![]() |
|
Tzv.vybraní čtenářiMohl by mi někdo říct, kdy se ze mně stane v diskusi na Parabole "zkušený čtenář"?(viz:osobní nastavení-diskuse-ALBUM)Chtěl bych mít tak jako "zkušení čtenáři" možnost uveřejňovat v diskusi fotografie a využívat tak okořeněné nabídky služeb webu parabola.cz. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Tzv.vybraní čtenářidobrá otázka, taky by mě zajímalo podle jakého klíče se to berezgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Tzv.vybraní čtenářino jo, taky nejsem "zkušený čtenář" - asi není nikdo zvědavý na naše odborné fotografie![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Tzv.vybraní čtenářiChlapci, skuste oslovit zo svojou ziadostou toho najvyssieho s nickom "redakce" a mozno pochodite![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Tzv.vybraní čtenářiObrázky do sekce Album mohou posílat jen někteří zaregistrovaní čtenáři webu parabola.cz. Máte-li zájem využívat tuto funkci, napište požadavek do PM, případně na e-mail. Děkuji Vám.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Tzv.vybraní čtenářiMy o vlku a vlk za dverami.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
alexczty to máš ještě dobrý, horší je to s těmi co nejsou zaregistrováni do 24.7. ti si nemohou ani aktivovat soukromé zprávy, to je zajímavé nechápu.poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
To redakceProsím.... |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Tzv.vybraní čtenáři@Warder:![]() @pokl: Dočkáte se. Mějte strpení. Díky. ![]() @ALEXCZ: OK. ![]() Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
![]() |