![]() |
|
Freesat Nova HDzdravim, uz druhy den sleduji na Nova HD, takove prskani ve zvuku... dela to jen u me, nebo to dela i vam? diky za reakci. |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDvše OK bez prskání |
bibin
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
to prskajti doktoři z chlastu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDto je divne. nedela to porad, ale kdyz si zesilim TV, tak je to dost slyset. manzelka hledela na doktory a ja jsem zbystril, kdyz jsem slysel takove prskani... |
foxikcz
![]() |
|
zkus přepnoutna jiný program,možná to prská i jinde,tak si to opravíš a hotovo![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDjinde to nedela :-( ale i tak diky |
foxikcz
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDMáš pravdu, já to také začal slyšet minulý týden. Poslouchám zvuk přes hifi sestavu. Už jim to jednou taky dělalo vloni než úplně odpojili HD programy Novy. Reklamoval jsem to na ZL Freesatu, řekli , že to zkonzultují a pak radši vypli ty HD Novy. Nyní to dělá stejně jako předtím , prská to více na středech a výškách a je jedno jestli je studio nebo film. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDZkus přepnot zvukovou stopu z DD na stereo |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDdiky za reakci, uz jsem si myslel, ze mi hrabe :-) na zvuk jsem celkem citlivy a rikal jsem si, ze bud jsou všichni hlusi, nebo jsem ja blby :-) |
foxikcz
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDkonas: Asi mi něco uniklo, ale já tam třeba DD stopu vůbec nemám na Freesatu. Jako u Skylinku tam ta stopa je a proto raději sleduji přes Skylink. |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HDHmmm.. Chybička - taky jsem se díval na Skylink a nenapadlo mě, že Freesat nemá DD.Kdysi totiž podobně blblo nějakou dobu AC3 i u Skylinku, ale rychle to dali dohromady. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Problém trvá dž dlouho:(Ahoj to je už delší dobu hlavně na Nova HD a Nova Sport HD !!! Nechápu že stím něco neudělají bylo to hlavně u Formule 1 a NHL . Když je komentář tak to jde hodně slyšet . Ted třeba na Nova Sport HD New Jersey : Edmonton je to otřesný.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Freesat Nova HD....a nemůže to být "přepálený" zvuk na straně vysílatele? Na satelitu jsou různé programy, které mají zvuk přepálený. Na přijímači stačí nedávat zvuk úplně naplno, ale ubrat cca 4-5 čárek na volume, a přidat v TV. Ale pokud je karta přímo v TV, tak tohle nepůjde, a zvuk může chrastit...0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
![]() |