![]() |
|
GM990 - vadný procesor? - sekání i ČT24Dobrý den, měl bych jeden dotaz. Mám GM990 a nejde mi SPARK - hláška (ident error - uninitiate) co jsem zjistil a někdo poradil - poškozený čip: eeprom24S02. Bylo mi doporučeno, že E2 půjde, tak jsem na ni najel, ale asi po dvou měsících se mi začal sekat. Zkoušel jsem tam nahrát snad tři druhy E2. Menu jde normálně na bootuje, ale pokud přepnu na programy a to i VOLNÉ - CT24 nebo TV3, tak se asi po 10 sekundách zasekne. Já bych se chtěl zeptat jde o vadný procesor??? A tím pádem je přístroj na vyhození, že? Děkuji za jakoukoliv zkušenost a odpověď.Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
pacandaa co filtrace na desce a ve zdroji, jsou ok? Nechal si si to premerit zda jsou kondenzátory vporadku jak ve zdroji a na hlavni desce s procesorem? Precijenom tve GM 990 uz ma nejaky ten rok za sebou v provozu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: GM990 - vadný procesor? - sekání i ČT24Ne nejde o vadny procesor na 99procent |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Dík za radyDík za rady, pokusím se to předat někomu, kdo tomu trochu rozumí.Satelit amatér
|
Pacanda
![]() |
|
signál OK?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Jo OK.Zdar, jo signál OK, zkoušel jsem to i ségry a stejný případ, za nějakou dobu (cca 10 sekund) bloknul také.![]() Satelit amatér
|
Pacanda
![]() |
|
RE: GM990 - vadný procesor? - sekání i ČT24A co pouzivas za emu? Lebo v sh4 boxoch dokaze emulator vyradit aj fta kanaly. Skus vypnut. Hlavne niektore verzie mgcamd su na sh4 nespolahlive a napriklad v ipboxe 9900 dokazu odstavit aj fta. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
Vypnutonemám tam nic, vše jsem odstranil - oscam i mgcam. V políčku emu je prázdno a bohužel i na obrazovce. Do menu atd. se v pohodě dostanu, síť funguje, ale jak má přijít na obraz, tak je po žížalkách.Satelit amatér
|
Pacanda
![]() |
|
![]() |