![]() |
|
TV LG 42LN570S návod laděníZdravím.Po posledním přeladění Skylinku mám stále problém s programy.Do přeladění to bylo v pohodě ale nyní naladím programy a druhý den jsou z kmitočtu 11797MHz nebo 12363MHz pryč. Už jsem si nevěděl rady tak jsem volal na podporu a paní mě poslala návod jak správně naladit a uložit programy.V podpoře na stránkách to zatím uvedeno není.Příští týden vyjde nová verze softwaru. Subject: ladenie tv pri skylinku Dobrý deň prajem, Na základe nášho hovoru vám zasielam návod na ladenie. Aby Vaša TV správne komunikovala so službami od společnosti Sky link nalaďte TV následovne. Vytiahnite pri vypnutej TV cam modul s kartou od Sky linku. Obnovte továrenské nastavenia tv. Zapnite TV, zvolte Home / Nastavenia / Možnosti / Obnoviť východzí nastavenia (nájtede v spodnej časti ponúk) Cez Home / Nadstavenia / Nadstavenia / Automatické ladenie Zvolte možnosť satelit, vyberte Satelit 1(Astra 23,5) a potvrdte dalej. Budete mať na výber Skylin alebo žiadne. Pokiaľ zvolíte Skylink budete mať poradie kanalov na pevno, nakoľko SL má pevný zoznam poradia staníc. Pokiaľ zvolíte žiadne po ukončení ladenia si budete moct zvoliť poradie staníc. Pri moznostiach „preskocit zakodovane programy“ a „vyhladanie sieti“ prosim zakliknite „vyhladanie sieti“ a pokial sa Vas systém spyta, ci si zelate vymazat povodne nastavenia, potvrdte vymazanie. A dáte ladiť Vašu TV. Po naladení vypnite automatickú aktualizáciu kanálov ( v menu / nadstavenia/ akt.zoznamu programov/ nadstaviť na vypnúť. Následne vyberte v nájdeních kanálov stanicu ČT24 a vložte do TV cam modul s kartou od SL Nechajte minimálne 30 minút, ideálne 1 hodinu bez prepínania kanálov načitávať dáta s platenými programami z karty do Vašej TV. Po tomto procese Vám budú naladené všetký programy, ktorá máte predplatené. Odporúčame v Nadstaveniach / Možnosti/ Aktualizovať zoznam programov/ Vypnúť S pozdravom,...... To vytažení modulu mě překvapilo tak hlavně jestli to pomůže Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
jarousMám LG50LA660S a taky mi ta aktualizace vypnout,zapnout zmizela.Takze mozna je to jak pises "Takže vycházím z předpokladu - ladění se Skylinkem = možnost vypnout/zapnout aktualizaceladění bez Skylinku = možnost vypnutí/zapnutí aktualizací se nenabízí" Jinak jsem z TV max. spokojen |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníSe švagrem jsme o vánocích přelaďovali TV LG se sat tunerem na Skylink.Nic horšího jsem nikdy nedělal....Všechny fígle a vychytávky, co jsou na tuto Tv na netu, vůbec nefungovaly. Ani srovnání přes flešku v editoru. Při naladění zas nešly programy srovnat v Tv, protože tato možnost byla v menu televize nefunkční. Jediná možnost, která fungovala byla ta, vzít to pěkně ručně každý TP zvlášť, a pak fungovala možnost v menu "přesunout" a "vymazat". Začali jsme v 10 ráno, a skončili v 7h večer. Fakt prima den.... ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníNechapu co Vám na tom neslo.Kdybych se měl takhle babrat s každou telkou, tak to potěš koště.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
palermo67to laděníčko tvsatvševjednom je práce za trest,ale až tak 9 hodin to netrvá,příště to chce umět,nebo si pozvat souseda![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníPierre, ono přelaďovat se švagrem o vánocích...dát si k tomu zopár štamprlí halúzkovej....kurňa tož to to budu též ladit celý den![]() Jinak - LG vševjednom mám taky a dá se to naučit a dělat v limitu ![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmenjo do hodiny i s kafem,je tam hodně prostojů![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
tak jsemzjišťoval toho lampasáka,nebyl to jeho táta![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníChlapci klid....Panáček byl mezi tím taky, ale o to nejde...Nedříve jsem začal klasicky. To znamená přeladit, tím se mi vše smaže, srovnám a hotovo. Ale tohle nefungovalo. V této Tv navíc ani nešlo nic smazat přeladěním, jak víte, tak to nejde ani ručně, protože smazání není smazání, ale pouze zneviditelnění. Tady se to navíc komplikovalo tím, že se tam pletli i němci z 19,2. Chtěl jsem tedy udělat tovární nastavení, ale nebylo to v menu. Prostě jeden TP po druhém...jinak to nešlo.... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
továrkotam je,ale nejmenuje se to továrko![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníJe to možné....nevím. Další čas zabralo brouzdání po internetových fórech, kde ostatní nadávali taky. Fígly, které tam ostatní popisovali(klávesové zkratky na ovladači), tak taky nefungovali...no běs.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníAni toto nefungovalo. Citace z jiného fóra:Pomocí TV Link-Loader (viz níže) je možné uložit nastavení TV do souboru .TTL Tento soubor, kde je mj. seznam programů, možné v programu edankTTL.exe editovat. https://skydrive.live.com/#!/?cid=efde6 ... 8FC6F!3629 Dají se tak komfortně v PC libovolně přeskupovat, mazat a přejmenovávat uložené programy a pak následně zeditovaný soubor nahrát do TV. Vyvolání "instalačního" menu: 1) Zapnout TV a vybrat kterýkoliv kanál 2) Stisknnout tlačítko HOME a držte ho (spustí se nabídka HOME, za 6 sec zmizí a nahoře se objeví info o kanálu) 3) Uvolnit tlačítko HOME, stisknout "1105" a následně "OK" 4) Objeví se instalační menu: - LG Hotel režimu nastavení - TV Link-Loader (uložení nastavení na USB či zpětné načtení daného nastavení) - Password change - Set ID nastavení 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
to je tedazbytečné,na fórech píší jen ti nespokojení a ty ti nic neporadí,kdo je spokojen a umí,nikde se nechlubí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníKdybych tě měl chytit za slovo, tak i tady by to musel být samej nespokojenec a (nevhodné slovo). Jak u tazatelů, tak u odpovídajících.Dobře víš, že to tak docela není. Na různých fórech jsem se dověděl už dost podstatných věcí. A teď nemluvím jen o Tv technice, ale všeobecně... ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
jasněmyslel jsem ty dotazy,pokud studuješ celé diskuze,tak se něco v tom blátě i někdy dozvíš,je to mravenčí práce a nakonec by stačilo přečíst návod,nebo zavolat na podporu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 42LN570S návod laděníPravda je, že dost lidí tu neporadí, ale jen si mastí triko a uráží. To se mi nelíbí. Když vím, poradím, když nevím, tak se do diskuze nepletu...0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
no to jenormální všude,taková je doba,nikdo nic nedá zadarmo,já taky ne,spíš když už jen nasměruji a tazatel ,pokud na to má,pochopí a dostuduje,málokdy to dám na stříbrný tácek,on si toho pak víc váží,když to musel studovat a taky to nikdy nezapomene![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |