Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Balik Kombi

Zdravim vas,zaplatil som si balik Kombi,ide mi vsetko ako ma,len programy MTV ROCKS, MTV Dance, MTV Hits, VH1, VH1 Classic na Astre 19,2 mi nejdu.?Mam Arivu 202.Dik za radu.

ruhros
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Balik Kombi

a mas tam naladene ty spravne pozice hudebnich programu MTV a VH1..? Jestli mas v infoliste u nazvu stanic ještě znázorněnou tecku, tak ty ti nepujdou. Musis tam mit naladene ty s nazvem bez tecky.

HYPER
Registrace: 11/2010

Balik Kombi

Ano,frekvencie mam bez botky aj tak to nejde.

ruhros
Registrace: 6/2006

kombi

Taky jsem měl balík kombi a mtv rock atd se načetlo až druhý den.
Snad to bude u vás taky tak.

zdenička
Registrace: 11/2014

Mám podobný problém u těchto předplacených kanálů,ale nevím jestli to není tím ,že používám modul Smit CA-IRDETO,jinde vše ok.

januvia
Registrace: 4/2013

@zdenička

A ty si zdenička a či zdenko?Alebo ako teda.Ono je to tu trochu prihriate,stačí povedať ho*no a už je ohník na strieške,ale žeby až takto?

candrbal
Registrace: 2/2015

@candrbal

A ty si kto, že tu všetkých napádaš a servítku si na hubu nedávaš... ?
Ešte si sa tu nestačil ani poriadne ohriať a už tu mútiš vodu... Keď už ti vadí nejaký nick, potom podľa tvojho si máme o tebe čo myslieť? Mám taký dojem, že nás chceš všetkých presvedčiť o tom, že sa na teba hodí. :lookaround: Rv

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

MTV ROCKS na modulu mascon jde bez problémů SW 1.20 , na modulu Smit CA-IRDETO nejde MTV ROCKS - napíše to zakodováno vše ostatní funguje v balíčku Kombi . Dělal jsem přes operátorku restart katy přímo na modulu Smit CA-IRDETO a stejně nejde MTV ROCKS dal jsem tam i DRUHOU KARTU do modulu Smit CA-IRDETO a stejně nejde MTV ROCKS .Přendám kartu do modulu mascon a jde jak z praku . Já na to stejně nekoukám tak mi to nevadí

standa111
Registrace: 11/2009

Ono je třeba napsat do čeho ty moduly strkáš. Já mám tady doma Smity dva a u obou je MTV rock bez problémů. Nehledě na to, že autor vlákna do Arivy žádný modul nestrká a jede přes uničtečku. Pak pokud má opravdu naladěnou správnou frekvenci bych viděl problém ve FW.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

TELEVIZE SE SATELITEM . Philips , Panasonik , satelitní přístroje - Zebra , TechniStar SIR . V těchto přístrojích to bylo odskoušený .Ano odbočil jsem , protože jsem četl příspěvek od januvia a ten se o tom taky zminuje

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra