Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

UHD program na Astře 3B

https://www.parabola.cz/album/foto-508/

HP ProBook - TBS5980 - DVBDream v2.6a
sekce Album: test UHD programu na Astře 3B

HEVC/AAC
Popis fotografií:
[1] test UHD programu na Astře 3B HEVC/AAC

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

uhd v pc

Zdravím všechny,
tedy řeknu vám, orientovat se v reakcích dá amatérovi docela fušku. Některé jsou odborné a souvisí s tématem, mezi nimi zcela nepochopitelné a zdržující nesmysly. Doufám že mého dotazu si všimnou pouze ti "rozumní" a odpoví mi ve dvou větách, bez odkazů na nekonečné hádky v půl roce starých příspěvcích, za což předem děkuji. K věci: Pokud tedy budu mít ve slušném PC vhodnou grafickou kartu, jak tam dostanu astru? Předpokládám, že musím mít ještě nějakou satelitní kartu, nebo propojím satelitní přijímač s PC? Ještě jednou díky za stručnou odpověď.

Tomíno
Registrace: 1/2006

RE: UHD program na Astře 3B

Já bych to napsal asi takhle:
Potřebuješ relativně moderní PC s nějakým trochu solidním procesorem. Ta grafika GTX960 není podmínka, ale je pro multimédia aktuálně tou nejlepší volbou. Potom potřebuješ satelitní kartu, ta může být USB nebo PCI/PCI-e. Potom potřebuješ už jenom běžný softwarový přehrávač televizního vysílání. Ten bývá v základní verzi v balení s tou kartou. A potom potřebuješ vhodný kodek, ty jsou ke stažení na netu. Například LAV Filters.

toothpick
Registrace: 11/2014

Tomino

Je to tak jak píše kolega. Mohu vřele doporučit kartu TBS5980. Jedná se o ověřenou spolehlivou kartu do USB portu s velkou podporou nejrůznějších programů nejen na sledování a disponuje CI rozhraním pro použití CA modulu.
Mam oblíbeny SW DVBDream pro sledování, na merení a studium je jich mnohem vice, treba CrazyScan, StreamGuru, TSreader, 4T2 analyzer atd.
S těmi hloupými reakcemi se nedá nic dělat.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Tomíno

A ty čo si,nedonosený?Tliachaš tu o odbornosti a po deväťročnej registrácií sa pýtaš ako dostať astru do PC.No odfoť si ju,nalep na bedňu a môžeš kukať.

candrbal
Registrace: 2/2015

toothpick, Saxon

Chlapi díky, přesně to jsem potřeboval vědět.
Pro candrbála: Hned v první větě jsem podotkl, že jsem amatér.
O odbornosti jsem nepsal v souvislosti se mnou. Psal jsem o
zbytečných neodborných reakcích, přesně o takových, jakou jsem
četl právě od tebe. Tudíž je mi jasné, že i moje připomínka byla
naprosto zbytečná a i já jsem teď v očích ostatních jeden z těch, co tu zbytečně tlachá. :((

Tomíno

toothpick

"PC s nějakým trochu solidním procesorem", "grafika GTX960 není podmínka"

Nevim, ale rekl bych ze na dekodovani HEVC 4k bez grafiky s akceleraci je potreba ne torchu solidni, ale hodne solidni procesor. Pokud to nekomu jede plynule, tak si rad prectu na jakem stroji.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Presne o tom to je.Na bežne dostupnom železe to neprehráš.No tunajší členovia,ktorí akoby práve včera vyšli z maštale,budú nad tým híkať jak somár nad kôpkou sena.Nech si to súdruhovia otestujú,vyladia,zabezpečia dostupnosť(či už na strane vysielaciej,tak na strane príjmu) a potom to môžu uviesť na trh.Inak nech si to strčia do p*če.

candrbal
Registrace: 2/2015

Skoda, ze nie som doma. Inak by som vyskusal PC mojho synovca, ktory som upgradoval v lete na MSI 780Ti, Samsung 840 PRO a AMD PHENOM II X4 965 Quad-Core BOX Black Edition.

Samotna vga karta je viac nez "dobra"....

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Mal som este dodat, ze sa jedna o GTX 780Ti GAMING 3G LE

http://uk.msi.com/product/vga/GTX-780Ti-GAMING-3G-LE.html#hero-overview

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Když už, tak s tou grafikou nejspíš pravdu dí TOOTHPICK, vyšší řady nejsou pokaždé vyšší řady, pan CANDRBAL, vy se vraďte klidně do maštale, než si pánové MIKEK a MARIAN34 zase něco před kázáním přečtou, třeba taky o Haswellu a Skyleku, aby příště nepodávali z voleje mylné informace a nebyli navíc vulgární. :(( R^ :((

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra