![]() |
|
výběr HD linux receiveruZdravímVybírám nový sat. receiver, u kterého primárně požaduji - kvalitní HD, SD obraz a zvuk - možnost konfortní editace kanálu a zálohy (nejlépe v pc programu) - plná podpora skylink irdeto karty, naladění všech jejich kanálů, možnost zapnout fastscan - nahrávání - rychlejší odezvy přistoje, stabilni SW - použitelné UI a EPG - podpora komunity a výrobce Rozpočet max. do 9000 kč. Tuner by možná stačil jeden DVB-S, dva výhodou. Co jsem tady četl tak bych tenktorát zkusil něco na linuxu. Asi nejvíc mě tak zaujal Xtrend 8000 a Xtrend 9500. Xtrend 8000 jsem koukal má jen lepší HW, u čehož nevím nakolik se to pak v provozu využije a projevi. 9500 me láka,protože je o 1500 levnější a má černou barvu a nebude to jak pěst na oko mezi ostatním černým HW. Jestě me zaujalo Vu+ solo2, ale četl jsem někdé, že obraz je horší. Co byste mi doporučili, stačí Xtrend 9500, nebo mám jít do Xtrendu 8000, nebo jsou ještě jiné zajímavé volby v této hladině ? Díky za reakce |
ugene
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruCoolstream. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiverujedna pani povedala , že ? u vu plus solo2 si treba obraz nastaviť . má presne také isté funkcie ako všetky televízory.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruamiko si kup v enigme 2 pohoda |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
hd linuxXtrend 4000 za 3500kč hodně muziky za málo peněz....Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruK tý kvalitě a osttrosti obrazu, jsem myslel o obraz co z toho jde jako takový. Nastavení typu co jsou bežně v televizi jsou tak max. na kalibraci panelu, kvalitně to nijak nepřidá moc.CoolStream myslíte asi HD2 trinity ? Koukám, že tam stejné jako u Xtrendu 4000 neni CI šachta. Pokud vím, tak pro irdeto není třeba, takže jsem to nedal jako požadavek. Ale je to asi výhoda do budoucna ji mít, kdyby zas nejen skylink něco vymyslel, kde by byla potřeba použít. |
ugene
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
UgeneKed Coolstream , tak Zee2twin,alebo Tank. Ak mas irdeto kartu s uniblokom, bez modulu to nepojde. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruHm, kdybych byl na Tvém místě já, tak bych objedlal z Německa za 313 éček vu+duo2, kde máš vše v komfortu, výborná podpora hardwaru i softwaru do budoucna, špatný obraz je mýtus majitelů se špatnými zobrazovači. Na Xtrendu mi vadí ten malý displej /nevidím na něho/, na design si nepotrpím.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruDoporučil bych si trochu připlatit a pořídit si VU+Duo2 - rychlost procesoru, velikost RAM a Flash je opravdu znát na komfortu obsluhy.Ještě před měsícem bych Ti doporučil Xtrenda, ale po vlastních zkušenostech se "Security board" u ET9000 bych Ti z Xtrendu mohl doporučit pouze ET7500 (7000), tyto typy jsou aktuálně údajně jediné, které "kurvítko" security board neobsahují. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruMám týden novinku EDISION OptimusS OS3 plus za 229 éček a nemá chybu....Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruJaj, že by ten Hery měl nakonec pravdu?![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruCo znamená "kurvítko" security board ? |
schood
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruXtrend ET-7500 alebo vyskusat aj lacnejsiu variantu Opticum OPTICUM HD AX Odin E2 LinuxZgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
To: schoodSecure board je ochrana proti kopírovani Xtrendů ,je to baterií napájený paměťový čip a pokud je tato pamět vymazana poklesem napětí napajecí baterie, nebo se to stává po výpadku napětí napájení celého STB potom jde do prijimace nahrát novy firmware, dostaneš se do přijímače přes ftp, ale přijímač bootuje a bootuje a nenabootuje....Oprava security boardu není jednoduchá vím, že to opravují v Německu u nás kdo to opravuje nevím. Ta baterie by teoreticky měla vydržet 10 let, ale realita je trochu odlišná. O čem svědčí zkušenosti majitelů prvních ET 9000 a nebo těch, kteří v nevědomosti omylem chtěli vyměnit napájecí baterii. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: výběr HD linux receiveruKdo mate vu+duo2, muzete mi prozradit spotrebu veStandby ............ W deep standby ....... W ON ................. W dik. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
![]() |