![]() |
|
AB Cryptobox 600 HDZdravím všechny a v novém.Při nastavení zmiňovaného přijímače,ať je čas satelitní nebo síť,denně se předbíhají hodiny i o 12 minut a to je nemilé už jen u epg.jiný program v menu atd. Setkal se někdo s tímto |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 600 HDNikto nevie, ze aky bordel si do prijimaca narval/a![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
ab 600koupil jsem ho rodičům,měli doposud sd přijímač.nový přijímač-koupen začátkem prosinec. Bez žádných úprav. |
zdenička
![]() |
|
to je normálnírodičům to nejhorší,dej jim dreama,co máš doma,a hodiny jim kup u vietnamců za stovku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
piere petrnemyslel jsem nejhorší,rodiče taky chteli.dream box,ten má zdenička. |
zdenička
![]() |
|
a že jsijim ten lowend nerozmluvil,se zkušeností dremboxkáře![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
já mám jen go-sat obyč.ten mi stačí |
zdenička
![]() |
|
mně u650ky cryptoboxujdou hodiny taky podle plotu,ale po zapnutí na nějaký náš program se hodiny automaticky upraví na správný čas. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 600 HDMěl jsem přijímač AB Cryptobox asi měsíc. Začali se projevovat u něj závady na softwaru a pak odešel úplně. AB Cryptobox u mě tak skončil. |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
upřímný díkza vaše odpovědi,někdo měl skoro shodný problém,jak jsem vyčetl z odpovědí přijímač nic moc,rodičům stačí a když občas k nim zajdu tak přeladím stanice a upravím i čas. |
zdenička
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 600 HDJa som si poriesil ako nahradny prijmac uz pred 2 rokmi Cryptobox 550HD prijmac pouzivam ako druhy 1 mam prijmacDreambox 800HD orig.Ktory mam poctivo chladeny vobnkajsim ventilatorom a pasivnym chladicom z PC a funguje mi uz 7 rokov bez nejakych problemov jedine co som robil pravidelne vylepsujem software.Moj vek je 63 rokov a s internetom pracujem od roku 1998.No neviem si predstavit starsich ludi rodicov Zdenicku ako mustruju z draamboxom ked nikdy nemali Linuxovu masinku naopak Cryptobox sa mi javi ako velmi spolahlivaa jednoducha masinka ktora vie toho dost a hlavne nic netreba az tak upravovat aby sa dalo divat.teraz som si este doprial Cryptobox 650HD a mozem povedat ze za tie peniaze je to celkom slusny stroj Napr.Sietove moznosti su prekvapive dobre You Tube Pocasie RSS,IPTV,a ine veci.A ten procak 600Mhz s tym celkom dobre cvici tak naco drahe a komplikovane linuxy pre starsich ludi toto je uplne postacujuce.Nech sa dari ako tu hovori jeden kolega. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
jozvlkjá mám asi 300 ks VU-solo u zákazníků(někteří i 70+),všem to chodí nic nerejpou do menu,užívají si jen bezproblémové funkce,kterých umí spoustu ,lidi nejsou hloupí,ale máš pravdu,i cryptoboxy jsem jezdil dávat do pořádku po jejich zásahu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |