Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink naše hloupost

Mám taky kartu Skylink, ale čím dál víc se mi zdá jednání společnosti nechutnější. Nejdříve karta za 2000 bez dalšího placení, potom měs. 29 Kč, potom 33 a nyní další zvýšení.
Domnívám se, že se tato společnost zbláznila. A my co to platíme budeme blázni taky.
Podotýkám, že žijeme ve střední Evropě, kde je plno terestrálních stanic, tak, že to nemůžeme vůbec poslechnout a navíc SAT.
Zájmem televizních stanic nyní je, aby je někdo vůbec poslouchal. Tento krok Skylinku TV stanicemi jistě nebude přivítán.Spláčou nad výdělkem.
S kartou Skylink končím, počkám na dokončení platebního roku a konec.

navrazde
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink naše hloupost

Dopňuji standu111 : Dnes už nemá velký význam mít SAT na volné programy, protože téměř všechny žánry pokrývá zhruba DVB-T a zbytek vykrývá internet.

mamk
Registrace: 7/2013

Já s ním skončil hned po zavedení servisního poplatku. Obě karty jsem převedl na karty ČT. Kamarád je profík a říkal, že hodně lidí končí se satelitem celkově a přechází na DVB-T, protože i v DVB-T je už slušná nabídka, hlavně ve městech. Já už se taky na satelit moc nedíval, ale teď jsem začal sledovat ruskou TV. ( na čas mám od kolegy z práce půjčenou kartu NEXT s balíkem Multi HD, ale ty programy mě zklamaly, celkem se divím, že za ně platí takový háky )

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Víš co, ať se každý dívá na co chce a ať si to i zaplatí, když chce. Ale dnešní doba je tak rychlá, že není čas to sledovat a proč platit za něco, na co není čas. I lidé v důchodu v mém okolí nestíhají sledovat nabídku v DVB-T natož satelit. Je to jen o setrvačnosti, stejně jako platit si účet v jedné spořitelně , když všude jinde je účet zdarma.... Proč ?

mamk
Registrace: 7/2013

Satelitní nabídka snad není o počtu programů, ale o možnosti výběru. Zdaleka ne každý je natěšený koukat celé dny, týdny, měsíce a roky na nějaké Růžovky, Cesty a další odpad, kterým nás pozemní vysílání zásobuje, a kde kromě tohoto hnusu skoro nic jiného není Rv

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Já to vidím tak, že nic moc není ani v plné nabídce Skylinku. Kdysi bývaly zajímavé dokumenty třeba na History Channel, ale dnes tam dávají h.o.v.a.d.i.n.y typu války skladů, hvězdy zastavárny atd. Za to bych neplatil, ani kdybych byl miliardář.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Ja kdyz tu informaci o zvyseni ceny dnes cetl, tak me pekne zatrnulo. To zas budou narky mnoha lidi/mych zakazniku. A uz ted se citim trapne jak to budu vysvetlovat/obhajovat...
Skylink mam celkem rad pac me i zivi - no tak ted alespon pribydou dalsi kseftiky = instalace DVB-T.
Kdyz moji rodice slyseli tu castku, tak rekli jen "co se da delat, zaplatime". Nastesti jim nedavno v panelaku udelali novy DVB-T prijem a tak misto aby nasi platili 2000 rocne, tak jim dam 2 x STB a budou spokojeni...
Krok Skylinku je jasny. Ale je tu vyborna alternativa v podobe toho pozemaku, takze jedeme dal a hura, alespon se trh hybe a mam praci...

Ante
Registrace: 3/2006

Ante

jasně,už mám objednávky na měsíc dopředu,antény a přechod k freesatu,já jsem v pohodě,díky emsedmičko R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No mne tedy jeste nevolal ani jeden rozhorceny zakaznik. Ale to prijde (jeste maji zaplaceno/nevedi o tom kroku Skylinku). Mam ted denne 2-3 kseftiky na cca tyden dopredu tak to je fajn. Byly zacatky roku/jara, kdy jsem nemel do ceho pichnout a kdo to zazil a ma rodinu, chape jak je to strasny pocit. Ted tedy prace je - hura, ale jak jsem psal, pocit z toho kdyz jedu k tomu reptajicimu zakaznikovi nemam moc dobry. Jo-zivot je boj...

Ante
Registrace: 3/2006

Ante

no máš pravdu tak 3 roky z5 byly výpadky z jara,jak když se všichni domluvili,letos zatím dobrý R^ :laughing: R^

pierrepetr

Skončím se Skylinkem, ale je mi líto té karty za 2000 Kč

navrazde
Registrace: 2/2006

tak ji prodej

v bazáru,někdo se jistě chytí,každej nemusí řešit 1.80kč/den,chápu je to jeden rohlík,půl cigarety,deci hnusnýho piva,panák nafty do auta atd..,bo.rd.el to je,ale není to na mašli R^ :laughing: R^

pierrepetr

Koupíte si o jedny cigarety měsíčně méně a na zaplacení máte :) Těch pár korun je směšné řešit.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Asi 600

reakcí na první straně je fakt málo na tuto hruzu nahánějící informaci. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

to chceš ,aby

každý plakal a nadával ve vlastním vlákně?,nestačí ti těch hodně zamčených témat za dva dny a plnej blacklist největších křiklounů za 1.80kč/den platby?,to si emsedmička sedne na pr.d.e.l. a dá vám to zadarmo R^ :laughing: R^

pierrepetr

hobo

Ospravedlňujem sa, asi si budem musieť naozaj vyčistiľ okuliare, to vlákno https://www.parabola.cz/forum/topic-84317/ som nejak prehliadol. No nič to nemeí na mojom úprimnom napísanom želaní. A na pierrepetra v zásade nereagujem, on snáď za svoje drísty tu je asi platený. Veď len na dvoch stposledných stránkach tohoto fóra dával "rady" 24 krát.! Pre sto rokmi bol tu na fóre tiež jedne a bol to vševedec.

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

antonius

ano ,máš pravdu,jistě jsis vyčistil brejle,jsem za to placený,jinak bych tady nemohl denně být do rána R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Vivat Skylink a M7 Group

Na Slovensku se máte tam máte vše zadarmo jen placený skylink proto tolik asi brecite. A berete něco za svoji práci nebo taky děláte zadara. Když se devíti že někdo chce za něco peníze. Vy už tam máte ten vysněný komunismu. Se máte čím víc na východ tím větší blahobyt.

satman1
Registrace: 9/2010

a čím viacej na západ tým vačší blbec...inak sa hovori u nas toto : každý král má svojho šaška, a aj táto stránka má ...satmanka1. :-/

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

áno, áno, ted ještě vytáhneme "národní" rozepře, Zemana-Fica, Ukrajinu a bude to kompletní...taková malá rada Skylinku ode mne : Příště nechte přeladování až po zdražení, aby se ta info "tak-nějak" mediálně "přikryla", aby se o tom tolik nepsalo. Tolik zbytečné práce s přeladováním a lidi odcházejí k dvb-t.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tukan máš pravu, za chvíli půjde satman1 na black list, kam i patří a odkud se také vrátil před časem. Jeho názory zde na parabole udělali z diskuse jeden velký nechutný plátek plný urážek a omezenosti.

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

herodesa na vás. :laughing: :laughing:

hrnek
Registrace: 2/2009

Born slušně já ti taky nenadavam do všeho možného. Já se jen ptám nebo divím jak se stavíte ktomu že někdo chce za práci peníze.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1 to som sa vyjadril veľmi slušne...nemôžeš podľa seba súdiť mňa.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

satman1 kazdy chce mat za pracu zaplatene, o tom niet pochyb a rad zaplatim za ktorukolvek sluzbu, o ktorej viem, ze mi nieco priniesla. Tu ale "servis" nefunguje podla mojich predstav a nefunguje ani o nic lepsie ako v case, ked sa serpo neplatilo. Je to cele o ksefte, o nabaleni vreciek, o tom ako sa pani z luxemburska preratali s povodnym vynosom a nastavenim vysky serpo, kedze nejak zabudli ratat s tym, ze cast zakaznikov serpo nikdy platit nebude

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

Jak konkrétně nefunguje "servis?"

MikeiXX
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra