, sekce: Skylink |
|
Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Rád bych se dozvěděl od admina proč vlákna s tématy kolem kritiky na skylink defakto celopološně ruší a ukončuje /důvod?/přičemž jsem nezaregistroval ve vláknech samotných nějakou vulgaritu či podobně která by ho k tomu opravnovala.Ono smazat je jednoduché bez uvedení důvodů než se k tomu postavit čelem a namísto toho to něčím argumentovat.Takto to vypadá že je dán na admina nejspíš tlak od skylinku samotného aby se (dle mě oprávněná kritika/ neuváděla a vedl se zaběhlý způsob český národe plat at máme kešeeně nabité a neodmlouvej.Jsem docela zvědav zda tu ještě je umožněn nějaký demokratický projev na tomto foru a mé vlákno se zde zveřejní.Pokud nikoliv ,nevadí snad se volný trh konečně probudí a lidé se podle toho snad konečně náležitě zařídí. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
|
|
člověk"no přežil,protože mu to politicky myslelo, vy šme.j.di" |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Ten "uplakánek" to je dost podpàsovka petře . Taky mě SL štve, ale po uvàžení pro a proti zatím SL je nejvýhodnější . Uplakánky a pod. tu používá někdo jiný. K tobě to nesedí. |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
|
|
Janmaamáš pravdu,"uplakánka" jsem převzal,po dobu autorova arestování,neměl to patentované,jen se divím tvé bystrosti s registrací měsíc z5,to jsi asi četl celou historii fóra ,kdy vyrážíš za teplem? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Kdysi jsem mohl pracovat pro firmu instalující satelitní techniku. Jsem rád že jsem do toho tenkrát nešel(nemám rád výšky) a vydal se pracovně jiným.Kdybych na malém městě nainstaloval desítky či stovky satelitů s tím že ti dotyční to mají napořád tak by mne po zavedení SERPO asi mnozí již ukamenovali. Nechtěl bych být v kůži těch co takhle instalovali a dneska jsou považováni za podvodníky aniž by za to mohli a měli za to od Skylinku jedinou korunu. |
venca72
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 32 |
|
|
venca72No ono to bylo trochu jinak. Montážníci a prodejci měli díky sloganu "Navždy zadarmo" pěkný vývar, přičemž ten slogan, který takhle používali, nebyl docela přesný. Na obalu karty bylo totiž napsáno (možná si to nepamatuji úplně přesně) "CZ a SK programy v ceně karty".Já sice nejsem montážník ani prodejce, ale mám "zákazníky" z řad příbuzných a známých. Každého z nich, kdo chtěl satelit protože "to bude navždy zadarmo", jsem v té euforii krotil, aby si to moc nebarvili na růžovo a snažil jsem se jim přiblížit prodej karet k principu loterie typu "letadlo". Ani jeden z nich mi nikdy nenaznačil, že jsem je nějak podvedl, že jsem jim to namontoval v době, kdy se hlásalo "navždy zdarma" a teď mají platit Serpo a čím dál tím víc. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
@venca72Naprosto souhlasím.Doba kdy spuštění plošného DVB-T bylo v nedohlednu a na vesnicích dosud kabelový operátor mimo pevné linky O2 neexistuje. Tak se opravdu na každé chalupě objevoval talíř na střeše jako houby po dešti.S nákladnou instalací za vybavení tak i pořízením přístupové karty,kdy převážně senioři nechápali proč kus "plastikové karty" stojí: -uvedu příklad: COM Karta CzechLink 12/2003 cena 3,200,-Kč COM Karta Skylink 04/2007 cena 3,478,-Kč Ano,vysvětlení se slovy že: další poplatky již nebudou muset být hrazeny protože se jedná o "vysoký" jednorázový No,co dodat dnes už je DVB-T o něco dále a karty již léta v šuplíku. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Kdo jim to vysvětloval obchodník nebo skylinku. To je rozdíl. Obchodníci důchodce ukecavali. Až je utahli na vařené nudly. Skylink stim neměl nic společného. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Ty jseš taky nudle. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 323 |
|
|
když jsem to počítalTak za ty všechny karty T+T,Skylink, výměny,blockery, atd jsem za ty léta už dal hodně přes 20 táců,něco karet jsem prodal zbyly mi 3 Tm a jedna icka zaplacená do 2018 a zbyde mi pak cizina a pozemák a přestěhování k slovenským hranicím kvůli Wau,Doma a Súdné síni |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?No hlavně aby tobě neblembala u nosu. |
satman1
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Já jsem, narozdíl od tebe, vzdělán a vím, co se sluší a patří. Patří k tomu například i znalost mateřského jazyka. Pokud tady chceš rozdávat rozumy, tak bys neměl dělat v každé větě několik hrubic jako žák pomocné školy. |
bretah
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?venca72@ Každej prodejce a montér si nechal zaplatit za prodej zboží a nainstalování zařízení, ale nikdy neměl nic společnýho s tím, že si zákazník sám uzavíral smlouvu se Skylinkem, kterej mu poskytuje službu. Je to úplně stejný, jako když koupíš mobil se SIM kartou někde ve kšeftě a pak by sis chtěl chladit žáhu na prodejci za to, že operátor zdražil službu. Taky je to nesmysl. Navíc u toho Skylinku je už dostatečně známé, že je to jeho cenovej vál a nikoliv nějaká akce prodejců nebo montérů.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Nezapomeň si utrit tu nudly |
satman1
|
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Začni třeba tady: http://knihy.heureka.cz/slabikar_3/ |
bretah
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|