Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink naše hloupost

Mám taky kartu Skylink, ale čím dál víc se mi zdá jednání společnosti nechutnější. Nejdříve karta za 2000 bez dalšího placení, potom měs. 29 Kč, potom 33 a nyní další zvýšení.
Domnívám se, že se tato společnost zbláznila. A my co to platíme budeme blázni taky.
Podotýkám, že žijeme ve střední Evropě, kde je plno terestrálních stanic, tak, že to nemůžeme vůbec poslechnout a navíc SAT.
Zájmem televizních stanic nyní je, aby je někdo vůbec poslouchal. Tento krok Skylinku TV stanicemi jistě nebude přivítán.Spláčou nad výdělkem.
S kartou Skylink končím, počkám na dokončení platebního roku a konec.

navrazde
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink naše hloupost

neboj sa nekončíš tu na robite iba machrov

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

To nemůžeš napsat pod článek .................

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Veľa ľudí

nevie písať pod článok... Blacklist už bude pomaly preplnený...

kappybar7
Registrace: 12/2014

Docela mě udivuje, že na to ještě nikdo nepřišel.

Skylink už dávno není to, co byl na počátku svojí existence. Kdysi společnost TandT poskytovala distribuční služby pro Primu a následně pro ČT. Tyto dvě společnosti si tak provoz této služby platily ze svých peněz. To, že tím vznikla možnost prodávat přístupové karty i široké veřejnosti a přivydělat si tak nemalé peníze, byl bonus navíc. Dnes je situace na satelitním trhu zcela jiná a Skylink je normální komerční firma, která musí vydělávat, aby mohla platit svoje závazky. Je tedy zcela logické, že nemá zájem o klienty, kteří jí nic neplatí. Cílem Skylinku je zbavit se všech, kteří nemají zájem si za příjem televize prostřednictvím jejich služby, cokoliv platit. Správa karet něco stojí a provoz transponderů stejně tak. Takže, kdo chce Skylink, tak si musí zaplatit. Mně osobně to naprosto vyhovuje. Jako anténář mám dostatek práce, protože lidé odcházejí k DVB-T!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

odpověď

Dostala 1990 Kč za kartu se závazným slibem, že je to konečná platba.

navrazde
Registrace: 2/2006

@Enik

Ne,
s názorem na to, že nic nemůže fungovat zadarmo souhlasím. Se způsobem provádění a "nanucováním" HD programů alá Joj HD apod do základu problém mám. Nejsou zde jasná pravidla co kdy a zakolik.
Radost z toho, že po 4letech opět půjdu "obrat" nějaké důchodce, kterým jsem namontoval kdysi cslink rozhodně nemám, taková práce mi neskýtá uspokojení, jen kryje mou potřebu. Uspokojení mi poskytuje budování a rozvoj, ne předělávky výše uvedeného typu. Každý má na věc svůj názor, Tvého Klausovsko-technokratického je mi líto.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

docela výstižný,
jmenovaný firmě bych zakázal v ČR podnikat, neprůhledný machinace s DPH, nejasný podmínky co a za kolik, v jaký době. Není co dodat.
Vydělat je jedna věc, vydělat a bejt spokojenej, jelikož jsou spokojený klienti je věc druhá.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

M7 udělala jednu chybu měla hned spolatnit ten balíček. A teď ho mohla klidně zdržovat bez problému. Nebo ty hd programy dát do hd balíčku. Zdražuje se vše to už je život.

satman1
Registrace: 9/2010

Enik

Možná se nyní trochu zvedne i ten poslední dobou dosti upadající Teroz kterého nyní spíše živí tvarůžky než anténní technika. :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Ja sa vam, pani a damy, cudujem.
Pindate tu na praktiky Skylink-u, ktory sa sprava presne tak, ako kazdy normalny zarabajuci clovek. Kto by nechcel vyssi plat ?
Plati zlate pravidlo: pokial nieco chces (nie ze potrebujes, ale chces), tak si za to zaplat. To je princip "trhu". Utrhni, co mozes. Vsak za toto sme (bohuzial aj ja) v 1989 strngali klucami na namestiach. Tak sa nestazujte. Nechces ? Neplat, nebudes mat.
Ja mam v Skylink-u zaplateny balik programov, ktory mi vyhovuje cenovo aj obsahovo a pokial sa nebude zvysovat cena balickov, zatial ostavam.
Nikto nie je nuteny pod hrozbou pistole platit Skylink. Predpladte si nieco ine, otocte paraboly a kukajte.
Sorry za ohnivy prisprvok, ale uz ma vytocili plakacjui, ktori by chceli mat vsetko za vatikansku menu. Pre tych je tu DVB-T.

vado
Registrace: 6/2006

@vado

zjevně jsi nepochopil oč kráčí, nejde o peníze a o způsob a jasný pravidla co zakolik a na jak dlouho...nic více a nic méně.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

som rad ze na poslednej aktivnej karte skoncil sp v polovici minuleho roka. ako dnes citam tak som spravil spravny krok. len ma mrzi ta zbierka kariet, ktore mi zostali po vymenach.

lavor
Registrace: 3/2008

pravda je že

si upravují a mění pravidla jak chtějí a jak jim to vyhovuje, my jejich zákazníci máme možnost buď držet ústa a platit, nebo od nich odejít i se ztrátou naší investice podle původních pravidel.
Hodně zákazníků Skylinku odejde, ale také jich hodně zůstane, případně přibyde nových a budou všichni platit dál. Taky se mě to vše nelíbí, včetně neustálého zdražování všeho. Je to zkrátka bor... a zlodějina kam se podíváš! Obrazně - Nestačí jim jen chrochtat, musí u toho ještě pořádně mlaskat a lidi plaťte, ať se mám jenom já přepychově a dobře!!!

fergus
Registrace: 12/2007

hogofogo

vado má pravdu.
Je to jedno či ti vadí vysoká cena, zvyšovanie hlava-nehlava alebo neprehľadné machinácie - výsledok je ten, že ťa služba neuspokojuje (alebo s.e.r.e). Tak ju prestaň platiť. Toto je jediná a férová ochrana proti týmto praktikám.
horšie je, že mňa napr. se.. ako štát narába s mojimi daňami, koho z nich platí, že zvyšuje poplatky kde chce vydaním zákona v skrátenom legislatívnom konaní (t.j. zo dňa na deň), že zdravotníctvo včera otvorene priznalo - nadáš úplatok máš smolu zdochneš. Keby mali kartu, hneď ju prestanem platiť a je to, Takúto službu nepotrebujem. bohužiaľ tu mi zostane len sa odsťahovať a platiť si ten posr...ý Skylink z Nemecka
:))) :))) :laughing: :bomb:

Dagy2
Registrace: 11/2010

Skylink, další hřebíček do vlastní rakve a není to poslední. Pohár trpělivostí začíná přetékat. Myslím, že teď nastal ten správný čas poohlédnout se po něčem jiným. Já nemíním podporovat nenažrance. Rv

vlcek
Registrace: 1/2009

skylink ..

...tak uvazuju,jestli jim ty servisni poplatky od tech lidi co si prestanou platit za zaklad nebudou chybet.Je to docela dost penez,pak budou muset zase zdrazit balicky...a zase to samy dokola....

Cucerak
Registrace: 3/2008

DVB-T ano, ale přece jen

těch HD stanic seshora je více. Slovensko mám zakryté kopcem, proto po zemi ani ťuk. Karty Skylinku bych zahodil pouze v případě, že by bylo dnes jasné vysílání DVB-T2 a počet (U)HD stanic.
Páč to jasné nebude ještě velmi dlouho, do karetního ohňostroje se neženu.
"Nejsou pesos, nejsou seňority" platilo i za totáče. Když seňority mají slabou konkurenci, zvyšují pesosy za své služby.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

SKYLINK Hasmro Kar

pizzman
Registrace: 3/2007

DVB-t Na Slovensku zaspalo a neobsiahlo hornate uzemie ani tak ako analog tak si ludia pre markizu a jojku nakupili skylink ako alternativny prijem aj verejnopravnej TV. Ono to ako Slovaklink aj bol alternativny prijem pokial sa platilo konces. poplatky za TV a nie za odber elektriny. Zazrakom sa zmenil zakon aj majitel a poplatky rastu. Skutocne mi je luto starsich ludi oni nepoznaju HDTV ani este neprepli viac ako 4 programi skylinku

villar
Registrace: 6/2008

skajlink a vyšší SP

zdravím vás všechny,taky nejsem z toho navyšení veselý.Čekal jsem
to ale ne až tolik.No,přibude zase nových uživatelů v Dvb-T,taky i já se zúčastním.Mám od nich celkem 5 karet. A hlavní co mám na srdci je doufám že všichni co si platí skylink služby to mají ze svého a za poctivé zdaněné peníze a neuplatňují žádné odpočty.

zdenička
Registrace: 11/2014

to Zdenička

moc nerozumím Vašemu příspěvku, ale zajímá mě jeho motivace. Proč v doufáte v takovou ptákovinu?

tnt
Registrace: 1/2006

Je zajímavé, že jak při zavedení servisního poplatku, tak při jeho zdražení každý psal, jak se Skylinkem končí. Tak sakra kde se ti klienti pořád berou, když všichni už nepochybně skončili? :laughing: :laughing: :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

bude se plati stále více , protože lidi utíkají od Skylinku a kdo má všechno zaplatít ? Zbydou jen ty skalný a ty si budou muset pořádně šahnout do kapsy , aby to poplatili :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

kde se berou

řeknu vám pane,znám hodně klientů co to zabalili,ale v létě když byl nějaký akční balíček tak si ho koupili s novou kartou a dostali k tomu dotovaný přijímač za nižší cenu.a tak to dělá dosti lidí.

zdenička
Registrace: 11/2014

technikTKR

Taky jich bylo u Skylinku 2 500 000 lidí . A TĚCH 50-100 lidí co tu o tom píší že končí nic neznamená možní i skončili a jsou další . Jinak znám plno lidí který přešli na DVB.T od Skylinku a satelit mají jen na volný programy R^

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra