![]() |
|
Platba skylinkZdravím chlapci mám otázečku,když zaplatím do prvního dubna 2015 serpo na dva roky za starou cenu 899,-Kč pujde mi za tu cenu skylink až do dubna 2017? Nebo se bude muset ten rozdíl do nové ceny 1485,- Kč doplatit? Dík za vysvětlení Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 184 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Platba skylinkTak něco na tom asi bude k te platbe SP za SD za 659,- na rok. Mluvil jsem s prodejcem a řekl mi, ze při jedne platbe SP na kartu tam videl i tuto cenu. Tak jsme usoudily, ze tato castka asi naskoci, když je zvolena platba na rok a je to uhrazene do konce cervna pristiho roku, kdy bude ukonceno SD vysilani CT. Dalsim důvodem muze byt uvedeni znacky SD prijimace při registraci karty. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
pierrepetrNe kde to jako mělo naskočit, ale zobrazilo se mi to dnes v aktivačním webu u klienta, který měl propadlý SP. Kartu vypnutou.Karta Ice v historii jen SP a kartu výměna s bonusem. Takže asi tak ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1aha tak to bude asi ono. Momentalne si ale nevybavuju jestli mi rikal, ze SP bylo neuhrazene a karta byla neaktivni. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkHYPER@ Vzhledem k tomu, že za ČT žádný serpo neplatíš, tak ani nemá moc význam řešit ukončení jejího SD vysílání a výši poplatku pro Skylink.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Platba skylinkuSpočtěte si 12 x 55 ze sipa ,tak mu dali 1 kačku bonus |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoza esdéčka teda![]() ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
ještě bybylo zajímavé zjistit,jestli alespoň čétéčka nechali v HD![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |