Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Jde použít rozvod ze satelitu na DVB-T?

Možna se ptám blebě ale nerozumím tomu....

Máme ted Skylink už přes 10let a za tu dobu udělal tolik podrazů že už nebudem dál využívat jejich služby...
Je na baráku nataženy rozvod do televize, dá se ten kabel použít na DVB-T? dle mě ano ale ptám se radeji...

dík

tompr
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

tompr

Jde pokud odpojíš parabolu a připojíš anténí systém a nebo se to dá udělat i tak že po jednom kabelu ti pojede tv,satelit i rádio mám to tak doma a jede vše ok

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

RE: Jde použít rozvod ze satelitu na DVB-T?

V tomto dotazu zcela zjevně nejde o DVB-T a nějakej rozvod, ale o další trapnej pokus říct něco nehezkýho na adresu Skylinku. Že to furt někoho baví třepat prázdnou slámu...

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Tak nějak...

bretah
Registrace: 9/2012

No to by bylo dobry jestli to jde vše jedním kabelem je to teda kabel už 10 let tak snad technologie je stejna aby to pobral...

koukám že Nova Cinema jde jen až na MUX 4 myslel jsem že jsou vyše...
Dá se zjistit (asi technikem) jestli v místě bydlíště chytím MUX 4 byla by zřejmě potřeba druhá antena když je to uplně jinym smerem....

dík

tompr

PoldaS breath, není pravda jen řeším DVB-T Skylink už nechci tolik kopanců jestli to tu řešíte dennne nevím nechodím sem denně nikde jsem o tom tu nepsal proste me zajima jina možnost a co nejlevneji odejit od Skylinku kde si delaji dojnou kravu z lidí....
Jinak je pravda ze pro me je Skylink neco jako šmejdi co nahani duchodne na předvadečkach ...

tompr

Jistěže potřebuješ technika. Aby tě to ale nakonec nestálo víc než to serpo. Dvakrát měř....

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

Máš pravdu asi jej to vyjde víc ja serpo,ale má alternativu k satelitu a může kdykoliv odejít na pozemák,já mám doma kompletní pozemák včetně všech muxů co se dají v okolí Brna chytnout,pak slovenský muxy,a orf a se skylinkem už jsem skončil loni a nedám jim už ani korunu jsou i jiný alternativy třeba šarik ale jinak pozemák stačí na ty chujoviny na spaní

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

Tak ja to beru z dlouhodobeho hlediska.
Sice dam za antenu 800kc ale uSkylinku nemate žadnou jistotu ze za 2 roky nebude SP kilo....

tompr

Co je šarik to neznam?

tompr

tompr

za dva roky to už nebude existovat žádný serpo potom už budou jen placený balíčky k ničemu to už nevede

kanon69

tompr

aktivuj si souromý zprávy a já ti to vysvětlím tady to nejde

kanon69

tezko rict co udla SL tlaci lidi do baličků

Ještě me napadlo...
Jde si ted predplatit SP na 2 roky i kdyz ho mam az do konce července?
Tp vyjde na cca 37 kc misto 55 kč

tompr

tompr

Můžeš si to zaplatit na 4 roky a automaticky ti to půjde od července ale myslím si že to budeš muset zaplatit na dvakrát po 24 hodinách a máš to na 4 roky

kanon69

Aktivpvá jsem je tak muzeš ;)

tompr

tompr

máš to tam

kanon69

No taky u jedný karty zvažuju zaplacení po-ser poplatku 2x na 2 roky, ale je to risk, protože nikdo neví s jakým podrazem skylink ještě přijde. Takže by se mohlo stát, že sice zaplatíme výpalný na 4 roky, ale mezitím skylink zpoplatní i tu základní nabídku a když nezaplatíme další výpalný, tak budeme mít prd. :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zaplatis 4 roky, za pol roka zmenia VOP, ponuknu ti nieco ako nahradu a si tam kde si bol....... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tak jim napisem ze chces zaslat zpet nevyuzite penize kdyz zmeni vseob.pod.a musi ti je poslat zpet jinak je to nedovolene obohacovani

tompr

díky omezení horního pásma UHF pro mobilní operátory bude stačit i shitový kabel s vysokým útlumem při vyššich frekvencích :)))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

tompr

Nova Cinema je i v MUXU 2.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

tompr

pm počti !kdy tak ti tam dám mejla jak a co dál

korkoran
Registrace: 10/2006

ad puvodni dotaz:

a ktery EXPERT vam montoval na barak rozvod a nepriojil na nej Vam pozemni antenu?

Standardni reseni je, ze po jednom koaxu jede DVB-S i DVB-T dohromady...

Bezne maji zasuvky 4 konektory:

1x DVB-S F konektor (lze i 2, ale k tomu je treba 2 koaxu)
1x TV
1x RADIO

zde mas foto:

http://www.satelityeshop.cz/data/product/130_151.jpg

Hollys
Registrace: 3/2009

Hollys

pokaždé nemusí jít o """experta"""

v roce 2008 jsem dělal sat. rozvod na 31 bytů,původní antény jsem zachoval i původní zásuvky s jednokabelovým rozvodem,tedy vše nové komplet ode mě,starý rozvod jsem počítal,kdo bude chtít,může jet na antény a co myslíš,když předělávali střechu majitelka domu nechala antény uříznout,teď brečej za serpo a budu dělat antény. R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

njn, mel jsi to majitelce vysvetlit, jaka je to kravina :-)

alespon bys s tim nemel praci nyni :-D

nicmene o cem je rec? Sloup na parabolu snad na strese je, na nej se hodi jedna yagina (jednotky stokorun), ta se svede do multiswitche (copak skoro kazdy multiswitch neumi propoustet pozemni signal) a dole muzes vymenit zasuvky za ty mnou odkazane a je to :-D

Jedina skoda tech blbych zasuvek co ted maji, bez VF konektoru IEC, nebo se pletu?

Jinak popisujes situaci, ktera tu byla uz pri kabelovkach nekdy v 90 letech.

Hollys
Registrace: 3/2009

Běžně se dělá i jenom satelitní rozvod. Když lidi o pozemák nestojej (jakože tomu tak v mnoha případech prostě je, protože je nějaký serpo a podobný kraviny vůbec nezajímaj), tak proč tím navyšovat cenu a řešit tam nějaký stožáry, antény, slučovače a další věci. Ono totiž to tvrzení "nepriojil na nej Vam pozemni antenu" je dost zavádějící, protože zdaleka nemusí jít o nějakou jednu anténu, která se někam jen tak připojí a je to tím všechno vyřešený jak mávnutím kouzelnýho proutku.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra