmo v diskusi je stejné jako na seznam.cz.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
redakcejenže seznam je užší a pokud si dám na celou obrazovku 16:9,což je běžný formát parabolu,musím písmo zmenšit,jinak se nevejde,ono to info o datumu a čase zabírá skoro čtvrtinu šířky,tam by stačilo daleko menší písmo a jsme blíže,jen můj pohled |
pierrepetr
![]() |
|
parabola-seznamnevím, ale já mám nyní stránku 16:9 stejnou jak na seznamu tak na parabole, nemusím nic zvětšovat nebo zmenšovat, rozšiřovat nebo zužovat,písmo je též v diskuzi stejné |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
fergusto já taky,pokud to nastavím,ale potom jsou na parabole menší písmena![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
fergusje klidně možné,že to prostě neumím nastavit,ale dříve to sedělo a nic jsem nemusel,jak píšeš nastavovat,bohužel už nemám porovnání,no nic,nejde o život![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
jak si zvykáte?už vše OK?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Parabole ZdarMám tuhle diskusi otevřenou na 2 obrazovkách s rozlišeními 1280x800 a 1280x1024. Obojímu čitelnost textu vcelku vyhovuje. Pokud na to někdo kouká přes 1024x768, tak to pochopitelně vypadá jinak. Takhle nějak je to třeba říct a neplácat hlouposti.Mezery na výšku by mohly být menší, s tím souhlas, také by se mohl lépe využít prostor pro diskusi. Zmenšit nadpisy i s mezerou, trochu rozšířit celé diskusní pole a to tak, že fotku a údaje o registraci a příspěvcích posunu doprava a celé to zarovnám doprava. Ty prázdné bílé pásy po stranách jsou zbytečně široké i na plochu 4:3. Klidně bych je zmenšil na polovinu. Nějak to ale vypadat musí, těch návrhů a připomínek k třídění a vzhledu tohoto webu tady za ty roky bylo hafo. Na adresu věčných stěžovatelů: Běžte se podívat někam jinam, třeba na gsmobil apod. a něco tam najděte. Některý fora jsou po letech prakticky nepoužitelný, protože admini se snaží vyhovět návrhům kdejaký gumy. Tady se to dostalo do fazony, která má logiku, je vcelku přehledná a silné výrazy jako hnus apod. si rozhodně nezasluhuje. Písmo redakce opravila a komu to pixeluje nebo má problémy s místem, tak si opatři lepší nádobíčko. Podobně ke stížnostem s dlouhým načítáním stránky. Chodím na parabolu léta z Frankfurtu, Norimberka, Erlangenu, z x stanic v Plni a okolí, z auta na cestách, a tyhle problémy jsem nikdy neměl. Takže bych ty kecy rychle ukončil a PARABOLE ZDAR ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
jasněje to jiný,ale už jsme zapomněli ,jak to bylo dříve![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
teraz somotvoril top reakce a prekvapeny citam, ze tema bola zalozena pred nieco viac ako mesiacom a novy web-design nieje ten povodny? alebo akosi rychlo som zabudol na povodnu verziu, ktora bola v pohode...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
už všichnizapomněli a jsou spokojeni,kdo přesto ne,už udělal hromádku v tomto vlákně![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
jak se vám líbí reklamanalevo?,určitě je to![]() ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Nový dizajn webu parabola.czNáhodou mne sa tento nový vzhľad pozdáva viac ako ten predošlý.![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: pro redakciMě se to zdá dobrý. Asi taky proto, že mám Parabolu rád. Proti jiným fórum to tady má šmrnc, grafika dobrá a bez zbytečných příkras, vyhledavač funguje. Admini taky v poslední době v pohodě. Co víc si přát.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
ta reklamauž je k tématu stránky,děkujeme![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320 | |
![]() |
|
![]() |