![]() |
|
Vu+solo2 VTI 8.0.0Dobrý den, chtel bych se zeptat nekoho kdo ma doma tento stroj a vyuziva oba tunery, jak pri soucasnem nahravani ze dvou ruznych transponderu,tak treba i obraz v obraze...nebo streamovani po lan siti...muj problem je takovy, ze si treba koukam na CT HD...tuner A, a mam nastaveno nahravani z NOVY HD ve stejny cas(jiny transponder,tudiz satelit vyuzije tuner B), pri spusteni automatickeho nahravani zaznamenam mirny zamrznuti obrazu,rozsypani obrazu sledovaneho kanalu, sleduji to od sameho zacatku,co mam VU+ ( a to tam mam uz nekolik verzi)....nedejboze abych pak pri nahravani napr. NOVY HD z tuneru B, prepinal na jine kanaly vyuzivajici tuner A....kde jsem puvodne koukal na CT HD( zminovana nahravka Novy HD je nekoukatelna...kazde prepnuti tam vidim:-( Obavam se, ze bud mam neco s konvertorem, mam tam LNB Golden Interstar se ctyrmi vystupy, nebo mam nekde nejakou botu...netusite nekdo cim by to mohlo byt? |
gigi1982
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 333 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0proste se mi ty tunery negativne ovlivnuji.... |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0jeste me napadla jedna vec, a sice zde v baraku je 230V delano dvouvodicove, tak jestli zde nehledat problem? |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Kup si EMP a LNB s V a H polarizaci, mam dojem ze uz to umi i s obycejnymy a budes mit kazdy vystup oddeleny. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Len taká základná otázka:máš prívod z LNB ku každému tuneru zvlášt? |
Lego
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Respektive lnb Low a High frekvence. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Ano mam to zvlast, všechny ctyri vystupy mam zvlast...konvertor obsluhuje jeste dva ruzne satelity s jednim tunerem... kdyz prepina tchan svuj satelit, tak nepozoruji tyto negativni prvky |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Na co nahráváš ? Flash nebo hdd.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0na sitovy disk |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Jak se to chová když dáš hdd přímo do něj , máš možnost vyzkoušet.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
zkus tona flash,nebo HDD a napiš![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0zkusit to muzu,ale nemyslim si, ze je to zpusobeno sitovym diskem...kdyz si dam obraz v obraze a prepinam...zasekava se mi obcas i ten druhy obraz,ktery nema zvuk,proste jak jsem psal pred tim, prepnuti jednom tuneru ovlivnuje druhy |
gigi1982
![]() |
|
tak opravdupočkat,až ti napíše majitel stejného stroje,že jsi to neřešil ,když to bylo nové,jako vlastnost mě to nepřipadá,spíš vada,ještě bych zkusil,jak se to chová jen s jedním připojeným tunerem a nahrávání ze stejného TP![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
gigi1982s VU+solo2(VTI8.0.0,tunerA 4 LBN, na každém 4 výstupy, tuner B-motor, usb DVB T) nemám při nahrávání i několika programů žádný problém, tvoje závady se u mě neprojevuji, nahrávám na interní 2.5 HDD, nahrával jsem i přes usb na externí HDD,-na každé LBN mám též připojeny ještě další 2 sat. přijímače a TV se sat., vzájemně se neovlivňují - pokud to máš od začátku, tak máš určitě někde chybku od začátku,která to ovlivňuje(LBN,disecq,nastavení,včetně preference tunerů, atd.,nebo také i možná závadu v přijímači |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Pouzivam VU+Solo2 s VTI8.0.0, 3xtwin LNB a 1x quad lnb. Cez 2x diseq prepinace vediem 2 kable do tuneru A a tuneru B. Z quad LNB vediem este kabel k dalsiemu prijimacu VU+DUO, na ktorom zdielam kartu zapichnutu v Solo2. Druhy tuner v DUO nevyuzivam. Nahravam na sietovy disk (NAS server). Prijimace a NAS su zapojene do domacej 1GB LAN cez kabel. Slape to uplne bez problemov i pri nahravani niekolkych programov sucasne.Problem u teba by som videl asi takto: 1. zemna smycka 2. vadny niektory z tunerov v SOLO2 3. problem so softverom mozno ako prvu vec by som skusil preinstalovat image, pripadne skusil iny, napriklad aj ten originalny. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0John Deere to nie je......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Jaké máš nastavení tunerů? Napiš konfiguraci tuneru A a B, pak uvidíme...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Vu+Solo2, monoblock TWIN 23,5 a 19,2, VTi 8.1.0, HDD int. 1TB, ICE Kombi+HBO, CCcam 2.3.0 a není problém nahrávat (PIP) i více HD programů najednou - na NAS jsem nahrávat nezkoušel, už testuji, dám tomu půl hodiny, pak to zkouknu a nahodím infoJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0A problém jsem neměl ani s VTi 6.x.x ani s 8.0.0, řadu 7.x.x jsem nezkoušelJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0podle me neni problem to nahravani, problem je nejspise v konvertoru, z nejakeho duvodu se to ovlivnuje,dnes jsem vypozoroval toto, dal jsem si PIP, hlavni okno CT 1 HD, druhe okno tez CT1 HD, pokud sekundarni okno prenu na stejny transponder, takze treba CT 2 HD,tak vse v pohode, pote prepnu sekundrarni obraz na jiny transponder...napr HBO HD, tak porad v pohode,ale jakmile prepnu sekundarni obraz prepnu zpet na transonder CT HD ....zachvejse se obraz(rozkostickuje se). Sel jsem s laborovanim dale a zkusil jako hlavni obraz mit jiny transponder, a jako sekundarni obraz dat cokoliv jineho, a pri prechodu zpet se to chova naprosto stejne....takze mi to pripada konvertorem, doporucite mi nekdo kvalitni Quatro LNB? |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0nastaveni tuneru: Tuner A pres DiSEqC prepinac A/B/C/D...pozice popisovat snad nemusim a v kolonce nastavit napeti a 22Khz mam ANO a v kolonce odeslat DiseqC pouze pri zmene satelitu mam NE |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0tuner B mam na primo |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Udělej pokus, oba tunery na "přímo" /vyhod diseqC/ s nastavením jednoduchý-single sat a podívej se, co to dělá. Pak vyzkoušej prohodit výstupy na lnb-čku. Musíš vyzkoušet víc možností, musí Ti to jít bez problémů, které popisuješ.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Ne že bych chtěl radit, jaký si máš koupit - na to si netroufám, ale určitě máš Quattro a přepínač?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0mám LNB se 4 výstupy, mam presne tento typ http://www.tvdigitalne.cz/lnb-golden-interstar-gi-204s-quad.html |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0quad a quattro je rozdíl, o pár příspěvků výše chceš radu na quattro, tak proto se ptám, jestli to opravdu chceš měnit...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |