![]() |
|
Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovládačNemá niekto skúsenosť prestalo mi z dňa na deň fungovať D.O. dal som nové batérie no nepomohlo. Dialkový ovládač som pomocou foťáku skúšal či vysiela tá dioda impulzy. Dialkové z toho vychádza ok tak neviem čo sa stalo. Veža je starší kúsok sc-ak200 ovládač novy sa ani nedá zohnať ak by bola v ňom chyba. Nemáte s tým skúsenosti? |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
spíš to vidímna přijímač DO ve věži,nebo i jiné obvody,opravit,nebo ......![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...skúsiť vypnúť zapnúť zo siete. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...Skúšal som no nepomohlo. Aby som upresnil tak, prvý krát čo mi prestalo reagovať tak možno minútu nabehlo a potom prestalo. Mal som ju vypnutú cca 10h zo siete vybraté batérie aj tak nepomohlo. Mohol odýsť snímací senzor alebo iná súčiastka? |
domi357
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...Baterie přeměř. To, že jsou nový, neznamená , že jsou dobrý. |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...Já mám SA-AK300,stalo se mě to samé,problém byl ve snímacím senzoru,opravář odhadl cenu za opravu cca.1500 korun.Tak jsem se na to vykašlal,lepší trochu přidat a koupit novou věž. Ovládač se dá koupit,stačí trochu zapátrat... http://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalkovy-ovladac-panasonic-n2qagb000015/?gclid=COL_7Nflz8MCFVMatAodoXsA6A |
popopopo
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...Nemyslím, že bude problém v dialkovom ale v tom senzore. Inak neviem či to dialkové ovladanie by fungovalo i keď vyzerá skoro rovnako len moje má koncovku 16 nie 15. |
domi357
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...Nemenil si náhodou osvetlenie-žiarivky? Stalo sa mi raz, že rosvietená žiarivka rušila DO. |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: veža nereaguje na dialkový ovlá...Vadné čidlo PNA4602M nebo studené spoje na něm. |
Jenkins
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |