![]() |
|
koax kabelDobrý den,po 25 letech mi odchází koax.kabel(rozpadá se)na kabelu není žádné značení.Unás v obchodě se satelitní technikou mají tento:doppelt geschirmt fur digitale und sat-anlagen ZZF G 686561B CE digital. Klas A. Odborníci poraďte zda mám tento kabel koupit,aby zase vydržel.Délka kabelu je 35m.Děkuji. |
chrpa
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 113 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
satmamvidět nic není,jinak po těchto kvazi firmách to jezdím měnit,(i když to mají ještě v záruce,už je nechtějí ani vidět),jistě jim dáváš rozvody venku po omítce a záruku 25 let s předávacím protokolem![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
jistěa teď tu o červené karkulceDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: koax kabelChudáci ti co ti zavolají jestli měníš beldeny za koaxy za 3,50 tak potěš.To jsi opravdový ko-kot víc vědět ani nemusím.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
proč sprostě,nemáš argumenty právě pro své odkazy na "značkový" koax s velkým útlumem a pro výhradně vnitřní rozvody?,to jim cpeš a dáš výboru protokol, který nikomu z nich nic neříká,protože ani netuší co je dB,proč taky ,ty slepice od vařečky a jeden bývalý lampasák ve výboru ani nemusí tušit,potom mám já a jiné firmy dost práce to po tobě a a tobě podobných předělávat,nikde nepíšu,že dávám koax za 3.50,ale v tomto případě tazatele je to lepší,než co nabízíš s kámošem,tkaničku s útlumem za nejvyšší cenu pro venkovní montáž na pár let,už se prober,takto se nedá radit neználkům,jen jim taháte prachy z kapsy a za pár let znovu napíšou,že je to popraskaný,není ti to to blbý?,nejsi prodejce těchto drahých šmejdů,je to pravděpodobné,jiné vysvětlení pro tvé chování nemohu najít![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: koax kabelPřestávám věřit že jsi kdy viděl jiný koax než ten tvuj za 3,50.Já mám zkušenost právě z 13 let starým beldenem h126 který mi leží na střeše vystaven uv záření a opticky jako nový parametry taky ok a předpokládam že minimálně vydrží ještě jednou tolik ale ten tvuj za 3,50 po cirka 3-5letech se začne takto drolit a je KO ale ty budeš mít kšeft a další za pět let ale jestli ti ještě někdo bude chtít volat.A to se vyplatí ![]() Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
satmammůžeš mě napsat slušně,kde tazatel píše o tom,jak,kde,kudy,vede koax?,to jsi jasnovidec?,každopádně i na ploché střeše ten tvůj favorit nepřežije 25 let![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
satmamdoplňuji,koax po mé montáži jsem ani po dvaceti letech nemusel měnit,po jiných koumácích již několikrát,samozřejmě co to bylo za koax před dvaceti lety už nevím,ale víc jak 10kč/m to nebyl,se zákazníky jsem stále ve styku,téměř každý rok se něco děje s přeladěním,výměna boxu za HD atd..,měnil jsem několik prasklých LNB,ale koax z moji dodávky ne![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: koax kabelPierre, Ty nevíš kudy mu ten koax vede? PO 25 LETECH se mu rozpadá koax OD SATELITU, takže asi vede alespoň částečně venku nééé? Nebo ty máš parabolu doma schovanou někde v teple v obýváku? No a když je koax veden z části venku a z části vevnitř, tak si kde se začne rozpadat? Z hlediska životnosti kabelu za 3,50 je tedy podstatné co? Těch 34 m někde ve vnitř nebo ten 1 metr venku u paraboly, který na slunci a mrazu po 3 letech ztvrdne, rozpraská a drolí se...? Jinak s polyetylenem se nestane po 25 letech prakticky nic ani na ploché střeše... a o tom to je![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lancetak ty dva metry venku do chráničky,to jsou věci,ostatní ve světlíku mě nezajímá,tebe jo?,tak tam dej 23 metrů koaxu 20kč/m,jasně nejde o život,zákazník to zaplatí a za 25 let co bude?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |