Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

pro redakci

nevím proč,ale změnila se mě sama od sebe grafika stránky,je chyba u mě,nebo to tak zůstane?,děkuji za info

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro redakci

Je to hrozný!!! bez uřážky, ale opravdu hodně amatérsky! Chci ten předchozí vzhled!!!!!!

onenon
Registrace: 5/2012

Aj ja som za starý dizajn,a o čom je to pravidlo,že za skomolené názvy je citrón? Lebo ja poznám ľudí,čo stále komolia názvy a nevedia si ich zapamätať.

kappybar7
Registrace: 12/2014

Tak toto je už aká hrôza. Niekomu sa asi niečo nepodarilo.

peet
Registrace: 12/2005

No normálně jsem se lekl, strašně velký písmo, křiklavé barvy, během přečtení první stránky mě začali pálit oči a tak už jsem další reakce ani nečetl. Současný stav rozhodně nepovažuju za změnu k lepšímu. :dead:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Ono by to asi chcelo ako tu niekto písal aby si mohol každý vybrať vzhlad aký chce aspoň z 3 druhov/minimálne/a dali by ste tam aj starý vzhlad+2 nové a tým pádom by to aspoň podla mňa bolo vyriešené.Nyslím si,že drvivá väčšina by z tým určite súhlasila.Tento nový,nehnevajte sa prosím je naozaj otrasný,taký retro vzhlad ;P

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

pro redakci

konečně něco pro starší lidi super písmo na čtení , ostatní normální stav . změna je třeba . R^ R^ R^

standa111
Registrace: 11/2009

Katastrofa

Nejřív jsem myslel, že se mi nenačetly CSS styly k webu. Ale když ne a ne zmizet, tak mi došlo, že je to "nový" vzhled. Kde je ale skoro vše špatně. Počínaje spoustou prázdného místa, přes nevhodně zvolenou velikost písma až po barevné a grafické zpracování. Na 1.4. dobré, ale jinak katastrofa. :O

jouda2
Registrace: 3/2006

tak konečně jsem si přečetl tuhle diskusi celou, ale oči mě z toho pálí a slzí. Písmo zbytečně velký, logický by bylo, aby písmo bylo standardní a kdo hůř vidí, tak si to v prohlížeči zvětší a né obráceně, aby kdo vidí normálně si ho musel u kvůli jedný stránce zmenšovat.. Dále při pročítání diskuse se musí očima přejíždět ze strany na stranu, abych nejdřív viděl kdo je autor a celkově je to všechno strašně roztahaný a většina monitoru svítí do očí bílou barvu. :lookaround: :mad:

eemil

mno ...

Je to hnus. Jak vidno, stále je co zkur.vit. Rv

HiFiOK

U mě dobrý, nic neměnit !!

migr
Registrace: 7/2007

Neprehľadné!!! Nepekné!!! Neviem prečo chcú ľudia vylepšovať niečo čo je perfektné a osvedčené?Nebolo treba meniť vyzáš!

sestak78
Registrace: 6/2009

Pán Vyletal,vypíšte referendum za to,aký chce kto web:-)

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

já chcem adminov zelených ako boli ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Admin by mal mat zigulaka a na dverach VB ....... v tom stvorceku.... :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jeden plus to má, z téhle diskuze a ohlasů je jasné, jak důležité je správné nastavení paraboly

milanm
Registrace: 3/2006

Ten avatar zvrací?

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

No já bych trochu zmenšil písmo, informace o uživateli v diskusi bych dal na levou stranu (ono to má nějakej důvod, že většina fór to má vlevo) a celkově bych to pozadí proložil nějakým nevtíravým otstínem, aby to nezářilo jak vánoční stromek. :lookaround:

eemil

Nový vzhled paraboly

Nejdříve jsem se teda zalekl, co se stalo s mým PC, ale později jsem si ujasnil co se děje.
Osobně bych byl pro nějaký výběr, abych si mohl sám vybrat z několika variant vzhledu. V tomto případě bych byl pro zachování toho původního.

Kordd
Registrace: 5/2010

myslel som si,ze mi zblbla graficka karta. Aj ja sa priklanam k staremu dizajnu. A ak nieco nove,tak podstatne kvalitnejsie prevedenie

V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis

2003begi
Registrace: 1/2006

pro redakci

jééééé konečně jsem mohl dát písmo z 150ˇ% na 125 ˇ% jako mám všechny stránky a ne kvůli jedný stránce to stále přendavat . .Před tím strašně malé písmo bylo .Vše se vejde na stránku jak má být . NECHAT !!!! Zdraví rozum zvítězil .

amater3389
Registrace: 7/2012

Hlavně zmenšit písmo

namtas
Registrace: 5/2006

pro redakci

Tak tohle vyráběl asi nějaký programátor-amatér, ne? To je děs und běs...!!

kasi71
Registrace: 5/2008

Pro redakci

Kdyz to takhle zustane asi si budu muset dat monitor dal od sebe.Takze budu muset probourat zed u baraku.Nechci sedet 4metry od stolu :)

army
Registrace: 9/2011

@army

Prosím, uveďte stránku parabola.cz, na které je podle Vás písmo příliš velké. Díky.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

tak už vidím čísla komentov na hlavnej stránke ste t zvládli R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320

Zpět Zpět na předchozí stránku