![]() |
|
Discovery HD showcaseZdravím, já vůbec nechci komentovat cenovou politiku Skylinku, ale o jejich odbornosti a plánování vypovídá i to, že od Nového roku se už podruhé objevil na tomto programu v EPG pokyn k přeladění na nový kmitočet. Takže momentálně vysílá na třech frekvencích... Super služba pro zákazníka.Už mě vážně začínají sr.t!![]() Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Discovery HD showcaseNaprosto amatérské chování této společnosti je poslední dobou už i k smíchu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Discovery HD showcasenič nové. všetko ako má byť. nová doba,nové vymoženosti a tie isté problémy. a to m7 group na slovensku, nieje v registry firiem. to znamená ,že v pravidlách , bod 10,pre slovákov neplatí.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeepokud si to můžeš oficiálně předplatit na slovensku,tak bod 10 platí i pro slováky,je jedno,kde je firma registrovaná a kde ne![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Discovery HD showcaseoficialne, nelegálne ,že ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeety si to na slovensku nemůžeš legálně zaplatit?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Discovery HD showcaselegálne som kartu preregistroval na škrabku.oficialne jú používam , do počtu nefunkčných zbytočností.archív czsk turkvod a im podobné iptv vyhrávajú.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeedíky za info,ale já jsem se ptal na něco jiného,děkuji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Discovery HD showcasesi to prelož do slovenčiny,možno pochopíš. bývam v lokalite kde je možný príjem v dvb-t. či už české muxy , polské alebo slovenské.za káblovku platím 11 €. výsledok. pozrem správy, po nich tv rebel a archív czsk,kde mám doložené adresy typu mms ,rtps a rtsp. značná časť je v hd kvalite. v poslednej dobe tv zo sat. pozícii nemusím. a sú dostupné aj iné cesty. po zakúpení vu plus som aj tieto možnosti prestal využívať.a v káblovke je obraz na tom o čosi lepšie ako ten z 23a. a keď kartu - tak jedine srdcove eso.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeevše jsem pochopil,ale odpověď jsem nenašel,tedy znovu,můžeš si na slovensku zaplatit legálně službu M7?,děkuji,stačí ano,ne![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Discovery HD showcasenie nemôžem.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeepotom máš pravdu a nemusíš dodržovat pravidla,č.10,se kterými jsi souhlasil před týdnem![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Discovery HD showcaseasi tak podobne. aj nabudúce,len nie tak často.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeemůžeš to zkusit,jak to funguje,jak jsi osvobozen od bodu č.10 ,když k tomu nabádáš ostatní,jistě to máš ověřeno![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Discovery HD showcasevenuj sa radšej svojim zákazníkom. máš tam medzery.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Discovery HD showcaseMne pre zmenu na novej freqvencií ani Discovery HD showcase nejde! Ukazuje kodovaný kanál![]() Na starej freqvencií ide ok ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
![]() |