![]() |
|
Vu+solo2 VTI 8.0.0Dobrý den, chtel bych se zeptat nekoho kdo ma doma tento stroj a vyuziva oba tunery, jak pri soucasnem nahravani ze dvou ruznych transponderu,tak treba i obraz v obraze...nebo streamovani po lan siti...muj problem je takovy, ze si treba koukam na CT HD...tuner A, a mam nastaveno nahravani z NOVY HD ve stejny cas(jiny transponder,tudiz satelit vyuzije tuner B), pri spusteni automatickeho nahravani zaznamenam mirny zamrznuti obrazu,rozsypani obrazu sledovaneho kanalu, sleduji to od sameho zacatku,co mam VU+ ( a to tam mam uz nekolik verzi)....nedejboze abych pak pri nahravani napr. NOVY HD z tuneru B, prepinal na jine kanaly vyuzivajici tuner A....kde jsem puvodne koukal na CT HD( zminovana nahravka Novy HD je nekoukatelna...kazde prepnuti tam vidim:-( Obavam se, ze bud mam neco s konvertorem, mam tam LNB Golden Interstar se ctyrmi vystupy, nebo mam nekde nejakou botu...netusite nekdo cim by to mohlo byt? |
gigi1982
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 333 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0a kolik jich máš na parabole?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0aha,tak to je moje neznalost....a co je tedy quattro? |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0na parabole mam 1x quad, 2x duo a 1x single.... |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0když už víš, že je tam rozdíl, tak si myslím, že trochu vlastní iniciativy by neškodilo, ne? Strejda google Ti rád pomůže...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
gigi1982LBN Quattro je pro multiswitche,(t.j. má 4 výstupy pouze pro multipřepínače (multiswitche) |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
zkus odpojitostatní přijímače v domě,nech jen svůj a napiš![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0OK ZKUSIM TO,A ZITRA DAM VEDET JAK TO DOPADLO |
gigi1982
![]() |
|
jasněbylo by lepší,pokud by to nepomohlo![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0tak odpojeni zbylych satelitu od LNB nepomohlo...stale to dela to same...:( |
gigi1982
![]() |
|
tak zkusna toto místo jiný přijímač,nebo tento na jiné místo,je možné,že je chyba v přijímači![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0Tak jsem opet pokrocil a vucko jsem zkusil na jinem miste a mnou popisovana zavada se neprojevovala...zacinam si myslet,ze chyba bude v serizeni paraboly a konvertoru ....nenapsal jsem jak to vlastne mam udelane....mam tuto parabolu MAXIMUM 85 FE Multifocus a silham jak na thora, tak prave ze na 23.5E....v ohnisku mam 13E(nekde jsem to videl,jako navod jak prijimat upc a skylink na jednu parabolu...vse jsem si nastavoval sam, pomoci pipaku a posleze steloval,nez mi dreambox 500s ukazoval nejlepsi hodnoty....parabola je takto nastavena uz 5 let, kdyz prsi tak samozrejme ztracim obraz... hodnoty vucka na transponderu CT HD jsou takoveto: ....je mi jasne,že to neni zadna slava, a bylo mi receno jednim odbornikem že muj problem muže byt zpusobeny prave timto, ze si mam dat 23.5 do ohniska...chci se zeptat mistnich odborniku co jsi o tomto nazoru mysli, je opravu mozne aby mi spatne serizene LNB mohlo vykazovat neplechu pri prepinani, hlavne to dela, kdyz jeden z tuneru je nastaveny na libovolne frekvenci a druhy satelit a nebo druhy tuner vucka prepne na tu samou frekvenci.... |
gigi1982
![]() |
|
RE: Vu+solo2 VTI 8.0.0hodnoty CT1 HD:(12363V): Snr:70% Agc: 91% Ber:0hodnoty Nova HD(11876H): Snr:65% Agc: 82% Ber:0 ja vim,žadna slava...ale dokud jsem nemel vucko, tak jsem si toho nevsiml, že pri prepinani se ovlivnuji(mirnym rozkostickovanim) satelity... |
gigi1982
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |