![]() |
|
TV LG 42LN570S návod laděníZdravím.Po posledním přeladění Skylinku mám stále problém s programy.Do přeladění to bylo v pohodě ale nyní naladím programy a druhý den jsou z kmitočtu 11797MHz nebo 12363MHz pryč. Už jsem si nevěděl rady tak jsem volal na podporu a paní mě poslala návod jak správně naladit a uložit programy.V podpoře na stránkách to zatím uvedeno není.Příští týden vyjde nová verze softwaru. Subject: ladenie tv pri skylinku Dobrý deň prajem, Na základe nášho hovoru vám zasielam návod na ladenie. Aby Vaša TV správne komunikovala so službami od společnosti Sky link nalaďte TV následovne. Vytiahnite pri vypnutej TV cam modul s kartou od Sky linku. Obnovte továrenské nastavenia tv. Zapnite TV, zvolte Home / Nastavenia / Možnosti / Obnoviť východzí nastavenia (nájtede v spodnej časti ponúk) Cez Home / Nadstavenia / Nadstavenia / Automatické ladenie Zvolte možnosť satelit, vyberte Satelit 1(Astra 23,5) a potvrdte dalej. Budete mať na výber Skylin alebo žiadne. Pokiaľ zvolíte Skylink budete mať poradie kanalov na pevno, nakoľko SL má pevný zoznam poradia staníc. Pokiaľ zvolíte žiadne po ukončení ladenia si budete moct zvoliť poradie staníc. Pri moznostiach „preskocit zakodovane programy“ a „vyhladanie sieti“ prosim zakliknite „vyhladanie sieti“ a pokial sa Vas systém spyta, ci si zelate vymazat povodne nastavenia, potvrdte vymazanie. A dáte ladiť Vašu TV. Po naladení vypnite automatickú aktualizáciu kanálov ( v menu / nadstavenia/ akt.zoznamu programov/ nadstaviť na vypnúť. Následne vyberte v nájdeních kanálov stanicu ČT24 a vložte do TV cam modul s kartou od SL Nechajte minimálne 30 minút, ideálne 1 hodinu bez prepínania kanálov načitávať dáta s platenými programami z karty do Vašej TV. Po tomto procese Vám budú naladené všetký programy, ktorá máte predplatené. Odporúčame v Nadstaveniach / Možnosti/ Aktualizovať zoznam programov/ Vypnúť S pozdravom,...... To vytažení modulu mě překvapilo tak hlavně jestli to pomůže Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníTovarko, nezatrhavat Skylink, pak dát vyhledávání sítě. Po naladění buď setridit přímo v TV podle tvých představ a nebo lépe stáhnout do PC program chansort a setřídit kanály v něm. Automatickou aktualizaci vypnout, jak ti radi.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníLG, Philips, Sharp... to je kapitola sama o sobe :D |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
Hypnoslepší by bylo napsat značku bezproblémovou,já takovou bez kapitoly neznám,možná existuje![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
bezproblemovesú modely SONY hlavne tie 2014 majú fastscan aj automatickú aktualizáciu![]() Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
Borisděkuji,doufám,že se přidá další se svým favoritem a vytvoříme tady konečně databázi bezproblémových tvsatvševjednom![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděnínič nieje dokonalé.ale... vytvoriť databázu problémových tv sat.nechám na vás.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníS LG problémy nemám a chodí dobře včetně fastscanu. Ale obraz má lepší Panasonic. |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod ladění1. Tv LG od synovce. Ať jsem použil jakýkoliv postup nastavení včetně toho, co je zde v úvodu, tento TV si vždy přeházel pořadí stanic jinak proti tomu, jak jsem to ručně seřadil. Přitom to ruční seřazení jde velmi snadno. Dal jsem třeba na první místo ČT HD a ráno už tam byla místo ČT HD nějaká německá stanice. Nebo jsem dal Eurosport na č. 10, a než jsem za něj na vyšší pozice seřadil jiné stanice, už byl Eurosport jinde. Nakonec ho synovec dal jako vedlejší TV jinam a sleduje na něm jen sporty na pozicích, kam si to ten TV sám zařadí.2. TV Philips u zetě. Naladění, seřazení stanic i doladění nových a změněných transpondérů bez problémů. Ruční seřazení stanic je stabilní. Jen jedna zvláštnost. Stáhnu si setting přes USB a v Philips channel editoru jde dobře editovat. Zpětné vložení do TV jde však jen po továrním nastavení. Tak ten channel editor používám jen jako pomůcku pro vyhledání stanic po přeladění, a řazení provádím ručně z menu TV. 3. Sony Bravia. Naladění, seřazení stanic i doladění nových a změněných transpondérů bez problémů. Pozice stanic stabilní. Jen jedná vada. Pokud hraje libovolná stanice na pozici 80 až 99 nebo 180 až 199 (výše jsem to nezkoušel), TV se po vždy po 8 minutách sama vypne a znovu zapne. Na jiných pozicích to nedělá. Není však problém tyto pozice obsdadit programovým smetím, nebo je nechat neobsazené. Provozně tato vlastnost nevadí. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníKoukám , že ve všech případech je problém mezi židlí a ovladačem. |
Janmaa
![]() |
|
oneeeeeto jsi špatně pochopil,nechci databázi problémových,to stačí číst diskuzi denně,databázi bezproblémových tvsatvševjednom,těch bude jen pár![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníA co třeba starší JVC a současné Finluxy?! S nima problémy neznám![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
JanmaaNení, nemám hlavu jen na klobouk a obě ruce levé. Nebyl jsi u toho, tak se nedělej chytrým. |
Standa3
![]() |
|
Delta1s finluxem souhlasím,pokud si stáhneš z webu bezchybný seting,což zrovna po přeladění letos tam nechali novaHD a prima HD ze staré frequence asi týden,než jsem je upozornil na chybu,jinak OK![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
standoObsluhuji jich víc a nikde problém nemám . |
Janmaa
![]() |
|
pierrepetrZásadně si dělám setting svůj vlastní. Trochu více práce,ale všechny stroje co odejdou z mého stolu jsou na chlup stejně naladěné![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Janmaa- A zkusil jsi někdy u TV SONY Bravia KDL-40EX706 sledovat 10 minut nějakou stanici na programové pozici 80 (nebo libovolné pozici 80 až 99). Ten samovolný restart mi potvrdil i jiný majitel stejné TV (více majitelů neznám). Když tuto stanici přesunu třeba na 79 (nebo kdekoliv mimo 80 až 99), jede naprosto normálně. Verze FW PKG4.131EUL-0108.- U Philps od zetě a LG synovce nemohu sloužit typem, takže je těžké srovnání, zda obsluhuješ také tyto typy s popsanými jevy (u Philips nepodstané a LG závažné). |
Standa3
![]() |
|
pierrepetrveď píšem, že nič nieje dokonalé, ani telka.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Delta1já mám taky svoje setingy,ale k sat. přijímačům,k televizím to neřeším,ty se sat dávám jen na výslovné přání zákazníků a každý by chtěl jinou značku,tak to neřeším a pokud mají speciální přání,tak jim to nastavím na místě,podle vkusu každého soudruha![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníStando, měl jsem na mysli LG . Tam bohužel problém fakt nemám. Většinou prodávám LG, Panasonic a Finlux. Ostatní jen omylem pokud zákazník jinak nedá . |
Janmaa
![]() |
|
JanmaaDík, už si rozumíme. Ten LG zetě je nějaký prevít, ale už to neřeším. |
Standa3
![]() |
|
pierrepetrNo podle vkusu já ne, buď podle zaplaceného balíčku nebo podle mě! Ninak bych se v tom utopil!![]() Ale každý to děláme zřejmě jinak ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Delta1tak balíčkáře mám jen náhodou,když jim pošlou upomínku i se složenkou a omylem to zaplatí i s mini,nechápu M7 ,že ještě žijou,buď základ,nebo všechno,ale jinak,pak sat.přijímač ext.![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníJiný kraj, jiný mrav![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Jarous......dej si seting ,pak nastavení...a tam je aktualizace programů...dej vypnout.Pokud máš zapnout ,tak tv si sama prohledává a aktualizuje programy.Bylo to tu už několikrát napsáno.....)proto to máš pokaždý zpřeházený) |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníCucerak - samozřejmě že vím,že se dá aktualizace vypnout a taky jsem ji měl vždy vyplou.Jen je mě záhadou proč nemohu někdy najít právě to vypnutí aktualizace.Nyní jsem ladil všechny 3 družice naráz bez zatržení možnosti Skylink a opět tam možnost aktualizace programů není.Takže vycházím z předpokladu - ladění se Skylinkem = možnost vypnout/zapnout aktualizaceladění bez Skylinku = možnost vypnutí/zapnutí aktualizací se nenabízí Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |