![]() |
|
Jde použít rozvod ze satelitu na DVB-T?Možna se ptám blebě ale nerozumím tomu....Máme ted Skylink už přes 10let a za tu dobu udělal tolik podrazů že už nebudem dál využívat jejich služby... Je na baráku nataženy rozvod do televize, dá se ten kabel použít na DVB-T? dle mě ano ale ptám se radeji... dík |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Jde použít rozvod ze satelitu na DVB-T?přesně ono v te dobe u nas žadne DVB-T ani nebylo před 10 lety možna víc...Nova jela na zvlašt anteně ani nebyla na satu ....to už je ale dávno... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Jde použít rozvod ze satelitu na DVB-T?Poldas, a ktery satelitni multiswitch nema vstup/vystup na pozemak? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Jde použít rozvod ze satelitu na DVB-T?Já psal něco o multiswitchi? Ale jistě jsou i takový modely, kde ten vstup 48-862 MHz není. A i když je, tak to ještě neznamená, že do něho stačí píchnout nějakou anténu, která je zrovna po ruce, ale to jsem už uvedl.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
jasně,měly ty antény a rozvody ještě v záruce od jiné firmy,tak jsem to řešil samostatně,což požadovali![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |