Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

servisní poplatek - prodloužení o 4 roky

zdarec, uvažuji správně ?
.
mám servisní poplatek zaplacený do června 2015. Když zítra zaplatím kartou 899,- jednorázově na 2 roky, naskočí mi platnost do června 2017, tedy od konce data, na který je zaplacený poplatek, i když nemám balíček ?
.
a dál, když za dalších 24 hodin ještě jednou zaplatím kartou opět 899,- na dva roky, prodlouží se mi platnost do června 2019 ?
.
pokud ano, tak jsou mi nové ceny putna, když budu mít zaplaceno na 4,5 roku dopředu :O :laughing:

Konosament
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: servisní poplatek - prodloužení o 4 roky

pierrepetr - proč se ptám ? Jde mi totiž o princip - taky z principu vracím zboží, který je v marketu v akci a u pokladny mi drze namarkujou fulla, a když se ozvu, tak prý zapomněli sundat cedulku se slevou - v tu ránu se volá manažerka, aby udělala storno vratku rozdílu - třeba pět korun - se mnou nikdo cvičit nebude :)))

proč vratku jestli tam je na regalu ta jina cena za tu ti to musí prodat takže tak pokud ne vytahuji mobil nahravam si to jdu s babou k regalu kde to je jasne videt "stara cena" a že to posílam na ČOI a hned to jde v klídku....žadny vodeni za ocas....

tompr
Registrace: 1/2006

Servisní poplatek stále dražší

To jsem zvědav, jak půjdou obchody se SAT přijímači. Já už taky končím. Taková služba už není k tomu. Za TV programy, které nestojí ani za nutný TV poplatek, platit již přes 200,-Kč je už nehoráznost.

Blondy
Registrace: 2/2015

Blondy

souhlasím,M7 se orientuje na platiče balíčků,záklaďáci je nezajímají,bohužel někdo nemá jinou možnost příjmu základu,tak prostě platí a bude platit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

servisní poplatek

Prosím co se stane když nezaplatím SP kromě toho , že to nepůjde obraz .| Nezruší mi moji kartu nezaplacenou SP- nepoužívanou třeba za 2-4 roky ?

amater3389
Registrace: 7/2012

@amater3389

Keby si sa trochu posnažil, tak na stránkach tu ale aj Skylinku nájdeš odpoveď... Ak kartu nebudeš rok používať, to znamená neobjednáš behom roku aspoň jeden balíček, karta končí. Ďalší rok ti začína plynúť od skončenia predplateného balíčka. Neviem či som to presne formuloval, ale takto nejak by to malo byť. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto

to je asi nový co se dá dělat šmejdi .Vloni soused měl 4 roky nečinou kartu a normálně ji rozjel po zaplacený SP . JINAK JSEM SAMOZŘEJMĚ KOUKAL a našel https://www.parabola.cz/forum/reply-567676/

amater3389

Maneto

chtěl jsem napsat 2 roky asi první ICE KARTA VÝMĚNA jednou zaplatil a strčil do šuplíku . Pak jsem se chtěl zeptat někdy se mi rozpadává obraz , ale po zapnutí druhého satelitu na druhou TV aby šli najednou zase vše v pořádku jako kdyby se to opravilo a nic nekostičkuje . .Bytovka o 40 rodin 20 let stará a satelitní přístroje jsou na každou jinou zásuvku . Mají společného jen parabolu nikdy to nedělalo .Parabola naladěná odborníkem . Děkuji

amater3389

@amater3389

Niečo na vysvetlenie k tvojej pôvodnej otázke, ohladne SERPO:

Důležité informace
Na každé dekódovací kartě Skylink s uhrazeným Servisním poplatkem jsou automaticky dostupné programové balíčky Digital a Digital HD.
Servisní poplatek je zahnut v ceně všech Základních a Prémiových balíčků. Máte-li uhrazen Servisní poplatek, můžete si předplatit zároveň libovolný z těchto balíčků. Čerpání již zaplaceného Servisního poplatku bude automaticky pozastaveno a zbývající částka bude využita až po ukončení předplatného zvoleného balíčku.
Na dekódovací kartě, na které není Servisní poplatek k jeho datu splatnosti uhrazen (a na které není aktivní žádný placený balíček), je v souladu s platnými Všeobecnými obchodními podmínkami zastaveno poskytování služeb Skylink. Dekódovací karta tím není znehodnocena a může být do jednoho roku od data splatnosti Servisního poplatku znovu aktivována, a to buď uhrazením Servisního poplatku anebo předplacením libovolného programového balíčku. V opačném případě bude po uplynutí jednoho roku trvale deaktivována.
Jednorázovou úhradu na 12 nebo 24 měsíců lze provést všemi platebními metodami. Pro pravidelnou měsíční úhradu lze použít pouze platební metody SIPO nebo Inkaso z účtu (nastavit můžete zde).

A čo sa týka tvojej druhej otázky, závada môže byť jak u teba v byte, tak aj na parabole nastavenej odborníkom. ;)
Skús zmeniť poradie zapnutia jednotlivých prijímačov(myslím koax), alebo vymeň prijímače na zásuvkách či sa závada prejaví... prípadne skontroluj na oboch koncoch F-konektory. Uvedom si tiež, že mnoho programov zmenilo parametre a prešli na normu DVB-S2 s moduláciou 8PSK, kde sa už vyžaduje extra presné nastavenie paraboly.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Myslím kdyby byla prabola hnutá , tak se kostičkování nespraví zapnutím druhého satelitního přístroje nebo ano . Když mi jdou oba satelity tak je vše v pořádku i při dešti i sněžení , PROTO KDYŽ MI TO ZAČNE BLBNOUT TAK JDU ZAPNOUT DĚTEM SATELIT A ZÁVADA kostičkování JE ODSTRANĚNO . . Společně mají jen konvertor nemůže to být závada v něm ? jinak děkuji

amater3389

Může. Nebo taky někde úplně jinde. Odborník to jistě zjistí a zjedná nápravu.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

po roce

neaktivní karty,opět lze aktivovat za pokutu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to neni pro nekoho, kdo prijima jen FTA, o ty nikdo nestoji, muzes montovat zpet STA/Terrestrial a demontovat talire :-)

Hollys
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra